2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 卡薩多利亞聯合王國 大家係要做大佬開細團咩心態
樓主: jerry444
go

大家係要做大佬開細團咩心態 [複製鏈接]

講到尾.無心教人或者無腦就唔好開團做團長!
教壞新手,搞到綠國平均戰力下跌就係多得你地D中團唔少..
唔該做得團長就管理好自己個部隊!
收得人多就等如勁?一次收咁多人真係教得黎?用腦諗下喇.

七曜聖堂   團長-夜色的詠使字.

大家唔好爆粗,和氣慢慢講 唔係會教壞D細路呀
一技窮就爆粗唔得架

原帖由 風御羽 於 2009-2-1 06:53 AM 發表

四季團...綠國大團一直都so funny.
根本沒什麼必要理會嘛.
四季團再過一陣子就會發現.個團搞極都係多新手.
不是因為訓練沒結果,也不是因為團的問題.
而是會發現一大堆大團識收高手,就唔識訓練新手.:smile_30.g ...

笑左
我而家反而發現一個收左好多新手既團訓練錯晒d新手lol最好笑d人仲當佢神咁拜
個團開左咁耐,d水準都唔見有改善,基本意識都無,冰法唔放冰D,衝人敵方人群冰C,極速比人秒殺,破攻破冰,冰C亂吹,精準破冰,蓋傷乜都有,真係鑊鑊新鮮鑊鑊金

十週年勳章(截圖)

原帖由 大團大能晒 於 2009-1-30 08:05 AM 發表
比你成團玩撚晒佢好無呀 撚樣 人地開團洗唔撚洗同你老母申請呀 有個gm大撚晒呀 死柒頭扮撚晒大佬呀屌你老母西

唔夠人講就開隻1星
原帖由 twaiho2003 於 2009-1-30 10:13 AM 發表
樓講得岩,有個gm有撚曬呀,on9大團,懶正經感,贏左國戰係咪會發達呀

終於露出尾巴

十週年勳章(截圖)

原帖由 有咩好介紹 於 2009-2-1 12:04 AM 發表
唔知我有無會錯意,樓主你好似歧視緊D細團

人地鍾意一班fd開個團玩係佢地既事,而日後收人既話

有人肯教,團員肯學,就無問題啦

另外樓主唔想咁嬲咪少D打街場囉

人地細團玩得開心,你又唔洗咁激心

輸,無人 ...

重點係 : 精準/普攻/空襲/破手/破足/破防/放黑/毒蛇 = 破冰/消攻

咁破法 我做乜_ 要冰人?

十週年勳章(截圖)

原帖由 twaiho2003 於 2009-1-30 11:46 PM 發表
咩叫對號入座,我係咁憤世嫉俗嫁啦,你扮曬野我就要出聲,咩大團同細團,係大團又夠人就玩守軍成班塞入去啦,一係同敵國團約戰,今日烏合打血染,兩團團員都係起碼左各入左35-40,我夠入左去打,神魚夠有人入左去打,一樣係贏, ...

你up乜春 ?
5~6個 人 可以控制大局 ?
你講野好_冇point

原帖由 日向.螺旋 於 2009-2-1 07:43 PM 發表

你up乜春 ?
5~6個 人 可以控制大局 ?
你講野好_冇point

人地想學天上人4人戰隊玩武力介入
但其實天上人裡面既組織強大,成堆人係度....
所以靠個戰隊武力介入就冇可能夠搞到咁大
戰隊片另計

原帖由 及川.悠紀夫 於 2009-2-1 11:07 AM 發表

七曜聖堂   團長 ...

同感的路過(握手

原帖由 小Will@tRIGAIN 於 2009-2-1 10:39 AM 發表
風小姐都入埋黎

打機都係為開心姐
一班fd入場打國戰開開心心笑下咪ok囉
何必咁介意輸嬴呢

教先係玩道
所以之前都有開團既念頭,但係都好快打消念頭都係因為咁樣
都係做人低調D會比較好

活動勳章

原帖由 及川.悠紀夫 於 2009-2-1 11:07 AM 發表

七曜聖堂   團長 ...

