2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 群俠論壇 神3之我最記得的門派人物
樓主: lim521
go

神3之我最記得的門派人物 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 卓山. 於 2009-3-13 10:34 AM 發表

唔知~~~~~

等埋你返黎攪網聚

又到阿叔話當年......
我現在重有見面既有:七星g/b(少林),天迪/柒迪(星宿),瑩子/豬六(峨眉),寵寵/柏芝(星宿),野貓/你老友(古墓),二手小乖/雷晴(古墓)最近在某喜慶場合見埋愛生(少林),劍怡(峨眉),阿紫(峨眉)等,柒艾都好耐無見了,因為佢怕左我把口,小夜子都好似黎過我屋企打麻雀呢,想起都五,六年了

少林  七星龍 風天行 聶紫龍

神三的雞子先生
我有直覺我識你-.-(in game)

原帖由 卓山. 於 2009-3-15 11:21 AM 發表
神三的雞子先生
我有直覺我識你-.-(in game)

佢係邊個???=.=

原帖由 lim521 於 2009-3-17 03:59 AM 發表

佢係邊個???=.=

唔知-.-"

十週年勳章(賀詞)

仲以為你真係識

華山:艾佛遜...我哥風天行

↑ 你阿哥係少林架- -~!!!

恒山 -  coca_cola<--個名好似係咁

~_~

[quote]原帖由 lim521 於 2009-1-7 12:44 AM 發表
神3之我最記得的門派人物

星宿---無心叔
丐幫---天空翼神虫
古墓---小乖..野貓??
華山---艾艾...雋師兄....阿度.....撒加(加加)
血刀--魔刀...果果(火龍王)
峨眉---  雲湘凌(釆兒姐姐)
全真...古月雲(笨月雲)
恆山---定光
武當...sl..終極豹神(豹豹)...明塋兒(明大佬)...水若寒(豬劍)
少林....笨kit...懷空(肥空)....
09....恨恨姐姐...

我記得果時我友頻好多都係十大黎.....
記住咁多先....唔記得唔好插....仲有好多好多........

卓山乜人都話識左先架啦-.-"

十週年勳章(賀詞)

我都識
係佢地唔識我

找到了一個勁舊的post~
睇下又勾唔勾得起你地的回憶

早期的高手~!

[這個投票最後由神三靚靚在 2002/08/05 10:50pm 編輯]

靜樂     - (華山,靈鷲) 第一代高手,當時鐘情於她之高手多不勝數,高峰時自砍ACC重玩入靈鷲,短時間內再上第一,沒多久就無玩了(短暫之光輝往往是傳奇~o~)
小乖     - (古墓) 靜樂無玩後,和流星長據第一,後創立墓之戀盡攬高手
流星     - (武當) 早期唯一可威脅小乖第一之位的高手,當年一場單挑中打敗小乖為一時佳話,可惜後來用外掛而於311之日被砍(永遠懷念他的90太劍~o~)
劍傲神州     - (華山) 早期各大派每晚血洗華山,率眾師弟誓死抵抗者,後因學業而無玩
雲湘綾     - (峨嵋) 凝香八十多位姐妹之大姐,一直佔據著十大高手之"低調高手"
雞頭     - (少林) 少林之大師兄,人緣佳,無玩數月後回來沒多久就賣掉了ACC
~小白龍~     - (初期無派後入丐幫) 神三第一個裁縫宗師
韋傑仔     - (華山) 早期最出名之pk手,和不文經常清洗馬洞(今日不少十大當年也曾經給他洗禮呢~o~)
魔刀.聶風     - (血刀) 繼韋傑仔後出名pk手之一,血刀第一,最出名乃是戇男給了他屠龍刀依然不中用,被冠以廢刀之名
胡鐵花     - (華山) 著名組織皇家十字軍之幫主,以前經常自稱沒用外掛,但於311之日砍了
陸伯言     - (武當) 流星,賓尼兔等武當高手引退後崛起,全香港伺服器第一位實戰達3500萬,現在神三十大高手第一,最令人稱奇的是於311之日中竟然悻免於難,一直有傳他其實是一位gm~o~
終極豹神     - (武當) 第一屆武林大會之第二名,和伏虎合力帶領龍族創立神三史無前例統一之霸業,後來以高價賣了ACC和一眾龍族核心成員過了三國玩
亞O     - (全真) 神三唯一一位沒用外掛打點和自練之現任十大,不久前也賣了ACC
伏虎     - (華山) 武功強度調整之前令人聞風喪膽之劍宗傳人,當時三仙等級105以上,比艾佛遜還要高4-5級
艾佛遜     - (華山) 第一屆武林大會之盟主,當時令人羨慕的除了三仙等級,當然還有他的一身玄鐵裝備,可惜為人怕輸,與七星龍等人臨陣脫組,連累墓之戀失壇,他另一令人難忘的是,311之前屢次被鎖竟還可活到今日~o~
阿度     - (華山) 神三最多人憎恨之外掛奇人,著名偽君子,他的名字在很多人心中等於反骨虛偽,壇內"劍氣"殺人猶如探囊取物,不久前終令人意外地正法,給鎖了九十日
天迪     - (星宿) 早期他的名字長期於十大高手之三甲內上落,時至今日依然是星宿第一,他最令人津津樂道的是當年於馬洞外大敗少林五大高手
強仔     - (星宿) 天空之城的創辦人,後來因為一時貪念,出賣皇家以致給全神三圍攻,終引致一敗塗地,311之日當中給砍了
寒雪雲     - (全真) 創立名劍風寨,因為小乖臨陣解盟以致被龍族攻破,年初有感拜錯師父竟於八百萬實戰時砍掉ACC再入全真,後於311當日被砍

原帖由 神三辣妹 於 2009-4-6 12:05 AM 發表
找到了一個勁舊的post~
睇下又勾唔勾得起你地的回憶

早期的高手~!

[這個投票最後由神三靚靚在 2002/08/05 10:50pm 編輯]

靜樂     - (華山,靈鷲) 第一代高手,當時鐘情於她之高手多不勝數,高峰時自砍ACC重玩 ...

點解無我架

你好早期玩架咩=.=~?

呢批應該係開ser 無耐個d 高手黎架~~~~~~~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 lim521 於 2009-4-7 02:57 AM 發表

點解無我架

果陣丐幫好似仲未開

卓山又玩細說神3呀

原帖由 神3血刀王 於 2009-4-10 08:23 PM 發表
卓山又玩細說神3呀 http://forum1.hkgolden.com/faces/sosad.gif

唔關我事
個post唔係我開嫁

想當年-.-我都做過雞頭老婆架=.="

十週年勳章(賀詞)

你都做過幾多人老婆

都幾多= ="不過應該唔過10個xd
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 01:34 PM , Processed in 0.031520 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存