2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online lv一問
樓主: Jay(JJ)
go

lv一問 [複製鏈接]

原帖由 純粹乂巧合 於 12-3-2009 19:12 發表

係冇錯,,夠唔夠人講唔係佢話事  不過佢吹唔吹得水夠唔係你話事lo  佢like打埋曬d唔關事既野丫  你吹佢唔漲架啵  何必要插把嘴落黎串呢

收啦分身佬,佢吹唔吹得水夠唔係你話事lo,我幾時又話我話事呢..?

冇人幫你托o係到開分身串,樣唔樣衰d呀

原帖由 Jay(JJ) 於 12-3-2009 17:41 發表
係喎你好勁啊,寸到.................
AV唔關事音山你又講,應E樣野做咩姐,唔應下其他,,只係應埋D唔知Q,你唔夠人寸又係到話人唔夠你講,你返去汁鴨屎啦,扮曬野,成堆唔關事,係你唔識黠應姐,av果d野我係應音道,關你Q春,你 ...

我打又係條粉皮,關q你事呀? 自認粉皮

仲有,串人果陣,中文水平提番高小小--->""

原帖由 JYSnighT亞豪 於 2009-3-12 08:34 PM 發表

收啦分身佬,佢吹唔吹得水夠唔係你話事lo,我幾時又話我話事呢..?

冇人幫你托o係到開分身串,樣唔樣衰d呀

開分身串用黎串你,,,浪費左d喎,,你呢d串又唔識串既人,,開分身同你嘈都蹝氣啦   我見到你做左人地隻狗仔幫人地串  唔係好鋸想幫下樓主姐,,又關你事???   你冇講過你話事咁又點,,樓主夠冇講過lo    你話佢吹唔吹水唔係我話事  咁我幾時又話我話事丫??  你吠咩姐   你話我開分身??唔夠人串就屈人開分身   人做人地隻狗仔幫人吠  你好似仲樣衰過我啵老友    檢討下啦  狗仔

原帖由 JYSnighT亞豪 於 2009-3-12 08:40 PM 發表

仲有,串人果陣,中文水平提番高小小--->"黠"

係丫  佢自認粉皮  不過佢見你連粉皮都不如  咪串下你咁姐   
你話人中文水平低  咁你又好高??串人唔識串仲要打粗口  你d水平仲低啵  番鄉下讀多幾年幼稚園啦  小朋友

十週年勳章(賀詞)

原帖由 純粹乂巧合 於 2009-3-13 08:10 PM 發表

係丫  佢自認粉皮  不過佢見你連粉皮都不如  咪串下你咁姐   
你話人中文水平低  咁你又好高??串人唔識串仲要打粗口  你d水平仲低啵  番鄉下讀多幾年幼稚園啦  小朋友

哇 你都好無聊下
個頭至話唔黎睇  呢頭就扮新人
搵人信你就奇喇

原帖由 ~音山~ 於 2009-3-13 08:17 PM 發表

哇 你都好無聊下
個頭至話唔黎睇  呢頭就扮新人
搵人信你就奇喇

係架,,幾無聊架  不過難得撞正你呢d白木  咪同你玩下  當消磨時間lo,,
不過你應該仲無聊啵  好地地開個post都要爆粗鬧人  你食飽飯便秘屙唔出茄丫??  無聊想玩野就唔好響呢度玩  串人都串得未夠班就出黎爆粗  同你隻狗仔玩啦DD

咁你咪仲on9,唔識串人要開分新出黎咁q慘,仲有被人封咁d ip,樣衰啦...

同人意見一致就話係人地隻狗,冇撚野掛,咁冇人幫你出聲,咪狗到不如..?

剩係識話人唔識串人,你好撚勁wo串人,頒個獎俾你好冇

原帖由 JYSnighT亞豪 於 2009-3-13 11:08 PM 發表
咁你咪仲on9,唔識串人要開分新出黎咁q慘,仲有被人封咁d ip,樣衰啦...