第一次覺得夜色的詠使講野咁岩聽

教係要時間 唔係一教 人地就識用 要等佢地慢慢陪養經驗 好吸收 先會有改進
我地個團 開左都只係10日都唔知有冇 目標唔係搞事 教壞人
而係 比有需要既人入 佢地入得黎 我一定會比時間 慢慢訓練佢地成才

如果 真係咁多人會訓練新手 收佢地入團 我地又點會有可能收到180+會員
同埋升到5級部隊 起初 我地個團 只有我同小妹 兩個人創辦 現今 可以有咁多個會員
就可以同你地講到明 我地係有比心機開呢個團 搞好佢 由低到起 做到低
試問 現今 有幾多個細團 可以以兩個人 獨力搞到我地咁

就好似係神喻咁 佢地一開始 都係好多人 唔識玩 成日win 唔到國戰

旦係 佢地有比心機 訓練大家成才 可以搞到 e+成為到一個大團 入到去國戰 都會有一定實力
請希望大家 唔好再談論我地團細團 有咩錯 有咩衰 比d時間我地 自己搞好內部 訓練新手
唔好再指明 邊個新手團 邊個垃圾團 有邊個團 一開始係唔會由新手開始做起

原帖由 小Will@tRIGAIN 於 2009-2-1 10:39 AM 發表
風小姐都入埋黎

打機都係為開心姐
一班fd入場打國戰開開心心笑下咪ok囉
何必咁介意輸嬴呢

好少出黎開post~不過有感而發~
就尋晚~我差一場國戰既經驗值就升level~
但係已經凌晨3點~得返d sm場玩得~
我都係入去開紅頻話唔打~淨係坐水同埋起ob 俾對面打~
仲講到明「除衫」既人係和平~要打既就打有著衫果d ~
結果咁樣咪玩足全場~
果個場到完之前都入左50人左右~大家都好守規矩~
一路打一路吹水~
我覺得有時咁樣打國戰都幾開心呀

原帖由 老木ying 於 2009-2-2 12:20 AM 發表
教係要時間 唔係一教 人地就識用 要等佢地慢慢陪養經驗 好吸收 先會有改進
我地個團 開左都只係10日都唔知有冇 目標唔係搞事 教壞人
而係 比有需要既人入 佢地入得黎 我一定會比時間 慢慢訓練佢地成才

如果 真係 ...

俾心機

來自勁多細團o既黃國o既鬼鬼想綠國o既朋友講

如果有心合作,細團都唔係咩問題,
不過黃國唔少細團又真係唔多跟大隊-.-

(呃完)

回復 46# 日向.螺旋 的帖子

就係得,敵方用一隊人黎偷塔,綠國街團叫到口乾都冇人守,叫人果個都唔守,合作好緊要,個個都以為人地會去守,結果冇人守

十週年勳章(截圖)

原帖由 twaiho2003 於 2009-2-2 11:58 AM 發表
就係得,敵方用一隊人黎偷塔,綠國街團叫到口乾都冇人守,叫人果個都唔守,合作好緊要,個個都以為人地會去守,結果冇人守

show me how
我真係笑左出黎 5~6個可以控制大局

原帖由 michaelngg 於 2009-2-2 12:24 AM 發表

好少出黎開post~不過有感而發~
就尋晚~我差一場國戰既經驗值就升level~
但係已經凌晨3點~得返d sm場玩得~
我都係入去開紅頻話唔打~淨係坐水同埋起ob 俾對面打~
仲講到明「除衫」既人係和平~要打既就打有著衫 ...

你確定你是在(打)國戰嗎= ="?

咩事牙你
入細團又有咩錯 - -
自由度超高的說
而且所謂的大團難道自認為勁?fez有幾多團係勁架 = =
會死笑我的

講句公道說話

唔係人人玩fez都係為左贏國戰 贏乜贏物

有d人只係為左悠閒而玩

但係,唔該為"悠閒"而玩果班人

平時你地點玩冇所謂,唔該打國戰果時你地認真d

十幾廿個人開"個"悠閒團、小圈子

收完人又唔教佢地玩,由得佢地自生自滅咁

搞到而家綠國有n個細團,你地玩團定玩隊?

一個公會5個人,打一個位?咁你加好友直接入場組埋一隊好過啦

身為團長,就要有團長既責任,唔好唸住收完人乜都唔洗教淨係吹水

尤其係果班"自稱"教新手既團呀,你地係有心教新手

咁就唔該得閒開多d訓練班,公告下天下

你地既目標係"新手",而唔係"人數"、"團友"

我只知道
唔好搞屎棍就好
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 11:04 AM , Processed in 0.038813 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存