2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 潘朵拉傳奇 發覺弓手愈來愈強了
返回列表 發新帖 回覆
樓主: kkpp56967
go

發覺弓手愈來愈強了 [複製鏈接]

原帖由 taoisa874 於 2009-2-12 06:19 PM 發表

請問你game名叫咩呢  睇下我有冇見過
我game名叫扮豬食波兒 40法師    國戰除左祭司高分過我
殺人黎講我第一

好大口氣下,如果係台板的話,我唔否認你的能力,第一弓手而加仲味可以馬上攻擊(係無馬的情況下弓手係會差好多),第二三轉仲味出出左弓手會勁好多,第三弓手而加俾法c少,你搵唔到勁的對手都好正常

其實 劍克弓 弓克魔 魔克劍 係鐵三國的事實
起碼大部分 Game 都係咁掛 (?)
要討論的只是團p
團p會出現很多未知的因素

回二樓:
以目前的台版 法師見到服事等死的機會比較大

回五樓:
法師最有機會殺的是劍士
別單一比較1轉職業
召喚師叫出來的怪物是可以遠打
魔法劍士 是近戰系的 (有錯請抖正)
但當然還是走不出鐵三國的設定

回十一樓:
範圍內無視攻擊? 什麼技能那麼強大? 可以分享一下么?

回十八樓:
很認同二十一樓的話

---------------------------------------------------------------
回正文:
苦修士愈來愈強的明顯度 我保證比弓手大 -﹏- 尤其台版

原帖由 Donago 於 2009-2-15 10:52 PM 發表
其實 劍克弓 弓克魔 魔克劍 係鐵三國的事實
起碼大部分 Game 都係咁掛 (?)
要討論的只是團p
團p會出現很多未知的因素

回二樓:
以目前的台版 法師見到服事等死的機會比較大

回五樓:
法師最有機會殺的是劍士 ...

苦修士的確不差,果招唔記得左叫咩名,不過要迴避50

アイコン 取得条件 スキル名 初期消費コスト 使用条件

潜在技能
回避 50 インスレイトセンス パッシブスキル なし
初期詠唱時間 ディレイ
― ―
効果内容
一定確率で敵からの魔法を回避することができる

這個么?
效果內容
一定機率回避敵人的魔法攻擊

那不如用吸收元素... (有錯請指出)

原帖由 yagami08 於 2009-2-3 11:32 PM 發表
法c pvp好差,弓手到45lv後可以係馬上邊攻擊,一來跑得快,二來攻擊距離又遠過法c,攻擊力又唔差,法c好難打得中弓手,密探唔洗講喇,隱+暗襲+精準刺,大部分職都死,唔死味打多二刀,跟住隱形又走人.戰士到後期高血中防,攻擊力 ...

法C有招係掃刺客架

原帖由 Donago 於 2009-2-17 06:29 PM 發表
アイコン 取得条件 スキル名 初期消費コスト 使用条件

潜在技能
回避 50 インスレイト& ...

果效果好似唔係咁架

原帖由 yagami08 於 2009-2-17 04:19 PM 發表

苦修士的確不差,果招唔記得左叫咩名,不過要迴避50

苦修同暗影難練...
不過我比較想組苦修
因為有加回避

原帖由 yagami08 於 2009-2-3 11:32 PM 發表
法c pvp好差,弓手到45lv後可以係馬上邊攻擊,一來跑得快,二來攻擊距離又遠過法c,攻擊力又唔差,法c好難打得中弓手,密探唔洗講喇,隱+暗襲+精準刺,大部分職都死,唔死味打多二刀,跟住隱形又走人.戰士到後期高血中防,攻擊力 ...

法c有技係唔會miss, 只要第一下指左你就會鎖定離打, 不過要谷耐d,唔break個技你都實比佢打中 - "雷"

補充
有野檔住都係唔中
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:48 AM , Processed in 0.032183 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存