2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 紅國係咪以後唔想開國商了
樓主: kevin987654
go

紅國係咪以後唔想開國商了 [複製鏈接]

原帖由 小飯._. 於 2009-1-15 21:31 發表
終於都明白講道理係沒用

咁q大隻字寫住 對任何團都冇敵意 重係比人話我地吊高黎賣

之後重要比人話我地玩分解

簡直係笑話

小飯..
不如你認真講句..
血染係咪會幫手做國任..?
係既話..
大家仲有咩好嘈..
和和氣氣邊個唔想..

暫時睇落去..
我地赤龍同你地血染係依排都係無能力去包場..
唔係話邊個幫邊個..
不過大家依然有合作既機會..

我覺得..不如一人少句好冇?

b ser黎既人如果入到黎衣個post希望睇到下面果句
你地以前勁...系因為對手級數比較低...你地既戰術好多都系對返b ser時既人先有樣,2家系a ser對身級數比較高,所以用你地以前既戰術未必work(唔系話緊你地本身既技術同戰術唔得,而系對身唔同左)

原帖由 摩羯 於 2009-1-15 11:57 PM 發表
你地以前勁...系因為對手級數比較低...你地既戰術好多都系對返b ser時既人先有樣,2家系a ser對身級數比較高,所以用你地以前既戰術未必work(唔系話緊你地本身既技術同 ...

咁講又唔岩bo,
難道ser a有40 ser b就認為冇咁多高lv=]?
難道ser b有新手,ser a就冇??(我唸真係冇ge..唔係自己團,低lv睇唔順眼踢走人ma=])
難道ser b50打50人 有玩戰術 ,ser a就5可能玩,一開始就2邊沖死1方 壓線??

-  -你估血染吾想同人合作咩..
     人地搞小動作. 我地可以忍到幾時?

原帖由 摩羯 於 2009-1-15 11:57 PM 發表
你地以前勁...系因為對手級數比較低...你地既戰術好多都系對返b ser時既人先有樣,2家系a ser對身級數比較高,所以用你地以前既戰術未必work(唔系話緊你地本身既技術同 ...

絕對唔認同,計番時間自己既戰績同ser b差唔多或者進步了一點呢,時間短因為人多殺得快

自然國戰時間都短左,好多時12k已經入到頭五人傷了,相反b ser 人少國戰時間長咗

所以好多時16k都入唔到頭十

同埋我唔覺得對A ser 玩家會吃力,反而對番好多有名既b ser 玩家就真係好吃力

例如:尼歐最近玩冰法都蠻強的、由那弓手(我法師見到佢直頭去另一邊打,真係叫街頭見到街尾走)

=.="B SER 點都比人睇吾起~~~
a ser 真係勁個原因吾係擴,吾係守,吾係戰技,只係團結
行動都係5個人以上出動~~~以b ser 就個人行動~~~
不過a ser好大個問題係吾會聽人講野~~~
出召個實力好明顯係一般~~~起碼都好過4個國d 召

以上對a/b 玩家的睇法,有問題pm 插我
咩人都歡迎~

原帖由 lebox 於 2009-1-16 09:36 AM 發表
出召個實力好明顯係一般~~~起碼都好過 ...

的確 B ser係玩小隊戰
其實有時我地都幾響往里種打法
但係經過里段時間既磨練
最後都係發現搶重要據點係好重要
所以有時人海戰術係唔小得
希望b ser既玩家會盡快習慣吧..

原帖由 小飯._. 於 2009-1-16 02:25 PM 發表

的確 B ser係玩小隊戰
其實有時我地都幾響往里種打法
但係經過里段時間既磨練
最後都係發現搶重要據點係好重要
所以有時人海戰術係唔小得
希望b ser既玩家會盡快習慣吧..

=.="咁我又對你地a ser的配合好勁
冰完人戰士用重壓一下之後跳走,d人沖前又重壓
@_@一人一次,以3xx 1下,3x300=900+冰b=1xxx幾

原帖由 lebox 於 2009-1-16 03:38 PM 發表

=.="咁我又對你地a ser的配合好勁
冰完人戰士用重壓一下之後跳走,d人沖前又重壓
@_@一人一次,以3xx 1下,3x300=900+冰b=1xxx幾

所以戰士好難生存

原帖由 Ricky^.^ 於 2009-1-15 12:10 PM 發表

我想問邊隻字眼抬高自己呢?你自卑心重~就唔好賴人~
咩叫死性不改?你識我好耐?你玩針對~又如何?
即使綠國~藍國~紫國~人地都同我有講有笑~人地特登開個團vip我~我地一樣咁開心~你呢?
可憐你連是非黑白都未分清 ...

._.
你口臭問下人有邊個唔知~
死性不改要時間去睇._.?

之前係你講智商先
點知你右話我轉移話題._.
我覆番你智商你右唔覆番我
係你唔夠人串想賴人
定係真係唔夠你串丫~?
白痴都要有個限度好冇?
你真係講到你咁勁你咪1打50LO._.
國戰有你依D人唔輸技術都輸士氣啦!笨7

原帖由 大Chun~ 於 2009-1-15 10:47 PM 發表
2k fun 個短信息而家好似唔work..