同人意見一致就話係人地隻狗,冇撚野掛,咁冇人幫你出聲,咪狗到不如..?

同人意見一致冇問題既  不過你做到咁出面  幫埋人地爆曬粗串咁既行為同狗仔冇咩分別姐  
你串人勁唔勁?見仁見智啦   我一句粗口都冇講  就串到你爆曬粗    你臭唔臭d丫狗仔   比人串到爆粗
學下點串人先做狗仔啦

回復 51# 純粹乂巧合 的帖子

撚樣 串得好

原帖由 YY_SHOOT 於 2009-3-14 08:40 PM 發表
撚樣 串得好

你串我定讚我-,-

原帖由 JYSnighT亞豪 於 2009-3-12 08:40 PM 發表

仲有,串人果陣,中文水平提番高小小--->"黠"

豪大哥,您的中文水平高得很了!
「粉皮」這些高級俚語,您也用得十分的妙!
「q」這些中等俚語,您也把它用得為之動容啊!
還有,這些下流而高等級的網上流泯真是世間少有,
讓我熱血沸騰了!
讓我們打倒網上流泯,
為道理而戰!

原帖由 JYSnighT亞豪 於 2009-3-13 11:08 PM 發表

想不到您被人挖苦得要說髒話,十分難得了
難道您的積分是從髒話裏走出了?鳥!小弟弟要多學習了!
見你媽的鬼!您要罵狗,那我要罵小雞雞了
「見您小雞雞的大頭鬼!」
我想若您沒這麼見鬼的高分及有一群流泯所助,我想您的會比一根初生嬰的雞雞還要小
只懂說髒話及挖一些沒用的苦,頒一個獎盃給您,好嗎?

同一個人,但多一把口..點算好-3-"

俾人串到爆粗..XD" 真係笑死我,爆粗唔係因為俾你串而搞到我爆粗ge,

唔好以為自己咁偉大ok><"  話人係狗,咁應該講下自己點解會講d咁ge說話,

話人係狗係雞,我唸係你呢d咁ge人先講得出口..

原帖由 JYSnighT亞豪 於 2009-3-15 02:08 PM 發表
同一個人,但多一把口..點算好-3-"

俾人串到爆粗..XD" 真係笑死我,爆粗唔係因為俾你串而搞到我爆粗ge,

唔好以為自己咁偉大ok>

噢,,,講錯你係狗丫  sorry丫   因為我睇唔出你同狗有咩分別lo  如有錯怪  多多包涵丫
你爆粗唔係應該比我串而爆  哦  咁我明啦  即係你本來已經係一個冇文化既人lo   講粗口變左口頭禪   係冇文化既人先做到架喎
依家應該冇講錯你啦掛  冇文化既人

十週年勳章(賀詞)

原帖由 純粹乂巧合 於 2009-3-13 11:01 PM 發表

係架,,幾無聊架  不過難得撞正你呢d白木  咪同你玩下  當消磨時間lo,,
不過你應該仲無聊啵  好地地開個post都要爆粗鬧人  你食飽飯便秘屙唔出茄丫??  無聊想玩野就唔好響呢度玩  串人都串得未夠班就 ...

你白木定我白木呀 老細
開個新會員扮無知  你唔好扮正義啦  條友開鳩貼先架
不過睇你個樣都唔知咩事  番屋企食屎啦
想同我串既就黎料 我洗淆你?

回復 58# ~音山~ 的帖子

吃糞便?
您叫我們把您當作我們的晚飯嗎?
我想,很好吃吧!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 harry_hin 於 2009-3-16 07:45 PM 發表
吃糞便?
您叫我們把您當作我們的晚飯嗎?
我想,很好吃吧!

係你蠢定係你戇鳩唔明我講咩
我叫你食屎呀 小朋友
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 10:58 AM , Processed in 0.038813 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存