2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 霍爾丁王國 c團!我係笨占啊!!
樓主: c793793
go

c團!我係笨占啊!! [複製鏈接]

係啦~
c團d fans呢??
唔係,
c團d分身呢???
快d出黎辯護啦~~~

仆街!
又比人踼走左,
仲等我插曬石去亂水!
n年冇亂過水啦
唔通連個天都唔比我高傷?

原帖由 c793793 於 2009-2-17 11:28 PM 發表
我要去到第10板!!
頭先,公主軍見人多左
就諗住打反場,
之後,
開波冇耐,
我咁岩拎住15粒水,
想去擴,
敵軍打到黎,
咁我好順理成章咁退,
退到咁上下,我d團友就黎幫我,
咁就打得好好地,
突然間,一堆c團係我放 ...

加油~!!! SUPPORT !!!

=]
c團唔係好流行開d新ac吵架 架咩-v-??
快d上黎na  >____<"  點解唔出聲既!??

我係煩刀, 地上最煩小刀. ( 都有一排無玩-.-" )
因為無咩做所以上黎睇下野, 次次入都見到有post 講c 團, 不過好少回, 你見我既發言數就知.
今日得閒, 所以講下野.

笨占個名我都見過or 聽唔少, 的確我地團部隊頻都成日話踢人, 包括你.

睇左8頁野, 的確覺得幾好笑, 因為我只係見到個成日比人踢既人上黎發脾4.

講真, 你成日話人踢你, 有冇諗過點解?
你又話自己有技術(可能無咁講啦, 你可以當我屈你), 咁你玩左咁耐啦, 唔應該當你新手. 咁你講緊既, 咪又係要厄傷, 厄人頭, ed 先私既行為( 我唔只講你, 話厄傷唔合作見唔少)

我地打國戰, 希望既係羸場國戰, 唔係人傷, 人頭第1.

既然羸國戰(殺人其實都係) 講既係合作, 當然係一團人一個場最理想! (我地人多既時候又點只50 個上線要入同一個場)

咁你地話自己個團細, 無人, 點解唔合團呢? 合團多麻煩? 咁你約其他團一齊打又得唔得呢? 一團打一面(左/右, 上/下) 咁係唔係好好多呀? 如果人地團個面唔夠打, 自然會叫你, 無叫就打番好自己個面. 咁又點呢? 如果一個團打一面都做唔到, 咁係唔係個團太細呢? 四維都係10幾人既散團, 想大? 想合作? 難點吧.

我地C 團做到 200 人爆部隊, 其他團一樣得. 技術就係到既. 唔好成日又話大團玩晒. 之後開post 比人串.

講咁多其實唔只講比笨占聽, 你行過, 見到個貼既都不妨睇睇.
始終 fez 唔係玩時間既game, 又唔見我無玩一排玩番就上死榜?

首先 c團要回應問題洗撚走去開新ac開分身
第二 你打國戰=你自己屈傷 我唔知要黎做咩
       我要個暈到人唔普攻8千傷盾戰好過
第三 由一開始到宜家 踢你既理由都係一樣
       到底應該檢討既人係邊個
       又或者你會唔會試下接受人地意見呢
       每一次你都會有新理由死頂
       真係頂你唔順

原帖由 煩刀 於 2009-3-25 01:56 AM 發表
我係煩刀, 地上最煩小刀. ( 都有一排無玩-.-" )
因為無咩做所以上黎睇下野, 次次入都見到有post 講c 團, 不過好少回, 你見我既發言數就知.
今日得閒, 所以講下野.

笨占個名我都見過or 聽唔少, 的確我地團部隊頻 ...

屈人傷,自私,我認,我係為左人傷第一而努力,
但係屈人傷,都要打人家,
起碼有扣人血,有幫手頂戰線,
人傷要高,都要打得多人家下話,
你地c團就一字記之曰:廢,就踼左我,
如果係廢既,咁上榜代表咩?佢整個榜出黎就係話比人知邊個有實力,邊個對戰線貢獻高,

講合作呢家野,
唔合作明顯係d沖理去汁刀遊雞果d啦,
上次我殘既一個人,
佢條血第反大約30%,
冇啦啦就一堆人沖理黎搶,
1x個搶我,我用左咁多mp
我仲唔用盡方法另佢地汁唔到咩,(係咁打訓條友)
最後比我殺左,佢地就話我係咁打訓cut技,浪費時間,
你諗下邊個浪費邊個時間.

合團合過=.=
不過散左,,唔知點解,,
(我係團只係卒仔一名)

仲有,大團係玩曬,,,

原帖由 深雲 於 2009-3-25 02:39 AM 發表
首先 c團要回應問題洗撚走去開新ac開分身
第二 你打國戰=你自己屈傷 我唔知要黎做咩
       我要個暈到人唔普攻8千傷盾戰好過
第三 由一開始到宜家 踢你既理由都係一樣
       到底應該檢討既人係邊個
       又 ...

第一,我只係以眼還眼,
第二,屈傷唔係冇用
第三,我改完佢地都係踼,咁有咩用?

原帖由 c793793 於 2009-3-25 10:16 PM 發表

第一,我只係以眼還眼,
第二,屈傷唔係冇用
第三,我改完佢地都係踼,咁有咩用?

