2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online "最後的華爾滋"無恥人物kk(分身:攻城小子)"更新會員訪問 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 星紅
go

[其他] "最後的華爾滋"無恥人物kk(分身:攻城小子)"更新會員訪問" [複製鏈接]

係3個POST被凸,同佢既傻野
我諗大家都知佢有幾腦殘了....出街去~
等聽日番黎睇下佢有咩野講~

星紅 依家係本會成員  我會不惜一切維護會員利益 睇完此帖後
本團將會針對kk 同攻城小子 但 吾會針對晒成個華爾滋同其他無辜會員
係到警告攻城小子 小心自己個城    我吾係挑起不必要既戰爭 只係想幫
受左委屈既會員  點講我都睇吾過眼
                                                                                              By 小嘟嘟(天若高層)

haha我以後都唔會再上2000fun你地慢慢講到夠有種就game 1p1p win我88^^

笑傲無雙 玩過星曲WEB

回復 183# KK2009 的帖子

你唔係呀!!

我剛剛貼左恐嚇條例你就話以後唔上黎咁唔得嫁wo

我都貼誹謗條例上黎你就咁快走真冇引

條友係咁話自己有料..重話讀書無用,我真係好好奇,如果讀書無用點解咁多人死都要讀上去?
讀書無用咁是但搵個掃垃圾ga都可以做真任權啦
又話放假轉個頭又話去左日本留學
我好無奈,可能我無知,點解日本都會入到香港dgame?
佢話識日文叫佢答又唔肯又話人叫佢講佢就講佢無面
問佢考試幾分又淆底你話考第7佢又成日話尾數上黎?
ed膠兒真係見一個想打走1個
我真係好睇唔過眼......
我女神叫 阿現 有咩事可以密我雖然得20lv但係一定幫你

十週年勳章(賀詞)

十卜十卜.....佢唔好以為佢上左排名就好勁啦,我都上左架,求めない見て低い私

叫佢省d啦e件咁既垃圾...拎去太陽到熔左佢啦

8咩8呀....又淆走左
呢到唔夠串又另外開POST屈我呃金....
再唔知醜D呀你

其實天鬼係唔係俾佢爆左ac
其中一個俾kk踢的神秘人

唔好攪到其他華爾滋-.-"" 我比較怕事....  個人紛爭唔好攪到其他人

岩岩見佢係Ser1 係咁洗頻話新年快樂...

洗到比人叫佢停...

我都比佢洗頻黎(諗住睇下有冇平野收ja=.=..咁都要比人洗)
我睇晒樓主d圖(睇到眼花=.=...)
呢條友真係賤..以為自己高lv過人少少就係度嘈嘈閉又口臭
留呢d咁既人係個公會度咪只會影衰個公會  
樓主...我支持你既行為=.=~
game id:璘    留字
ps:小弟好低lv既ja~都有排名榜上XD(=.=...一回完...發覺正好到維護時間...無奈..)

佢咁就淆底走左路- -"!?

最衰我死圖啦= =
唔係就睇到條友幾賤格= =

原帖由 lofongyun820 於 2009-1-25 01:24 AM 發表
條友係咁話自己有料..重話讀書無用,我真係好好奇,如果讀書無用點解咁多人死都要讀上去?
讀書無用咁是但搵個掃垃圾ga都可以做真任權啦
又話放假轉個頭又話去左日本留學
我好無奈,可能我無知,點解日本都會入到香港d ...

很有耐性地把十板左右的回復都看過一遍,本來本人無意留下什麼評論,但kk君(本人先假設kk為日本人,而一切言論皆為真實無訛,故以君作稱呼)一句大學生=垃圾的評論,令本人不得不欲留下一些意見.

本人為一名就讀中文大學某工程系的大學生,或許在大部分人的眼中,工程系是大學生中的垃圾,的而且確,現今各大學各工程系的新生平均A-LEVEL成績比其他熱門學系的成績為低,但不代表工程系學生所學的知識比其他系的簡單.就本人來說,雖然在系內成績只是平平,但亦要花不少的時間溫習功課,通宵達旦亦是常事.然而,kk君閣下一句大學生=垃圾就把大學生們的努力完全否定,實為有所偏激.

誠然,kk君閤下可能並無就讀過大學,而髮型師這一職業的確無需到大學學習(本人並無任何貶低貴職業的意思),而且大部分大學生畢業後亦不代表在日後的事業裡能有像kk君閣下的高薪厚職,因此kk君閤下的立場在某程度上不無一些道理.

但是!本人欲在此說明一事實:社會中絕大部分的專業職業,都必需在大學學府中修習相關的專業知識,方能為社會作出自己的貢獻,亦只有大學學府,方有能力研究出新科技,新技術,為人類文明的進步提供動力.

若kk君始終認為大學生仍然只要一群垃圾,那麼本人倒有一個十分衷心的建議:閣下生病時,請自己服食成藥解決問題,因為所有執業醫生都是由大學畢業;閣下亦請不要用使用眼前的電腦,手邊的手提電話,mp3等電子產品,因為以上全部,都是由你口中所說的垃圾大學生,即為本人的前輩們努力研究出來的成果.不然,閤下就真是自貶身價了.

到了最後,本人欲為所有觀文的網友說一席話,此段文字引用自本人偶然看過另一網友的言論,希望大家能有所得著:
棋盤內棋逢敵手攻剋不讓,
棋盤外談笑風生遊戲一場。
人生也是一場遊戲,有時候就要放下這場遊戲中的恩怨去作事。
忍一時風平浪靜,
退一步海闊天空。
只要不是在測試你的底線,也應該盡量應讓。

本人於遊戲中名字亦為星使,歡迎任何人士和本人交流~

P.S.突然想起kk君說什麼事都要有證據(雖然我還未見過他自己本人有什麼證據...)那麼本人就把自己的學生證作為一個小小的身份證明吧~

星紅我十卜你呀,我又唔係你地會,我洗咩驚佢呀,條友都傻傻地
最後的華爾滋ge會長,你kick左佢啦,一係你叫一個你信得過ge會員做住會長先,搵一日叫佢扮晒野同佢嘈
之後一野kick左佢啦,你地個會有D咁ge人都唔kick,俾人笑死啦女神有D咁ge傻仔玩,真係慘呀

好啦,我地係度一齊唱死條白痴仔!!!!!!!!!

sup呀~我都唔係佢個會架唔驚佢=]
大學生係垃圾?
咁你唔好比我知道你講緊大學=]
我笑死你...話自己垃圾XD

路過支持下你啦

by 飛落海

講真佢會都無人驚佢....
佢亂踢既,留都無意思啦.....
前前後後,走,被踢,加埋聽說都不下30人左右....
依家最新情況話佢無左副會長做....無人so佢....
之前仲話賣ac,3分鍾就5000點賣出左....
到底係咪真係賣左左呢?不得而知

下,如果真ge話,咁買左果個咪好慘-_-

KK哥
你味似圍係game 勁 大哂la
5夠人嘈係到話打 1p1 你有本事 
1p4呀 7下7下吊河馬 
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 12:08 PM , Processed in 0.037571 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存