2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 今次邊d玩家 唔服2kf同gm既做法 入黎簽個名! ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: kiramarco
go

[消息] 今次邊d玩家 唔服2kf同gm既做法 入黎簽個名! [複製鏈接]

我非常服GM,有勇有謀

我作為一個2千紛會員
我覺得gm係唔應該介入玩家既因怨
有時間介入玩家既因怨
不如捉外掛同搞好隻game好過啦
最好一公測就防外掛

至於2000fun有冇做錯就唔知啦
因為咩都無講
不過我有玩封測
我叫小天子
不好殺我呀
        XD

我仲諗住公測入2KF 公會一齊玩, 因為有老手係度,
但依家可能都唔入lu., 雖然我唔知發生咩事,
但我睇到你地呢幾日打post 出黎, 都好似係2KF 似大哈細咁既樣...

"個個以為入左個以論壇而開既公會 就吾識分是非黑白...成班慒仔:o
2kf 大晒?....只系披住一個論壇個名既公會姐 個個好似做狗甘:o"

以上呢段我個人覺得都有機會係岩的, 總有d人抱住呢d心態...
如果香港server 要攪到咁, 好似以前功夫世界咁玩到咁唔開心
(每日又打又殺又嘈又成, 日日都好似黑社會講數咁, 講野又扮黑社會, 又粗口,
玩game 都玩得唔開心) ,
如果真係咁, 我諗我會去番台灣 / 大陸玩算數

原帖由 pak09 於 2009-3-7 12:01 PM 發表
我仲諗住公測入2KF 公會一齊玩, 因為有老手係度,
但依家可能都唔入lu., 雖然我唔知發生咩事,
但我睇到你地呢幾日打post 出黎, 都好似係2KF 似大哈細咁既樣...

"個個以為入左個以論壇而開既公會 就吾識分是非黑 ...

唔該日日粗口既  你可以回睇返之前既post
邊個粗口滿飛相信你睇post以經睇到 天乂璽d人既人品去到邊
仲有2千分大哈細  你相都未睇過丫先生
完全佢地3個自己係到吹緊   你係真係有睇以幾日d post
你可以睇到邊3個係係到搞事

事源就係以個post
http://www2.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3312373
自己睇完先好亂講野啦唔該
2千分人員要講都係我果個post講野
都發現佢地班人同佢講都晒氣

玩過星曲WEB 笑傲無雙

屌你咩.......gm ~

好無品囉,話就話封測姐,唔洗咁玩呀?
gm明係自私啦,搞到遊戲不公平囉...
d 2000fun 團又要死幫自己團,你地自己講哂都得啦~
我地個個都話有囉,係得你地話無,你地自己心照~

支持x1

原帖由 武林高手 於 2009-3-7 12:54 PM 發表
好無品囉,話就話封測姐,唔洗咁玩呀?
gm明係自私啦,搞到遊戲不公平囉...
d 2000fun 團又要死幫自己團,你地自己講哂都得啦~
我地個個都話有囉,係得你地話無,你地自己心照~

支持x1

封測關唔關日後事丫 遲下都會洗白架啦

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

支持^^殺得好 殺到d傻仔瓜瓜叫

但係又冇你符~你係得既~~

我覺得呢件事就測試到個仇殺系統係好有用既

由此激發大家買點~

ps:點解回黎回去都係得d 1,2,3星會員

我係一個局外人唔係太知道發生嘜野事...
但係覺得唔洗甘燥吓...大老~e隻野e家封測姐....加上又會delete CB acc
你地已經好似玩到爆血管甘-.- 公測時..你地咪會入廠~
打機姐..隻game好玩咪ok囉-__- 打到要鬧人..何必呢...(只是個人意見)

第一次見識到原來2000fun D人低b上黎可以咁低b  今日打打下怪沒啦啦被2000fun d人殺佐 我問佢你做咩你做咩沒啦啦殺我=-=,佢話我公會d人亂咁殺2000fun公會d人,我問返自己公會d人有冇咁ge事 ,同公會ge人講已經踢佐個個亂殺人ge白木,已經系好耐ge事.我聽完就同返佢講,點知佢講佐句野令我o晒嘴,"我唔理,總知你班白痴仔得罪我地,我就要你地沒運行,一系你就唔好玩,唔系ge話我見你地一次打一次.
我小=-=點解咁多kai子架 唔理佢地又系咁俾佢殺 殺返佢一陣佢 佢地唔夠做又叫gm...
尋仙變尋死online=-=

原帖由 =SOUL= 於 2009-3-7 03:57 PM 發表
我係一個局外人唔係太知道發生嘜野事...
但係覺得唔洗甘燥吓...大老~e隻野e家封測姐....加上又會delete CB acc
你地已經好似玩到爆血管甘-.- 公測時..你地咪會入廠~
打機姐..隻game好玩咪ok囉-__- 打到要鬧 ...

這都是香港小朋友的特色

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 happlyman 於 2009-3-7 16:05 發表
第一次見識到原來2000fun D人低b上黎可以咁低b  今日打打下怪沒啦啦被2000fun d人殺佐 我問佢你做咩你做咩沒啦啦殺我=-=,佢話我公會d人亂咁殺2000fun公會d人,我問返自己公會d人有冇咁ge事 ,同公會ge人講已經踢佐個個 ...

甘惡= =
我都琴日入左2kf

但完全唔知發生咩事@@
日日ot 都無咩時間玩=.=

我建議你可以搵個幫會話到事的人傾下=口=

原帖由 莎凡娜 於 2009-3-7 05:38 PM 發表

甘惡= =
我都琴日入左2kf

但完全唔知發生咩事@@
日日ot 都無咩時間玩=.=

我建議你可以搵個幫會話到事的人傾下=口=

尋日既苑?

笑傲無雙 忍影世界

我都支持下先
就算點唔岩都要自己解決
搵gm幫手就唔岩
而gm自己加入更加on9

十週年勳章(賀詞)

獨行俠  完全唔知咩事

原帖由 卍天命卍 於 2009-3-7 18:06 發表

尋日既苑?

= =?
尋日既苑?
唔明你講咩~

原帖由 τszξ 於 2009-3-6 11:02 PM 發表

認同 紅豆仲以為自己好勁 好叻 其實勁廢 搵gm幫拖~_~

佢隻隻game都係咁架啦...真係好onx

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙

封測姐 我諗大家應該睇埋公測先@_@"""

十週年勳章(截圖)

-___-終於見到幾個明白事理既人:d

我唔覺得係關唔關封測問題囉(個人意見)
其實比人殺唔係問題
自己升到好高lv 殺到人冇野嫁
但係比d唔係自己親手升玩既家殺 更係唔据嫁
e個d所謂唔知係唔係gm既人 明知自己咁高lv就未q殺人啦 (又唔係自己升既 好威咩)
其實成件事都唔關話2fk會長 幫手測試 如果想玩隻game 未開過分身 1隻測試 1隻拿囉黎玩囉  加上你係2kf會長 有得呢個身份 就要謹慎d啦
其實成件事都係為淡氣 如果唔係用隻唔係自己升既角色殺人 d人更唔 据嫁(比我都會)
唔係點會比人搵到值口話2kf同所謂唔知係唔係gm濫權吖
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 08:36 AM , Processed in 0.049992 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存