2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 GC代理 好心你地無心出LUNA就交個代理權出黎啦! ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 反GC
go

GC代理 好心你地無心出LUNA就交個代理權出黎啦! [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

gc就係咁狗
可能係主觀
但係你係香港ser
理應順d
買點又易d
咁你都仲要叫人封ip
無言
最大問題佢係用強制手法
用狗字形容
無悔

你地班友仔 人地台版出得快 升得快
我地港版可能會有改善呢
最起碼唔會一開波封頂掛
最起碼人地開發商e家要更新攻城 掉寶 出王時間
你地唔睇埋佢搞成點先下結論
會唔會太過份呀  你估你係咩呀
代理公司廢   你就一野打沉人 你唔比人地搞得好咩
我就話佢可能會唔錯  遲出有遲出好  你早出一堆bug未又係要改   我寧願佢慢慢黎
你地一支杆打沉一船人   我都可以話你地廢人啦 係咪呀?
玩過私服的人  (留字)

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

比匯思代理咪算 不喜別插= =

十週年勳章(賀詞)

原帖由 成瀨村 於 2009-1-21 01:20 PM 發表
發呢的POST既人太唔識諗了-__-
一睇就知GC 等緊佢更新多的先出啦-__-
睇下台灣就知啦 , 的人話咁快就玩到悶
香港咁快出既話 , 我諗隻GAME好快就玩完
所以為左呢隻GAME可以玩耐的 , 就等下佢吧啦

-.-我唔多覺得甘樣就代表人地唔識諗....
講真...由佢話封ip個陣開始到依家都差唔多半年....
甘耐都唔出係離譜左d-.-

同埋你話人唔識諗又唔講point

我覺得GC應該有苦衝

係咁嫁啦....9到死...唔比人玩...唔出都俾個台版殷玩下啦...無奈囉~

就算你係到開post都冇乜用
因為呢個版一堆打手
只要你講gc唔好既野 佢地都要串9你

等左好鬼耐!!!!!!快QD搞好個中文名啦

坦白講

GC代理旗下既Online game有幾多隻做得起(應該係話仲穩到陣腳生存)

我由當初OB既ECO開始玩起到而家再開,竟然人數比當初少左超過一半以上

如果講要買點數買裝備既話,我買OMG既點都唔會買GC既點囉

香港人(只係指GC)做野永遠都太急進,一心只會坐享其成
難怪每年都會有幾個城市超越我地香港
都係怪呢d做野唔會心思熟慮(可能有,但就係衰野)
只會諗住錢錢錢,唔會用心做野(難怪佢唔敢擺自己個名叫社會企業)
呢d公司好快就同金融海嘯一樣被沖走
但願GC既員工快趣走人,免得俾人拖欠人工就無謂啦

咪係-_-GC都唔知幾時先肯出luna 11月果陣公告話就得 到E家都仲未搞掂

原帖由 SNapShot 於 2009-4-2 01:54 PM 發表
坦白講

GC代理旗下既Online game有幾多隻做得起(應該係話仲穩到陣腳生存)

我由當初OB既ECO開始玩起到而家再開,竟然人數比當初少左超過一半以上

如果講要買點數買裝備既話,我買OMG既點都唔會買GC既點囉
...

通常講呢的野既人都係因為玩過ECO A_A
因為經過ECO一次既經驗令大家對佢全無信心
就好似你偷過丫媽錢之後每次唔見錢丫媽都懷疑係你一樣
呢的就係香港人既心態A_A

我就唔係太同意呢位人兄講既野
我玩夢之歷險咁耐都唔見佢有問題 , 人仲係一樣咁多
比起OMG個隻光冒 .. 人真係多好多=.=
OMG隻光冒就真係就黎企唔穩啦
活動都唔多搞係度擺爛
而且每隻GAME都有沒落既時候
你試下走去OMG個的咩君主ONLINE試下玩 , 睇下會唔會好多人-.-
個隻君主真係仲勁! 擺下擺下爛到爆
真係唔明香港人點解可以咁得意剩係踩香港代理 ~"~
唔通OMG比左藥你食?
講點數商品平? 鬼叫你香港少人?
你出生係香港就預左嫁啦
人地台灣閒閒地都多你幾倍人口 , 我諗唔止幾倍tim
人地人多的野咪平囉
咁唔鍾意玩香港代理既咪走去台灣住下囉
咁實玩到台灣既代理game啦 AQA

原帖由 成瀨村 於 2009-4-3 05:57 PM 發表

通常講呢的野既人都係因為玩過ECO A_A
因為經過ECO一次既經驗令大家對佢全無信心
就好似你偷過丫媽錢之後每次唔見錢丫媽都懷疑係你一樣
呢的就係香港人既心態A_A

我就唔係太同意呢位人兄講既野
我玩夢之歷 ...

我都唔係好同意e位人兄睇法啦  e個代理無問題大家一定唔信 你去luna香港代理個網睇下先講啦  果幾句廢話真係無眼睇 幾個月講一次廢話 又無晒消息幾個月 等下又幾個月等下又幾個月 成年之前話出e+封測都未(e樣都未算賤 最賤係咩?你叫人地台灣封香港ip 自己又唔開game果下先賤)  
玩私服都玩到悶 先有個改名垃圾活動 我估又等多2-3個月先有得玩可能等多成年都唔定
個代理似咩? 似e加咩咩局長咁唔洗做有錢收  
我放長雙眼睇luna香港代理 公封9成水靜河非 最多得2-3個月命 就得汁 外掛成街都係  bug個個識(咩bug? 就係咩技都有bug 我識整 外掛?我都識整

我覺得GC代理得幾好嫁喎-____-係出得遲左小小姐但係依家都就出唔好咁啦大家

等等....我可能等唔到...
但係...忍啊><"
點都要頂到佢出><"

香港玩返香港板好出奇咩@?@
香港既等下有咩問題=3="

大家心平氣和...傾下應該無問題既!

香港人支持台板係因為各人有異.....
不過我認為港人玩港板會好返d...(唔中意我講既唔使理我=__=)

..........
luna咁好玩等多陣怕咩喎~~~

等.--.""
慢慢=3="

等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 01:58 PM , Processed in 0.043535 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存