2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 就近日玩家狂被爆AC事件
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 綠茶熊
go

[討論] 就近日玩家狂被爆AC事件 [複製鏈接]

原帖由 【瘋狂小豬】 於 2009-3-8 01:58 AM 發表

用左都唔會話你知啦  博比人話抵死?

如果係gc問題  點解咁少百大榜人仕中招?

唔通d人  有高lv唔爆 爆低lv?

大佬啊,你知唔知有幾多人被爆AC啊
一個兩個就話抵死姐,成村人齊齊中木馬?

我唔明咩叫如果係GC事,點解咁少果句
唔通GC揀排行D人爆a_a你都幾識搞Gag,
再講,幾個排行榜人仕仲叫少?
如果係GC事,咁受害者好快到我地,
8個排行受害者=8%姐係話GC個系統出錯機會為8%
咁請問幾時到我地a_a

夢夢 之前 講過 佢去左 台灣 睇察民情 = =

原帖由 comic 於 2009-3-8 02:16 PM 發表
夢夢 之前 講過 佢去左 台灣 睇察民情 = =

DL個台版睇咪得,仲有其他所謂GM可以幫到佢上黎睇
香港都未搞掂就睇台灣...

原帖由 【瘋狂小豬】 於 2009-3-8 01:58 AM 發表

用左都唔會話你知啦  博比人話抵死?

如果係gc問題  點解咁少百大榜人仕中招?

唔通d人  有高lv唔爆 爆低lv?

我吾係串首先....

我想講如果爆哂上榜既人..你估隻GAME仲有人敢玩=.=??

爆低lv  傅D低LV可能覺得算囉甘低LV無所謂吾開post  

爆哂上榜既個個上黎開po    隻GAME聽無人玩喇....

做人緊係要留後路比自己架喇=.=    一次過  去到盡  第日仲想爆甘點?

爆哂高lv=倒自己米咋=.=

仲有...你估知ac就知入面高lv定低lv咩=.=....都要逐個試架

給各位親愛的玩家 :

小妹已在本月提出了所有各位的建議方案給開發當局,他們並就此正在商討。
於本月尾小妹更會飛往台灣與開發部進行會議,很希望各位能體諒,
小妹已進行了我方最大的努力。

希望大家知道到官方未有只開靚頭而沒有繼續為遊戲付出任何努力。
正正因為努力,小妹已大大減少時間進入遊戲,改為多與開發進行商討及會議。

官方小妹敬上
已有 1 人評分Good 收起 理由
八神乂 + 1 支持你!以後繼續^_^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

係咪真係有理呢???我岩岩想玩個陣,一on,點知俾人爆左ac-0-

小妹....加油...官方...加油

原帖由 綠茶熊 於 2009-3-8 02:15 PM 發表

大佬啊,你知唔知有幾多人被爆AC啊
一個兩個就話抵死姐,成村人齊齊中木馬?

我唔明咩叫如果係GC事,點解咁少果句
唔通GC揀排行D人爆a_a你都幾識搞Gag,
再講,幾個排行榜人仕仲叫少?
如果係GC事,咁受害者好快到 ...

幾個排行榜既就叫多?   咁你知唔知排行榜既 都有唔少係外掛升出黎

用外掛既人 又有幾多?  日日都有人不停告發有人用外掛  

咁比人爆acc既 數量多 定係用外掛既人多?

加上d人有冇用外掛你又點會知  佢只會講話比人爆acc  賴落個代理到 先

唔會講自己係因為用外掛而比人爆

回復 48# 【瘋狂小豬】 的帖子

你無比人爆,,你係唔會知感受~_~"

仲有爆ac同用外掛又有關係呢?

正常尼講 開外掛都係新手之為 正因無物品 無金錢

試問 爆 來 何用?

我問下你~_~"吸經到60既有幾多?

(日日都有低lv比點高lv 帶升 0.0)

原帖由 八神乂 於 2009-3-8 08:30 PM 發表
你無比人爆,,你係唔會知感受~_~"

仲有爆ac同用外掛又有關係呢?

正常尼講 開外掛都係新手之為 正因無物品 無金錢

試問 爆 來 何用?

我問下你~_~"吸經到60既有幾多?

