2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero b ser玩家技術評價 (歡迎所有人)
樓主: BlackKiller
go

[國家] b ser玩家技術評價 (歡迎所有人) [複製鏈接]

原帖由 過冬 於 2009-1-8 04:29 PM 發表

支持~~~~A SER D 弓手係咁係度9箭雨~~~D人見到就話係B SER D 弓手~~真硬膠

我係B SER 未試過有弓手 被我冰
我見到有人俾人冰 就拉一陣  再過去暈人 之後交俾隊友
合左之後 因為怕佢出 吹風  之後咪等一陣先過去  點知 未入都俾人用箭破哂

另外B SER 不只是會坐水
是擴得快
不過A SER 先壓線
壓左都冇咩人擴...啦

各有各好啦...
a ser壓線勁...
但係b ser係鬥擴得快....
仲有我本身以為a ser 守塔意識好高
但係我發現b ser 仲高= =   (我國黎講...)
感覺上a ser 好似注重殺人多d...
同埋我發現a ser 唔係咁鐘意拆塔....
但b ser唔同/

我e為 空山好勁 原來只是..................普通

十週年勳章(截圖)

原帖由 林大佬 於 2009-1-8 05:59 PM 發表
我e為 空山好勁 原來只是..................普通

+1........................

雖然我唔知空山有幾勁..
但係佢地好團結@@

個投票有咩用--?
想証明SER A 同 SER B既玩家大家都唔妥對方?

都唔知要說到幾時先會完(a ser:b ser好d先完!!!!!!),打法唔同要習慣,咁快就罵人的
                                 (b ser:這應該是我說才對!!)                                             
                                 (a ser:你說什麼????????)
                                 (b ser:打我呀笨蛋!!!!!!!!!)
                                 (我:小心啊!人地有勁裝的!!!)
                                 (b ser:哇!-1000血(死)!!!!)
搞gag也,別在意(被打)

十週年勳章(賀詞)

點解要ser A 睇Ser B(‧ω‧")/?
2面個玩法 有d分別0.0v......

十週年勳章(賀詞)

補多樣先…
個人認為Ser B因為少人  擴就快唔快就唔知…通常都係靠中水OB定輸贏的serB…
ser B紅國 擴得好快的(記憶中…)

A SER D人係白痴..前線一定要起侵架咩...唔睇地形....

我指紅國某某部隊!!

睇住啊妹玩左一場 庫勞山脈...我方據點..c6

某某起4坐侵...係前線.. c 2 3同d3 4

跟住我啊妹 係d1 山中起ob 都係前線..

跟住話..邊個咁onx 起..

佢地要折都要跳去中間打 我地咪係山頂屈血..

跟住就話比人折左踢你..

無幾奈對面好多人..比人壓左線..個4坐侵比人折灑..人地一直壓去b 4位

坐ob仍然係度... 跟住比人爆合成..(個位咁樣實比人爆啦)

跟住又話 影你相又話咩..

我真係想等你放上黎 評下理~~

得1/3條血

佢就叫埋自己部隊d人 踢我

就係咁踢左我啊妹..

問題係坐ob 仲係度..佢地起d野就比人折灑..

我剩係見到a ser d人有咩衰都一定賴b ser人
果次首都百幾人出面冇人打
d人又話b ser d on9 lo
咁叫大佬b ser以前一個國最多40幾人on
係黃國先80幾人on
真係比個膠你= =
唔好合左ser就咩都賴b ser唔該

原帖由 戰鬥小子 於 2009-1-8 07:16 PM 發表
都唔知要說到幾時先會完(a ser:b ser好d先完!!!!!!),打法唔同要習慣,咁快就罵人的
                                 (b ser:這應該是我說才對!!)                                             
              ...

你明唔明你自己講緊乜lol

成日話b服擴得快
又唔見快得去邊

原帖由 蜂蜜綠茶 於 2009-1-8 11:21 PM 發表
成日話b服擴得快
又唔見快得去邊

你係唔係膠GA
未合SER係全B SER玩家
擴緊係快D啦
合左SER有ASER玩家係度GA
自己諗下啦 低能

大家...

就算合ser

都唔係得a ser 同 b ser既勁人合埋
仲有d新/中下手
同埋比合ser吸引入黎既新手..

比d耐性啦..
開game果時..a ser都係咁上下

各有各好
a ser壓線多,唔點擴地
b ser擴地快,無咩人壓點
咁點比好呀

樓主你的標題本新已經係玩緊分化啦

咩叫  b ser玩家技術評價 (歡迎所有人) ?
點解唔叫 a ser玩家技術評價 (歡迎所有人) ???

開親post 都賴 b ser,  係丫  a ser 係勁d,勁在人多口 多d 羅
---------

成日話b ser 唔識壓線

咁 a ser 夠唔識擴啦,
壓線係有用,但係 a ser d人壓完都唔會擴呢
條血扣佐 1行半  可以係成個圖得2-3尖塔,咁玩咩國戰,不如搵國pk場啦。

對方5人小隊偷塔,d人都完全唔理,淨係識壓主線,壓主線壓主線 當神咁拜,
救塔意識= 0, 偷塔意識同樣近乎零,
成班鴨仔團咁,全部打單邊線,壓到人地主城,
成個場出合成爆完全冇難度。

壓線係好丫,但係最起到作用既係 一開始 既時候,而唔係講到壓線係無敵咁 全場係到壓羅...

出召方面 a ser 同 b ser 更加冇得比 ...
a ser 跟本唔可以話識得用召喚獸.... 可能玩壓線多  冇咩人用召啦..

原帖由 c793793 於 2009-1-8 11:36 PM 發表
大家...

就算合ser

都唔係得a ser 同 b ser既勁人合埋
仲有d新/中下手
同埋比合ser吸引入黎既新手..

比d耐性啦..
開game果時..a ser都係咁上下

竟然用開game果陣黎相比-v-

其實a ser d 人 應該一直已為
殺人 比起  塔食人地血  快好多
如果對面擴得快  你地殺上去都冇用
一睇就知  輸

回 蜂蜜綠茶
a ser d人成地話b ser咩咩咩
宜家重話b ser 擴得慢
你係禁講  人地都驚左你地
b ser 之前大把人擴  之後俾 a ser d人 講一句  禁多人坐水做咩x野丫
之後個個都怕哂啦
邊有人會擴丫
只可以講 a ser 壓完 都唔識擴ok

為何 一定要評價??
如果評價 相方都有好多野吾好??
人比人 比死人  黎黎去都吾系話B SER又吾識壓線 又吾識擴地 又破冰
樣樣野都針對住 B ser 黎講
如果你地a ser系完美
這樣我無話可說  你鍾意點評價都得
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 01:26 AM , Processed in 0.034141 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存