2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 活動意見專區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ○兔兔
go

[其他] 活動意見專區 [複製鏈接]

我有提議
搞下pk呀 睇下邊個pk王
猜下迷呀
玩下捉e因呀
仲有好多唸到呀我

回復 19# R0man 的帖子

我都鍾意找錯處wo@@
搵/自制 d 有關童話ge圖比人找錯處吧~

另外,我建議
出d有關童話ge冷知識問題問下人lo
例如:光卡拉龍可以係邊到捉到牙??
等等lo~

你唔係hk點買呢個點數卡!?
已有 1 人評分Good 收起 理由
○兔兔 + 1 本女皇就係有辦法:)

總評分:  Good + 1   查看全部評分

你呢隻屎兔愈來愈....惡!.!"

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

見到咁多人回覆真係好鬼開心添...

我相信好多人都熱衷搞pk活動, 不過呢個活動其實有一定問題...
就係新手比較難參與... 以快ser黎講, 贏既一定係果幾個, 仲應該係場場即秒對方,
咁大家感覺都應該幾無癮.... :(

另外見到有貼圖, 簽名檔, 問答, 捉伊因... 等等,
大家再提供多d吧, 反正舉辦唔晒d意見可以留番下次再用:)
各位加油!! ^^

原帖由 Fevil` 於 2009-1-25 14:02 發表

其實兔女皇玩咩SER架?
因為我怕你搞左活動我吾知...
----------------------------
我都想支持你個愛情版活動
但我冇LOVER..

講明冇伴侶都可以參加的:)

原帖由 小丘丫 於 2009-1-25 14:04 發表

兔女王係玩快樂王子的

:p

原帖由 Fevil` 於 2009-1-25 15:47 發表
兔女皇玩王子@v@我又陪你玩\____________/"

我已經係個風光完既玩家.... a_____a....
而且我而家都比較少入game, 因為呢便線路唔好, 都係得閒上去哈啦果種... a___a
所以唔好黎陪我... a___a 我驚您影都見唔到。

原帖由 為口奔波 於 2009-1-25 17:50 發表
以上個個都話玩pk賽
咁先唔公平 係快ser包括我在內加多2個同我咁上下都已經玩晒...
2黎有d玩家主職業係魔c,修士緊加無人比組,姐係無得玩....
不如大家諗d一齊可以玩既仲好....
例如.. ...

靈異區同飲食版都好似搞過簽名檔幾成功...  a_a 咁咪要我整簽名... ORZ....

原帖由 adrian0723 於 2009-1-25 19:15 發表
只能說貼圖區十分冷清, 如果可以搞旺佢就好-_-
貼圖活動, 鬥晒寵, 鬥晒裝都唔好玩, 最好就係鬥有意思。
寫作活動都唔錯啊, 令到本身少打長文ge 玩家都可以一展所長(可能都係拍蒼蠅)

寫我生活版一年一度徵文比賽歡迎您, 果便搞寫文童版應該唔搞了...
貼圖區我考慮緊出題目, 然後等版友各自開post, 咁樣帖量應該會比淨係係比賽帖回覆黎得好:)

原帖由 dennisho1992 於 2009-1-25 22:22 發表
你呢隻屎兔愈來愈....惡!.!"face_l_18:

都話唔准咁叫我-_- ... 好惡咩= =? 我做過乜黎a_a?

兔女皇說:[叫我女皇\____/..]
把手上的蠟燭點火....把蠟滴在人的背上~0~啊
○兔兔 + 1 我最愛用* flog 同 * arc, 其他唔用a_a

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ○兔兔 於 2009-1-25 10:28 PM 發表
見到咁多人回覆真係好鬼開心添...

我相信好多人都熱衷搞pk活動, 不過呢個活動其實有一定問題...
就係新手比較難參與... 以快ser黎講, 贏既一定係果幾個, 仲應該係場場即秒對方,
咁大家感覺都應該幾 ...

團p就唔洗攪啦..黎黎去去都係果幾個商人玩晒
玩單p啦a_a咁就好玩啦
不過童話pk都唔好玩

玩賽跑[唔推車]...起點由某去某終點..途中不可使用傳送粉/技
[例如由吉恩鬥快去鬼3]

pk賽可以好似打保咁~唔同lv玩唔同級數嫁賽事咪公平d law

原帖由 chiwang10909 於 2009-1-26 02:46 AM 發表

團p就唔洗攪啦..黎黎去去都係果幾個商人玩晒
玩單p啦a_a咁就好玩啦
不過童話pk都唔好玩

玩賽跑[唔推車]...起點由某去某終點..途中不可使用傳送粉/技
[例如由吉恩鬥快去鬼3]

快ser黎講..團p就一定係果幾個商人玩晒..
單p..即係玩希生..邊隻寵生生性性識得希生既..打後都講緊係一招秒..
而且亦都係果1,2個商/劍玩晒...新手好難參與..
再者..我同兔兔都係快ser的.. = =" 咁鴨仔點呢 ~.~?

賽跑..idea唔錯...不過仲有好多小問題...
全程唔通派個人跟實睇下有冇開到車..
就算可以開車..唔排除行到半路會唔會用左粉/光c/結婚飛呢招..
所以路程得23最合適..換句說話講又係新手比較難參與的活動..
而家上23中途前面咁岩有人阻塞又係另一個問題..

兔女皇\____________/"
我命令你
番到香港線路好果時@v@要日日陪我起童話入面吹水\_______/
仲有,,,你童話咩名-0-?

鬥改圖技術好...

原帖由 Lugia249 於 2009-1-26 01:02 PM 發表
鬥改圖技術好...

你吾夠我玩的
我改過很多圖-V-"

=3=兔兔女王@@"開個ac去鴨s c pk=ok......

十週年勳章(賀詞)

原帖由 SIU鷹 於 2009-1-26 03:33 AM 發表

快ser黎講..團p就一定係果幾個商人玩晒..
單p..即係玩希生..邊隻寵生生性性識得希生既..打後都講緊係一招秒..
而且亦都係果1,2個商/劍玩晒...新手好難參與..
再者..我同兔兔都係快ser的.. = =" 咁鴨仔點呢 ~. ...

捉迷藏也算是好主意

以多年前聖誕節活動為例...
去某地點找出gm@_@

那臭鷹臭兔可以呢埋一2邊..等人搵

原帖由 Fevil` 於 2009-1-26 11:22 AM 發表
兔女皇\____________/"
我命令你
番到香港線路好果時@v@要日日陪我起童話入面吹水\_______/
仲有,,,你童話咩名-0-?

我既愛兔 好少係童話
on既時候 我估你應該訓左
○兔兔 + 1 您一樣咁少-3-

原帖由 Fevil` 於 2009-1-26 01:42 PM 發表

你吾夠我玩的
我改過很多圖-V-"

啥?
改過好多咁又點- -
改得好先得嘛。

寵物大使 十週年勳章(賀詞)

回復 29# SIU鷹 的帖子

屎洞都夠爽啦

都係族p比較好喎......我個人覺得.....

原帖由 Lugia249 於 2009-1-26 07:49 PM 發表

啥?
改過好多咁又點- -
改得好先得嘛。

睇下點a0a"
呵呵呵呵呵
多謝大家既支持<(Crazying)

原帖由 Fevil` 於 2009-1-27 12:46 PM 發表

睇下點a0a"
呵呵呵呵呵
多謝大家既支持

我睇......(無事發生)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-21 06:18 AM , Processed in 0.043411 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存