1.你知唔知 比人追係易打過追人
2.屈傷唔係無用 但係你殺唔到就真係無春用
   點解C團勁
   因為冰左=暈 暈唔到=企30秒
   戰線打少2個就係打少2個 30秒真係好多
   仲有你以為屈到傷即係勁?
   你去試下打下大團
   我真係想睇下你死幾多次 又屈幾多傷
3.你改都未改就話人踢你 點解要改?
   ok
   你點講都唔會聽 點解我地仲要同你講 見到你咪踢囉

笨占

你個團再係咁落去

同破軍無分別...

(可能更差)

=(

笨占~
你有心玩既~人地唔會為難你
你咪同番c團d人講囉
你係要繼續你既自我風格
咪唔好入c團場囉
一係轉國玩又得

明知俾人踢都仲要走入去c團場
e d咪叫賤格

原帖由 c793793 於 2009-3-25 10:01 PM 發表

屈人傷,自私,我認,我係為左人傷第一而努力,
但係屈人傷,都要打人家,
起碼有扣人血,有幫手頂戰線,
人傷要高,都要打得多人家下話,
你地c團就一字記之曰:廢,就踼左我,
如果係廢既,咁上榜代表咩?佢整個榜出黎就 ...

路過見到你咁戇鳩既言論都忍俊不禁要黎插你兩三番
刀遊要屈傷有幾難?凡係見到冰左暈左,見乜野人都好,一直不斷亂放技落去食哂人地傷,一直係咁亂放,場場3萬傷又點?巧vv喎
雷法又係,你高傷唔代表乜野,只代表你不斷打到人,但係你不斷打到人又唔代表你無食過人地技喎
你話有改,你連人地話你乜野你都唔知,改乜?
真正既勁人係高傷得黎高人頭兼同到人合作,乜野係合作?
合作就係做返好自己本份,刀遊見到被冰唔好打,見到被暈淨係放一下破防,唔好亂食人技
如果可以下下做到咁樣,我100%肯定無人會踢你,你幾囂張都好,無人會話你廢
合作又唔識,人又殺唔多,淨係識磨血屈傷,有咩咁勁?
仲有,傷榜只係俾人睇你一場打左幾多場,唔代表對條戰線幾有貢獻,真正強勁既壓線係秒殺人地既人頭,並唔係磨血磨到對面走哂佬,俾人補完血又返黎磨過
自我檢討下點解人地場場踢你,下下話你廢啦,唔係一味淨係得把口

原帖由 深雲 於 2009-3-25 10:57 PM 發表

1.你知唔知 比人追係易打過追人
2.屈傷唔係無用 但係你殺唔到就真係無春用
   點解C團勁
   因為冰左=暈 暈唔到=企30秒
   戰線打少2個就係打少2個 30秒真係好多
   仲有你以為屈到傷即係勁?
   你去試下打 ...

1唔知講咩
2唔係殺唔到,係比人汁左
3改好左一樣佢又搵多樣,咁佢擺明玩野姐

我想入c團場家咩,
我又小時間打,
一on見場就入家啦,
鬼知果個係咪c團場姐

原帖由 tobywong080 於 2009-3-26 01:17 AM 發表

路過見到你咁戇鳩既言論都忍俊不禁要黎插你兩三番
刀遊要屈傷有幾難?凡係見到冰左暈左,見乜野人都好,一直不斷亂放技落去食哂人地傷,一直係咁亂放,場場3萬傷又點?巧vv喎
雷法又係,你高傷唔代表乜野,只代表你不斷打 ...

唔係我合作,
係d人唔識同我合作..

原帖由 c793793 於 2009-3-26 12:26 PM 發表

1唔知講咩

唔緊要
今晚你密我
狂氣之因幡
我叫佢地比你同場打下
到時佢地講左D咩 我再同你講返

->刀遊唔係用黎殺人,仲有你話好多人衝黎汁你,我只可以建議你唔好留係D咁低質素既戰場
->改左係一件事 態度係一件事
   你如果唔係態度咁惡劣 人地話你咩都要死頂 一定唔會樣樣針住你
   你唔好同我講咩以牙還牙 以眼還眼 一切都係bullshit

原帖由 深雲 於 2009-3-26 02:35 PM 發表

唔緊要
今晚你密我
狂氣之因幡
我叫佢地比你同場打下
到時佢地講左D咩 我再同你講返

->刀遊唔係用黎殺人,仲有你話好多人衝黎汁你,我只可以建議你唔好留係D咁低質素既戰場
3改好 ...

1 狂氣之因幡<<你個名?你係黃國?
2 都話我冇得選擇..
3 c團認左人品差啦,佢擺明針對我,
   佢講左家啦,改到完美佢都要踼,
   所以你講咩都冇用=.=

原帖由 c793793 於 2009-3-26 04:21 PM 發表

1 狂氣之因幡

1這裡是黃國版 你問我係唔係黃國
2無可能無得選擇 打100場街場都唔會練到D咩 係打就唔該你自己搵個好團入
3我宜家比機會你 你自己唔黎就唔好話人地針對你

睇到尼度,我覺得樓主好可憐 一定係做刀遊做太耐搞到神智不清,黑白不分... 我非常明白你既感受...

我做左刀遊一陣咋,都開始思覺失調... 成日會對住個mon話"你睇我唔到~你睇我唔到~", 又以為自己個character係打不死小神童,沖埋去d戰士度... 但係見到你,令我安心好多,因為你已經唔係思覺失調咁簡單... 我同你比差太遠了... 1個正常人要睇到你既point係冇咩可能架la, 樓主唔洗講太多... 其他人都唔好哈佢la... 可憐下人la...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-28 05:20 AM , Processed in 0.052779 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存