2000FUN論壇

搜索
樓主: ngchik
go

寵技能力 [複製鏈接]

原帖由 `闇魔愛-) 於 2009-7-2 11:30 PM 發表

請問 錯點點樣進到最終形態呢^^?
隻寵每次升級開寵技都會多幾點能力
而每次轉換形態就再會加多d能力
我玩星夢個陣開得好小寵技 有錯請更正

錯1,2點都可以升到最終既
你叻隻體雞無錯點jei
好多人無你咁叻 (或者懶叻,官方都未公佈就自己亂升), 結果加錯點

唔緊要
我1次寵技都無開過
要錢的  ><
已有 1 人評分Good 收起 理由
`闇魔愛-) + 3

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 Yakuza 於 2009-7-3 10:20 AM 發表

我有隻瞳-.- 40lv 全力 4體比人話錯點- -

愈高lv愈加多d能力- -?
咁即係95lv既瞳會比88lv既瞳加多d?

瞳 爆力之後 再爆速 會唔會比只爆力加多d

錯點意思係 例如本身要加30點力30級先會進化
加唔夠30點力 再升過左30級 就等於錯點
如果點多左 加落其他而唔影響進化就唔等於錯點

95曈會比88曈加多少少 只加多幾十點
寵物加任何點都唔會影響寵技 寵技只計:等級及進化

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 衝lv 於 2009-7-4 04:23 AM 發表

錯1,2點都可以升到最終既
你叻隻體雞無錯點jei
好多人無你咁叻 (或者懶叻,官方都未公佈就自己亂升), 結果加錯點

唔緊要
我1次寵技都無開過
要錢的  >

我隻雞食左幾次再晶 所以多左幾招紅藍雞既技

重咩幫我答曬佢/.\
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-4 06:56 PM , Processed in 0.038062 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存