2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 我賠償左死者既ex了=]
樓主: x]家朗﹏〞
go

我賠償左死者既ex了=] [複製鏈接]

5明-_- 係你地叫佢公開say s0r ((佢私下say左s0r 你地又鬧佢
佢公開講 又話5得-.- 你地想點  佢道歉都道埋la w0-,-
問一句  其實你地想佢點? 死比你睇嗎- ? (純講笑)
做人唔好做到甘絕la 就係因為佢k團 犯左一次錯 就不可原諒嗎?

所以一早咪話左魔偶講咩都冇用架囉..一開始就成班攻佢話佢冇心道歉
依家講完sorry又話講sorry冇用-"-
你地班人根本就係要針住佢 重點係你地又唔係當事人喎v︿v

回復 62# 吉祥娃娃 的帖子

同意-__-
根本係針對-` 佢地話佢無心道歉  佢私下say左s0r
d5係當時人ge睇5到 佢公開say s0r d5係當時人又話講s0r無用- -'
有無用你地定?佢又無爆到你-_- 針對k團罷了...
就算爆到你 -你3%就無得原諒la咩- -? say埋s0r 賠埋償  犯一次錯就無得原諒  機會都5比
甘叫咩-_-? 針對lo  一d都5公平...= =

其實魔偶E件事可以話係暫造一斷落
你地要追住佢5放我都無辦法- -
佢E+都SAY左SOR 至於有無心呢 大家都5知
所以比D時間 睇下佢改成點LA

mo講sorry mo用
係怕佢下次會做多次

回復 65# 日幸洛仔~過去板 的帖子

佢講左s0r la
m0=無?係咪?

回復 65# 日幸洛仔~過去板 的帖子

mo講sorry mo用(佢有講)
係怕佢下次會做多次(所以我咪講比D時間睇下- -)

原帖由 尐惡x] 於 2009-2-15 12:04 AM 發表
佢講左s0r la
m0=無?係咪?

我仲以為係公開道歉tim...
私下有鬼用

啊嬌果單野都要公開道歉啦 唔係鬼有人知道啊?
你唔可以怪我地唔知架bor...唔通我地自己去問k團d人?
好熟家下?家下佢認錯定我地認錯啊

原帖由 日幸洛仔~過去板 於 2009-2-14 11:32 PM 發表
講真講sorry,
ok,mo問題不過下中做,佢謂今日講sorry等於白講
如果佢有心想改,做d行動比我睇,比我地知你係有心改
唔係你講幾多sorry到mo用

借問聲佢係唔係炸親你? 其實佢有心改唔再搞事就得喇..
做咩仲要人做o的行動俾你睇?仲要俾你地知..我想知你地究竟用緊個咩身份黎咁逼人-"-..
如果講幾多sorry都冇用既..你地就唔好逼人講吧-︿-..求求你地 放過佢

回復 68# pk仔!! 的帖子

好心你睇番D帖 佢係2KF都講左了- -
未搞清楚5好亂講

回復 68# pk仔!! 的帖子

5好知少少扮代表....睇前一頁  佢公開道歉左...
5好針對好b0

十週年勳章(賀詞)

這件事就像之前陳冠希的淫照事件,為何陳冠希要向公眾道歉?就是因為他要給公眾交代,他大可不理,那他就是一名懦夫了。

在魔偶這個道歉中,其實我並不接受的(雖然我非當事人),根本就看不出他有絲毫歉意,是在應酬了我們便算。就像鍾欣桐之「好傻好天真」這篇言論,是因為公眾的壓力才有個公開道歉。這樣的道歉能令人接受嗎?

我經常說「對不起」只是象徵式的,真正的道歉是要表達出你有歉意及決心改過,但在魔偶的post中,既發髀氣又顯得不耐煩,這就是他最有問題的地方。

最後,我希望Kamui的人別盲目幫助團友,有時你這樣維護他是害了他的。

原帖由 pk仔!! 於 2009-2-15 12:08 AM 發表

我仲以為係公開道歉tim...
私下有鬼用

啊嬌果單野都要公開道歉啦 唔係鬼有人知道啊?
你唔可以怪我地唔知架bor...唔通我地自己去問k團d人?
好熟家下?家下佢認錯定我地認錯啊

啊嬌單野係因為太多人睇過o的相同埋佢係藝人身份唧
冇人話怪你唔知,而係就算你知唔知都好 你唔係當事人既話 單野唔關你事囉
佢認錯都唔係同你地認 你地只係八卦+襯呢個時世去加把口去鬧人既一班咋

回復 72# Ho~L 的帖子

人地發脾氣5代表5會改 可能只係佢性格問題
都係戈句
比D時間睇下佢有無改到咪仲好
好過係度講

原帖由 Ho~L 於 2009-2-15 12:12 AM 發表
這件事就像之前陳冠希的淫照事件,為何陳冠希要向公眾道歉?就是因為他要給公眾交代,他大可不理,那他就是一名懦夫了。

在魔偶這個道歉中,其實我並不接受的(雖然我非當事人),根本就看不出他有絲毫歉意,是在 ...

唔通你覺得魔偶就好似edison咁係一個公眾人物咩?
網上面都流傳左好多情侶拍呢o的淫照架喇
唔見你一個一個咁搵佢地出黎道歉? 照你咁講佢地都要交代囉/_\"

原帖由 Ho~L 於 2009-2-15 12:12 AM 發表

在魔偶這個道歉中,其實我並不接受的(雖然我非當事人),根本就看不出他有絲毫歉意,是在 ...

點解你5接受呢? 你都5係當時人~陳冠希的淫照事件 <<同尼件事可以做對比咩?
佢性格係甘~佢道左歉 係你自己認為 佢無誠意  試問  你識讀心術?知佢無誠意
+上 點解佢要公開道歉? 其實大可不公開道歉  因為 淫照事件 係關於成個娛樂圈 先要公開道歉
佢呢? 係咪關係到成個ECO? 我不是k團的`但係5明點解道左歉 賠埋償都要針對k團 針對佢  你又認為佢點做先係真心呢?

回復 72# Ho~L 的帖子

算啦
今次暫時咁樣 ,佢地話有心就有心
字眼上面既語氣 話冇問題就冇問題

文字上既溝通或許你地唔識睇語氣既問題
個道歉 黎遲左都算啦,唉
可以體諒既 可以既可以既...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 吉祥娃娃 於 2009-2-15 12:16 AM 發表

唔通你覺得魔偶就好似edison咁係一個公眾人物咩?
網上面都流傳左好多情侶拍呢o的淫照架喇
唔見你一個一個咁搵佢地出黎道歉? 照你咁講佢地都要交代囉/_\"

問題就是影響到他人
魔偶蓄意攻擊他人後還要說好玩
真的不是問題?
而且他作出一個公開道歉是為了他和團好
你這樣都不明白就盲目的幫他
未免太武斷了吧!

原帖由 尐惡x] 於 2009-2-15 12:19 AM 發表

點解你5接受呢? 你都5係當時人~陳冠希的淫照事件  

我感覺佢地係想逼到人地落唔到台..最好唔好再玩..最好死左佢...就呢班 唔關事既人 就會滿意了

-︿-求求你們 求求你們放過他吧..如果都係唔接受佢道歉既話(雖然我唔知點解要你接受&你有咩資格接受)
咁你就殺左佢吧

到此結束吧'
魔偶佢炸人 佢係無諗到白名死左d人感受 所以佢道歉
甘你地又有無諗魔偶感受?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 09:41 PM , Processed in 0.040770 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存