2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 一隻好game 白白被糟蹋了...(抱怨文)怨念怨念 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: kenny輝
go

[閒聊] 一隻好game 白白被糟蹋了...(抱怨文)怨念怨念 [複製鏈接]

原帖由 …啊雪… 於 2009-3-17 09:18 AM 發表
其實我想知有咩好既代理商=.=..
我其賓覺得橘子算不錯了..=.=
商城D野又唔係一定要有=.=..
已經好過網龍多多聲...=.=..

呢位人兄你就錯晒
正所謂一山還有一山高
低處未算低~冇人係最廢
亦冇人係最勁 可以話想比既話
要唔知點計好!!

原帖由 tikplay2005 於 2009-3-17 09:36 AM 發表

呢位人兄你就錯晒
正所謂一山還有一山高
低處未算低~冇人係最廢
亦冇人係最勁 可以話想比既話
要唔知點計好!!

請原諒小弟理解能力低..
-.-..我完全唔明你想表達D咩=.=..
咁講真..十隻手指有長短-.-..我見你地係咁話橘子講兩句姐..
要做到完美真係好難BOR=.=..
我只是見你地係咁講橘子的不是..
想睇下有咩遊戲商係最好姐-.-...

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

其實係咩事要維護ja?

同意~_~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

beanfun!

有好有壞...

但壞處多過好處= =....

有冇人知道點先可以用beanfun!的ACC來輸入非beanfun遊戲嗎... 我好想嘔= =
用beanfun其他GAME都好麻煩!(成日入唔到)

回復 22# …啊雪… 的帖子

就個人經驗所得
台灣omg 代理 係我見過最好ge遊戲商
佢地超多遊戲活動 仲好少外掛(真係玩過咁多隻game最少外掛 接近0)
可能因為佢地全部game都封左大6 ip 所以冇乜大6人整外掛去到佢地d game到
如果佢地可以打入香港市場 我一定跳去玩佢地d game!
最新果次佢地想打入黎香港市場 點知俾gce間垃圾香港代理
逼omg封左佢地 代理ge luna tw版 香港ip
所以我地全部香港人都玩唔到台版luna =.=
而港版luna 就無了期 延長-.-
好彩爛橙雖然封左台版ip 但港版都勁快出
雖然勁快出帶黎ge後果... 以家大家都試過晒.

回復 16# ☆小惡魔☆ 的帖子

估到爛橙9到爆
我一早問過gm 點解冇孟己已 e個npc 封測果陣
佢地唔敢答我 話公測就會有(真有其事 我真係親口問過gm)
果陣封測d gm 同玩家組隊玩的
e 家大家都知佢地吹水la!!!

e個npc 會問玩家遊戲問題
答中晒就會拎到商城野(大6版係咁ge作用)
試問黑心的爛橙會俾玩家免費拎到商城野???
佢唔賺你錢都偷笑 仲會派野俾你咩

如果大家唔信 你地睇下升級指南
每升一級都會叫大家去搵e個npc答問題
但係你地會發現 e個npc根本唔存在
但係尋路指南有e個npc ge路線
我覺得 如果爛橙你唔想開 就唔好留條路線出黎la
仲要整埋每級都提玩家去搵e個npc  fake晒大家
(可能係我蠢先搵唔到佢 如果有人搵到麻煩教教我)

笑傲無雙

垃圾橙..代理差到食哂屎
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 04:04 AM , Processed in 0.033019 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存