2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online [真心呼籲]不論乾坤還是太極的玩家[注意一下] ...
go

[其他] [真心呼籲]不論乾坤還是太極的玩家[注意一下] [複製鏈接]

原帖由 紅豆湯丸*QQ 於 2009-3-16 02:20 AM 發表

唔岩
我指開多個帳號既唔係你
你誤會左
而且一個任務要全ser做一定有佢既目的
咁當然大家覺得係完全唔關自己事既咁一定係無問題
每個人玩game都有佢既目的
有人會為開心有人會為升到最高等級有人會為左識新朋 ...

既然你講到無人幫又唔洗死既話,咁你咪繼續搵係班唔訓既2000FUN朋友幫你囉,開個PO話唔捐既人自私又係乜原因?

活動勳章

原帖由 唔野小 於 2009-3-16 03:31 AM 發表

既然你講到無人幫又唔洗死既話,咁你咪繼續搵係班唔訓既2000FUN朋友幫你囉,開個PO話唔捐既人自私又係乜原因?

只係想代表依個任務係人人都關事
但個個都好似事不關己咁
不可能一世都抱住人地做左就得既心態吧?
然後就話人為左自己而要求他人協助
難道你敢講依個任務係唔關自己事?
除非你真係想淨係升到40級就夠 =口=
況且做依個任係唔洗唔訓都可以做到 -.-
捐左自己有錢又有經 = =

想做就做 吾想做就吾好做  而家都卡左係40  40天劫都咁樣 60lv天劫都唔敢諗
比你地過到40 玩家們既目標去到60(又喪升) 最後又咪係卡住 未到60lv既玩家就會話等埋我地60lv先  到時唔知仲有幾多玩家係呢隻game 入面          樓主既真心呼籲...似乎冇咩作用 樓主留返個ac 幫解任務啦   你犧牲小我 但係完成唔到大我.咁又何苦呢

見到呢個po 慢慢研究 睇哂9頁 唔錯唔錯 只能夠講  爛橙 唔該唔好係台服封香港ip啦  我想番去台服玩比較多@_@

係台服唔計破劫任 只係打九色神鹿 一吹雞都成村同會既人打,當然有d人都未解而有d人解左 而且都有好多未接到任既都黎{半夜}(四十幾人圍一隻都打左成十幾分鐘)

香港玩家同台灣玩家既心態基本上真係完全唔同 係台服果邊玩 真係未見過呢個情況 香港ser攪到而家好似(你有你去死,我有我番屋企咁樣)雖然本人我未40lv(而且仲有一段距離) 但個捐物資任一出左 我就已經開始有捐緊(有經又有錢) 咁當然 捐唔捐 個人喜歡吧 ~

台服同港服既玩家人數比率又真係差得好遠.   

題外話:{為將}有冇咩野公會願意幫下d lv既玩家做任/打副本 同埋唔會十問九唔應既公會收人丫??

我嗎??

有排都未40,最好等埋我先啦

一個呼籲
慢慢竟變成針鋒相對
真係可悲

何必下下針對紅豆???
你地其實有冇睇清楚佢講咩嫁??
佢又唔係單單講佢個ser
小弟lv唔高得30lv左右 離40唔多但都唔少
個個覺得人地係自私 有冇諗過點解識話人地自私
只係因為你地都係自私的
低lv既點解要捐姐 成日覺得唔關自己事
等你地d高lv等下先喇 你地捐晒先喇
然後咩都唔洗做上到
e d咁既心態明顯係低lv到垃圾又唔多升lv 冇追求目標既人
只要要少少想玩既 點會想得40lv封頂
我同你講喇 冇60lv pk係冇意思嫁
只係垃圾同垃圾打 一d睇頭都冇
的確高lv既 係為左自己有得再升上去
係自私嫁喇...不過有邊個可以話自己一d私心都冇同我行出黎
我自問唔得 就連d天君 幽冥落副本都有為減低資出唔食水唔補血
我真係唔知 點講你地先明咩係互助咩係將心比己
不過算喇求人不如求自 e家仲要求一班咁既人
真係1個都快你地9條街
唔好比我睇死 乾坤天機做晒你地都未開始做

sp:乾坤天機一阿修羅是也

今日2點先玩到 到時先算啦- -"

40lv的人努力點採集,到時過了天劫,你還可以大聲說是靠自己。

那時低lv叫人幫打神牛,要人幫打副本時,你都可以大聲地問,我們要過天劫要人幫的時候,你們在那裡?

然後一腳伸他們去餵牛~~~

@@等我得得閒又捐下先

原帖由 ~浩宏~ 於 2009-3-16 08:49 AM 發表
何必下下針對紅豆???
你地其實有冇睇清楚佢講咩嫁??
佢又唔係單單講佢個ser
小弟lv唔高得30lv左右 離40唔多但都唔少
個個覺得人地係自私 有冇諗過點解識話人地自私
只係因為你地都係自私的
低lv既點解要捐姐 成 ...

以你所講既結論,即係高lv就可以自私,低lv就唔可以自私之餘仲要接受埋高lv既自私行為?
咁你又知唔知點解咁多人無啦啦咁合群去針對同一人呢?  無風不起浪呀老友

如果開post既唔係我
而係乾坤/太極既40級玩家
你覺得個post會唔會有人回<---我終於明你關我post既理由囉
一個字自私  自我中心  一定你開post先有人回?  我同你個post都唔同你都關
做事手法真勁

根本佢就係自私精啦
從開post以經知  連關我2個post
自私到極   你版主開post同我開果個post根有分別
我係招人解  招人post你同我關post  唔想人地開post
自私到  叫我去投訢 自己版主幫返自己人 問題完全冇答過我
開個投訢區托咩

好簡單比如下以家2個post有咩唔同
等如A君賣 雲吞麵 B君 招人做雲君麵
請問B會去A君到  招人做雲吞麵嗎?

你唔鍾意玩家幫手  自己解晒佢囉開post招人幫係咁關post 版主大晒咩

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 04:33 PM , Processed in 0.060712 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存