2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online 錄音一問
樓主: Jay(JJ)
go

錄音一問 [複製鏈接]

寸你老未臭撚,有你一日係,你老母日日都要出去賣淫,最好你即刻見你祖先,我唔一宜寸,唔洗返學啊,學你噤無前途
已有 1 人評分威望 收起 理由
俠4邪魂 -50 人生攻擊

總評分:  威望 -50   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

不要嘈交吧=]
會關帖的..

回復 21# Jay(JJ) 的帖子

你講粗口點解可以講得咁風趣既 笑死

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Jay(JJ) 於 2009-3-3 09:42 PM 發表
寸你老未臭撚,有你一日係,你老母日日都要出去賣淫,最好你即刻見你祖先,我唔一宜寸,唔洗返學啊,學你噤無前途

有無新野 未係呢個味..
唔係未 唔識打字?   咩係有你一日係?  火星文?
我有排都未見我十八代 咩係唔一宜寸 唔洗番學?
你講咩野?
係咪唔識打字 洗唔洗幫你打埋 ?! 我好得閒

你唔明就無家,係你D智商噤高的人先唔知,學下人啦,只係係到寸人,你以為你係邊位,我老豆老母,你未夠班啊!

十週年勳章(賀詞)

回復 24# ~音山~ 的帖子

ps:我想比正義撚告下

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Jay(JJ) 於 2009-3-4 06:58 PM 發表
你唔明就無家,係你D智商噤高的人先唔知,學下人啦,只係係到寸人,你以為你係邊位,我老豆老母,你未夠班啊!

咩係無家?! 新野黎
定你唔識打字  ?
我串你...唔一定關你老豆你老母事..
唔好話你老豆老母
  因住生仔無屎忽

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Jay(JJ) 於 2009-3-4 06:58 PM 發表

睇黎你同個個正義撚一樣膠

我講個個x山又唔係指明係你,你認咩Q姐,生仔無屎忽,你生比我cc,我講父母關你春事,又唔係你老豆老母,岩岩食完偉哥尼啊,成日只係識新野尼家新野尼家,轉D新意啦,你D學問禁好

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Jay(JJ) 於 2009-3-5 05:47 PM 發表
我講個個x山又唔係指明係你,你認咩Q姐,生仔無屎忽,你生比我cc,我講父母關你春事,又唔係你老豆老母,岩岩食完偉哥尼啊,成日只係識新野尼家新野尼家,轉D新意啦,你D學問禁好

仲咩呀?!
唔夠我講 要話人?
生仔無屎忽係你至做到..你專長..
我鍾意講你老豆老母..係因為你老豆老母同你一樣膠
食偉哥係關條撚事 關新野咩事?
好似你咁..講黎講去都係我d口水尾..跟尾狗

同你講都曬氣,我幾時有話人啊,講黎講去都係我d口水尾個果係係啊,唔夠你講,你收啦,
you're so fuck,how are shit and hell,start your ejaculation
you do sexual intersourse your think you so cheap,and your penis have gonorrrhoea and syphilis,see the vet and look at your reproduction system,i think you should cut all yours

唉-.-樓主你好硬膠囉..

字又唔識打隻..係度打埋D近音字..

文法又錯..唉~___~'

同埋音山得咁少分 係因為佢玩2KF某個系統咋~_~"

2KF用熟未?係度串人?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Jay(JJ) 於 2009-3-6 06:02 PM 發表
同你講都曬氣,我幾時有話人啊,講黎講去都係我d口水尾個果係係啊,唔夠你講,你收啦,
you're so fuck,how are shit and hell,start your ejaculation
you do sexual intersourse your think you so cheap,and yo ...

你想笑死我?
咩係u are so fuck? 你好性交?  
識唔識英文架? how are shit? 咩係頂?
  你d英文小一都無? 想笑死我?
你岩岩咪話我囉 我打口水尾你就打口水尾..你仲唔係跟我?

豪仔XD家係我同佢講野關你春事,你最好同我收聲,你係咪博屌,打到錯曬又點啊,關你叉我就係鍾意呃post啊,你吹啊,告我啊笨,我再去開post!!!!你係英文老師,你飲!尿啦,你禁勁,解奧巴馬扁講詞比我cc啊

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Jay(JJ) 於 2009-3-7 12:29 PM 發表
豪仔XD家係我同佢講野關你春事,你最好同我收聲,你係咪博屌,打到錯曬又點啊,關你叉我就係鍾意呃post啊,你吹啊,告我啊笨,我再去開post!!!!你係英文老師,你飲!尿啦,你禁勁,解奧巴馬扁講詞比我cc啊

仲咩 比人話就要話埋人
咩係你飲!尿?
咩係奧巴馬扁講詞
  唔識打字仲要學人呃分

文盲,你唔係呃緊啊,就算係又點啊

我like ke啊,告我啊笨,放心你都會有事如果你告我

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Jay(JJ) 於 2009-3-8 11:44 AM 發表
我like ke啊,告我啊笨,放心你都會有事如果你告我

你估你分多定係我多?
我多人支持 定多人反你?
你自己唸唸

吊,睇到都把鬼火,樓主你係咪傻q左呀,唔識串人學人串?

你開個post出黎就係要人討論啦,"豪仔XD家係我同佢講野關你春事,你最好同我收聲..."

你冇撚野掛低能仔...

討論你老母條陰道有幾深,佢都唔係討論個題目,討屎忽,宜家你禁唔鋸咪唔Q入尼,個屌字都打錯就咪學人爆粗,你把起火就我春事,打我啊笨 話人低能點知自己先係,無D自知之明,五星白金會員好勁啊,你返鄉下汁牛屎啦,人地支持你又點姐,你之前咪又係比人寸返,做咩唔繼續去個到寸姐,咬底啊,你唔識野就咪吵啦,宜家我唔岩,係條on9撚次次人地開post到尼寸人啊,關我春事,唔知野就q出聲!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-16 06:20 AM , Processed in 0.036059 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存