可唔可以麻煩你..
send 去依個email度..
chun31_7@hotmail.com(都係msn黎)

我想睇下係咩一回事

絕對OK  等我SD比你先一陣^^ 大家都想紅國好姐

原帖由 B2Ar 於 2009-1-16 04:08 PM 發表

._.
你口臭問下人有邊個唔知~
死性不改要時間去睇._.?

之前係你講智商先
點知你右話我轉移話題._.
我覆番你智商你右唔覆番我
係你唔夠人串想賴人
定係真係唔夠你串丫~?
白痴都要有個限度好冇?
你真係講 ...

哈~對你地味口臭law
死性不改唔用時間去睇架?
你都唔係講智商啦v_v醒目仔
你覆我,我就要一定要覆你?你以為自己邊位啊?自視過高
咩叫"係你唔夠人串想賴人定係真係唔夠你串丫~?"<---你講野1999
返去讀多幾年書先啦~小朋友

原帖由 大Chun~ 於 2009-1-15 10:47 PM 發表
2k fun 個短信息而家好似唔work..

可唔可以麻煩你..
send 去依個email度..
chun31_7@hotmail.com(都係msn黎)

我想睇下係咩一回事

SD左la   如何???@@   睇到未

簽名被屏蔽

原帖由 Ricky^.^ 於 2009-1-17 09:10 AM 發表

哈~對你地味口臭law
死性不改唔用時間去睇架?
你都唔係講智商啦v_v醒目仔
你覆我,我就要一定要覆你?你以為自己邊位啊?自視過高
咩叫"係你唔夠人串想賴人定係真係唔夠你串丫~?"

依句野有問題咩?
係你唔夠人串想賴人定係真係唔夠你串丫 <----
洗唔洗分開埋比你睇丫._.?
係你唔夠人串想賴人       定係真係唔夠你串丫   
夠清楚味丫._.  大哥哥
咁你唔覆我就唔好話我轉移話題啦
我見你對N多人都口臭WOW
你成日都少人老母嫁啦
口臭要睇人嫁?
ON99

原帖由 B2Ar 於 2009-1-17 10:09 PM 發表

依句野有問題咩?
係你唔夠人串想賴人定係真係唔夠你串丫  

我地團沒人比佢少過老母lol

原帖由 小飯._. 於 2009-1-19 02:40 PM 發表

我地團沒人比佢少過老母lol

咦...?
你轉左做老馬修啦?

原帖由 B2Ar 於 2009-1-17 10:09 PM 發表

依句野有問題咩?

哈~你唔好以為你代表全部人先啦~
我對你同另一件口臭~就話我個個都小~你以為自己邊個?
你睇你幾自大.
我最多都係燒下鹵味~
你睇你幾1999.
係你唔夠人串想賴人定係真係唔夠你串丫<---分開左都係1999,你想串人都麻煩你學好d中文先.
唔好叫我大哥哥,我只係思想比你地成熟,最起碼識分咩叫mk,對咩人講咩話
其實一早覆左你,仲串一串,可惜你中文程度低,睇唔到,依家你又當住咁多人面前柒多一次.
你睇你幾無謂.

原帖由 Ricky^.^ 於 2009-1-19 04:27 PM 發表

哈~你唔好以為你代表全部人先啦~
我對你同另一件口臭~就話我個個都小~你以為自己邊個?
你睇你幾自大.
我最多都係燒下鹵味~
你睇你幾1999.

係咩._.
我成日係game見你少人wow
個d全部我黎嫁~
句野真係唔覺有問題wow
係你中文有問題定係我有問題?
咁你講下應該點講啦
仲有...你真係咁清楚mk就講下mk既定義啦!
當然啦...你如果係唔識...
去yahoo等等打mk仔應該都大把野比你搵既
搵到記得講黎聽聽同你有咩分別wow

原帖由 lebox 於 2009-1-16 09:36 AM 發表
出召個實力好明顯係一般~~~起碼都好過 ...

玩左咁耐衣隻game,相信大家都知道衣隻game既國戰...第1睇既系人數,之後就合作,合作好可以勉強平衡到人數差距,第2出召,第3先系技術,當然戰術都好重要.即系話你沒技術其實合作好都ok...一暈左有人上前地火重壓比人暈會有弓手骨箭,有咁既合作既話,對面又做得好既時候通常大家都系50 50,好似我咁...我都成日硬膠膠跳上前...破力,破武放黑...同隊友傾好...幫我骨箭既..就算去人推都唔會死,喝住條戰線可以即刻推前左,至於ser b果方面就系大家戰術真系好唔同,不過合左咁耐2家同佢地都合作幾好=]
至於自己本身既技術,我覺得系走佬先會用到囧,2家仲邊有傻仔系國戰會同你1打1,除非你win硬or佢得返小小血...通常都系拖下佢..等幾個人一齊上到黎圍佢,可能你技術好既(雙手戰)可以un多2下
同走到佬既....通常都系"人數"就系勝負既關鍵
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 08:00 PM , Processed in 0.042696 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存