(日日都有低lv比點高lv 帶升 0.0)

外掛好多都係付送埋木馬的   等你升高果時  就會出手爆acc

仲有就係  好多封頂都係外掛打蟲   舉個例    鴻s   呢個人就係外掛打蟲比gm捉左

同埋  外掛無分高lv定低lv先會用  手殘既人咪會去用

原帖由 夢之小妹 於 2009-3-8 07:09 PM 發表
給各位親愛的玩家 :

小妹已在本月提出了所有各位的建議方案給開發當局,他們並就此正在商討。
於本月尾小妹更會飛往台灣與開發部進行會議,很希望各位能體諒,
小妹已進行了我方最大的努力。

希望大家知道到 ...

最好就講得出做得到啦
如果有任何誤會,我只能講聲Sorry
加油啦

回復 50# 【瘋狂小豬】 的帖子

咁你係唔係手殘@@"

根本個捉法有bug.. 如果開外掛 加講野 係唔係捉唔到呢?..

原帖由 【瘋狂小豬】 於 2009-3-8 08:38 PM 發表

外掛好多都係付送埋木馬的   等你升高果時  就會出手爆acc

仲有就係  好多封頂都係外掛打蟲   舉個例    鴻s   呢個人就係外掛打蟲比gm捉左

同埋  外掛無分高lv定低lv先會用  手殘既人咪會去用

你岩你岩,全世界d人齊齊用外掛玩,中木馬被爆AC,
抵佢地死,滿意未a_a?

如果有一日,某某人開Post話乜都冇做過就被爆,
咁就搞笑啦,唔知到時你個Point會唔會改變呢@@

回復 53# 綠茶熊 的帖子

我諗佢會話我好天真 我好傻

原帖由 綠茶熊 於 2009-3-8 09:33 PM 發表

你岩你岩,全世界d人齊齊用外掛玩,中木馬被爆AC,
抵佢地死,滿意未a_a?

如果有一日,某某人開Post話乜都冇做過就被爆,
咁就搞笑啦,唔知到時你個Point會唔會改變呢@@

咁就真係唔好意思  我玩超過十年olg 都未比人爆過acc

因為我唔會上不明網站  又唔會用外掛  

自己唔檢討下  做過d咩事  就只會賴官方ser比人入侵?

仲有就係  你唔夠講  發悔氣都無用  我又真係唔信無用外掛

無上不明網站   無中木馬  會無綠無故比人爆到acc  

比人爆唔係一定係用外掛先會  亂上攻略網   都會中木馬黎比人爆

原帖由 八神乂 於 2009-3-8 09:25 PM 發表
咁你係唔係手殘@@"

根本個捉法有bug.. 如果開外掛 加講野 係唔係捉唔到呢?..

有咩bug  gm每次都用唔同既答案  外掛識分每次個答案?   點會捉唔到

其實呢...我想問...比人爆ac果d人係向屋企玩定網吧玩嫁= =?
真係甘早比人爆就一定係代理既問題!!因為人數比較多..所以無可以甘岩一齊中招@@"
為一可能就係代理中左招= ="

原帖由 【瘋狂小豬】 於 2009-3-9 12:01 AM 發表

咁就真係唔好意思  我玩超過十年olg 都未比人爆過acc

因為我唔會上不明網站  又唔會用外掛  

自己唔檢討下  做過d咩事  就只會賴官方ser比人入侵?

仲有就係  你唔夠講  發悔氣都無用  我又真係唔信無用外 ...

我唔排除部分玩家亂上網中左木馬都未定,
不過你完完全全搞錯晒我開呢個Post既原因羅
我只係想知道有幾多個受害者,損失d咩,做個普查姐
想小妹留意下,做多D野維護玩家利益姐
你都唔洗處處維護GC喎,
你係GM?你咁肯定佢地冇中招?維護GC有著數?

玩左10年Online Game就咁肯定?
我或者可以講你幸運碰上好既代理
OR
安份守己

不過我始終想講果句:會唔會有咁多玩家一齊中木馬被爆咁誇?
我諗就算你玩10年Game都未見過咁誇掛?

原帖由 【瘋狂小豬】 於 2009-3-9 12:05 AM 發表

有咩bug  gm每次都用唔同既答案  外掛識分每次個答案?   點會捉唔到

=v='佢意思係...一路掛...但有人係電腦前面...
咁佢用左外掛都唔會捉到....

回復 59# 沒落公主 的帖子

無錯~_~" 加上
問問題既目的只係分別 佢係唔係到 唔係答問題=,=
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-16 03:04 PM , Processed in 0.042620 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存