2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 [暗黑私服] 神启世界 有玩ge入黎
樓主: siu淚
go

[國內] [暗黑私服] 神启世界 有玩ge入黎 [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 walrus1010 於 2009-2-9 07:26 PM 發表

哈哈...我連呢個裝左都玩唔到=﹏=
佢更新果時話連唔到上去......(用左佢個更新包都係.......)
重有我唔用app開個登入器我就""""can not op)en thid file""""
睇黎我同暗黑既私服冇咩緣份=﹏=
正服我都有玩=﹏= ...

你玩唔到咪試下...dl 2.90主程式+3.10更新...
挑戰私服唔好既就係...
玩唔同私服都要重新裝過隻game...有d私服就唔洗重裝...好似一起挑戰咁...
如果你重裝都玩唔到...咁就幫你唔到啦

十週年勳章(賀詞)

組左隊真系升快好多- -
隻騎玩左陣就165

我想問下..挑戰個班係咪轉哂黎喱邊- -
如果係既我都轉啦- -
但係喱個服係咪要轉prc- -??

玩過星曲WEB

有冇人教點打中文

哈哈......琴晚裝左17次
終於上到啦
我入面叫walrus 請多多指交

玩過星曲WEB

原帖由 walrus1010 於 2009-2-10 09:21 AM 發表
哈哈......琴晚裝左17次
終於上到啦
我入面叫walrus 請多多指交  

就係你  我咪果個佳椒囉
係game打唔到中文呀-.-

上唔到佢個官網喎~點申請ac呀~???

忍影世界

今日   決定 試玩下

1開始  就用  法=.=
玩法跟 一起挑戰 玩法 (升lv玩法)
開左 人物    就出去 打gg  打左十幾隻  終於打到 岩我既翼 之後 就去紅葉 升到 35lv 去女神

途中既錢 一定要汁   係一起 轉過黎既 要留意  呢個ser 開頭唔算太多錢  唔同 一起   好易就成億萬

之後 係女神 入面 升到60lv 去60a  (60a??大家冇睇錯 就係60a  個陣 我已經2千幾防)

一場 60a 就打到 105=.= 咁岩  105去迷宮  暫時升到105  同埋 唔同 一起  d fb怪 已經變返正常lv 會變綠名=0=

一起既 朋友  有冇打算 轉  呢度  定返一起玩???

呢度d eq  好似好易出 齊洞 eq   同埋 呢個ser  好似 好少人玩咁    同埋好似冇轉  

如果 玩呢個ser   就係  一起個msn郡 或 呢度 講聲=.= 等大家都知  轉黎神ser

同埋有冇人 有開公會????見到我  就招一招我

最後  就係  呢個ser  唔洗 關防火牆 都玩到=.=  應該大部份人都玩到呢個ser

dekaron 2009 02 10 12h 11m 55s 0218.jpg (229.61 KB, 下載次數: 4)

dekaron 2009 02 10 12h 11m 55s 0218.jpg

dekaron 2009 02 10 12h 14m 44s 0703.jpg (215.26 KB, 下載次數: 4)

dekaron 2009 02 10 12h 14m 44s 0703.jpg

dekaron 2009 02 10 12h 31m 53s 0390.jpg (225.68 KB, 下載次數: 4)

dekaron 2009 02 10 12h 31m 53s 0390.jpg

忍影世界

原帖由 ckhkeikei 於 2009-2-10 09:47 AM 發表
上唔到佢個官網喎~點申請ac呀~???

我上到個 官網  你試多幾次  用Firefox 就試下 用ie

笑傲無雙

[轉貼] 解決亂碼及打字問題,100%有效經本人親身驗証
我打算post d方法出黎俾大家參考,以下內容乃屬於轉帖,但全部都經由本人親身測試過都可用呀~ 希望大家可以玩得開心d!

入game有亂碼點算?
方法: 到控制台>地區語言>轉做中國PRC>刪除遊戲>重開機>重裝神泣>以後要登入遊戲都先轉做中國RPC ,咁就會唔亂碼不過會睇到簡體 (這個方法絕對有效!)

打唔到繁體?
1. 到c:\windows\system32 找Quick.IME和WINPY.IME的檔案
2. copy Quick.IME和WINPY.IME到另一個目錄作為備份
3. 將你剛剛copy的WINPY.IME的名稱改為WINPY.IME_backup
4. 將你剛剛copy的Quick.IME的名稱改為WINPY.IME
5. 將你剛剛改了名的WINPY.IME(原先是Quick.IME)放進c:\windows\system32並且覆蓋
6. 在輸入法中新增 中國(PRC)-全拼
7. 為了方便,建議將中國(PRC)-全拼的按鍵設定改為Ctr+Shift+0
8. 進入遊戲,在頻道中按Ctr+Shift+0 , 就可以打速成繁體的了

順帶一提, chajei.ime 這個檔案是倉頡輸入法,想入game打倉頡既人可以用同樣方法

雖然大陸人未必識睇繁體 不過你不要打英文,我之前試過,原來起碼有一半大陸人係完全不會英文,係連 TEAM?, where you want to go,
Slove quest? 呢d 基本都唔識
已有 1 人評分Good 收起 理由
rot03221 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

玩過星曲WEB

原帖由 tn00703265 於 2009-2-10 01:48 PM 發表
我打算post d方法出黎俾大家參考,以下內容乃屬於轉帖,但全部都經由本人親身測試過都可用呀~ 希望大家可以玩得開心d!

入game有亂碼點算?
方法: 到控制台>地區 ...

THX 我試下先 唔該晒

玩過星曲WEB

原帖由 tn00703265 於 2009-2-10 01:48 PM 發表

入game有亂碼點算?
方法: 到控制台>地區 ...

-.-跟你方法做左但都係一樣....
dekaron 2009 02 10 16h 19m 30s 0171.jpg
d字都係咁...

=.=我d字都係囉..仲有成日斷線..係咪我用和記既關係呀??

有冇vista既朋友仔玩到

十週年勳章(賀詞)

我無斷過-0-
個ser真系算幾好
1日有心機都升到1隻180

點解你地成日話冇斷過嫁  我而家入親去唔夠5分鐘又彈game  一係就斷線
好冇癮~

原帖由 8號仔謝拉特 於 2009-2-10 07:39 PM 發表
點解你地成日話冇斷過嫁  我而家入親去唔夠5分鐘又彈game  一係就斷線
好冇癮~

@口@""
我玩左成個下午都冇事.係有d地方lag左少少

十週年勳章(賀詞)

你用和記嫁可?
和記玩大陸野系會差點..

邊個玩到既.可以比個更新檔我阿...我開5到..多謝yuanfugui@hotmail.com

邊個可以比個更新包我?我下載個客戶端都入5到....個更新包又開5到......邊個可以比我阿..多謝yuanfugui@hotmail.com OR wujiaxi1232000@yahoo.com.hk
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 04:32 PM , Processed in 0.051455 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存