2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 反對外掛的原因...?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: TS00856992
go

[疑問] 反對外掛的原因...? [複製鏈接]

原帖由 Baby^.^ 於 2009-3-27 11:18 AM 發表

重係講唔到啵,, , 我係咁冇智商架lar  又如何???
呢個post叫 反外掛(原因),, 唔係入黎鳩吊用外掛,,  

原因又話係影響玩家,, 影響乜撚野又講唔出,, ,我真係好佩服你啦,,
係呀我真係唔夠你講,, 成隻蟹咁,, 你 ...

影響乜撚野? 我係唔話比你哩條外掛狗知呀...電視廣告{車禍害人.影響一生},你唔撚問吓香港政府車禍影響人D乜撚野,重有你都話哩個POST係反外掛(原因),你講乜撚野冇外掛既GAME係冇人玩,,你智商有問題就唔好學人講道理啦,白痴仔!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Baby^.^ 於 2009-3-24 09:25 PM 發表

你有冇諗下 外掛係咪官方放出黎搵錢???
你睇網龍代理  黃易果d 官方放外掛出黎係好明顯,, ,
對比對比  ,,,  乜大條道理,, 咁你想我講咩,, 十個有九個都係唔洗放時間用黎(升lv)  

你睇下網龍D游戲 佢係幾好玩 但係一出外掛D人就走晒
就係因為外掛令到D游戲無晒人氣 個人都唔係到 隻人就掛住
你密10個可能得1-2個會回翻你 完全無溝通 咁我玩online game 為咩?
我自問玩online game係想同其他人一齊玩 咁先開心 入幫會都係為左咁樣姐

原帖由 君子劍 於 2009-3-27 11:13 PM 發表

影響乜撚野? 我係唔話比你哩條外掛狗知呀...電視廣告{車禍害人.影響一生},你唔撚問吓香港政府車禍影響人D乜撚野,重有你都話哩個POST係反外掛(原因),你講乜撚野冇外掛既GAME係冇人玩,,你智商有問題就唔好學 ...

由頭到尾 我冇話冇外掛就冇人玩,,  唔明自己爬文,,
你知識水平咁低 ,,, 點學人做網上hero,,  回都你哂鳩氣

原帖由 oO小仙人Oo 於 2009-3-28 09:43 AM 發表

就係因為外掛令到D游戲無晒人氣 個人都唔係到 隻人就掛住
你密10個可能得1-2個會回翻你 完全無溝通 咁我玩online game 為咩?
我自問玩online game係想同其 ...

呢方面唔多覺  武林群俠傳 你睇入面重多過 尋仙啵@@"

唔係個個都係鍾意享受升lv,,  睇前面d文,,@@"

我冇話外掛冇壞,, 本人對外掛係中立,,  你有你玩我有我玩,,
你話cs外掛我就完全反對,,  呢d就真係中立

原帖由 Baby^.^ 於 2009-3-28 04:47 PM 發表

由頭到尾 我冇話冇外掛就冇人玩,,  唔明自己爬文,,
你知識水平咁低 ,,, 點學人做網上hero,,  回都你哂鳩氣

你係咁先啦,重係度鳩up,問咗政府車禍害人有有咩影響未呀?重學人講知識水平,你哩d真係唔知個醜字點寫,番去做你既外掛狗啦,你回post就真係幾哂氣架,無謂比我追住嚟吊=.=

原帖由 君子劍 於 2009-3-28 11:12 PM 發表

你係咁先啦,重係度鳩up,問咗政府車禍害人有有咩影響未呀?重學人講知識水平,你哩d真係唔知個醜字點寫,番去做你既外掛狗啦,你回post就真係幾哂氣架,無謂比我追住嚟吊=.=

眼紅既人就係咁架啦,, , 你都幾似北韓,, (發窮惡) ^^"
醜字 我真係唔識寫,, 影響咩我真係唔知呀又,, detail講黎聽下^^""
唔好又講唔鍾意話我知,, , 又講影響,, 我已加detail "" 你明???^^"

係呀我比你屌呀,, 你呢一刻係咪覺得自己好撚型^^" 好撚自豪 宅家港男?.?

絕對反對外掛
先不理他的升lv和賺錢力令人眼紅
外掛最令人討壓的是沒有智慧、沒有人格、下流、無恥
-他會搶怪,一大堆外掛時你想找隻怪打也難;當你捉怪時,他也會不理會,將你正在捕捉的怪打死...
-外掛不分日夜長期在線,從而令伺服器的負擔加重,導政lag的情況(官方伺服器可沒預外掛的份唷,不相信的話可去信問他們啊)
-少了外掛這遊戲會人數太少而無法繼續存在?我相信少了外掛的仙尋是很美好的,從而吸引到一堆真正想玩遊戲的人,而且其名聲也會有所提升(不相信的話,請所有外掛都離開尋仙半年,看看半年後的尋仙會怎樣~
-多人用不代表合理合法,呢個世界夠多人偷野、殺人啦,唔通你認為呢的係正確既咩
鐘意玩外掛請去一d歡迎你用外掛既 私服(當然私服本身就不合法了~)

原帖由 Baby^.^ 於 2009-3-29 09:22 AM 發表

眼紅既人就係咁架啦,, , 你都幾似北韓,, (發窮惡) ^^"
醜字 我真係唔識寫,, 影響咩我真係唔知呀又,, detail講黎聽下^^""
唔好又講唔鍾意話我知,, , 又講影響,, 我已加detail "" 你明???^^"

係呀我比你屌呀 ...

你條雜毛走撚開啦.邊撚到會有人眼紅你呀,影響咩都唔知?,你條雜毛問我我就要答你,咁撚蠢就去讀多幾年書先同人討論問題啦,人衰又唔撚認,唔夠人講又話自己中立,返屋企飲奶啦,son of the bitch!!!

原帖由 君子劍 於 2009-3-29 12:31 PM 發表

你條雜毛走撚開啦.邊撚到會有人眼紅你呀,影響咩都唔知?,你條雜毛問我我就要答你,咁撚蠢就去讀多幾年書先同人討論問題啦,人衰又唔撚認,唔夠人講又話自己中立,返屋企飲奶啦,son of the bitch!!!

嘩,, 中立都唔比???
我有講過外掛冇壞,, 我睇多幾次我打果d文,, 都睇唔到啵,,
再者很多網友都講左壞處出黎
又講個point出黎 唔夠人講又話自己中立,, 我唔明嗎,, 智商近0.,, 請詳細解釋

原帖由 初羽 於 2009-3-29 11:13 AM 發表
絕對反對外掛
先不理他的升lv和賺錢力令人眼紅
外掛最令人討壓的是沒有智慧、沒有人格、下流、無恥
-他會搶怪,一大堆外掛時你想找隻怪打也難;當你捉怪時,他也會不理會,將你正在捕捉的怪打死...
-外掛不分日夜 ...

用外掛程式係會令到個server lag,, 多人更加係唔洗講,, ,
外掛令虛擬物品價格上升速度快,,  呢兩點係我agree 壞處""
但好處,, 幫助我地呢d上班一族追lv,, 同一時間可以做兩樣野,,,
觀點唔同,, 冇得講""

多人用不代表合法,, 岩@@"
試問,, 你有冇用分享程式非法下載""歌又好戲又好
e.g foxy bt  n年前既winmx
點解用?? 同樣道理,,慳時間去買or租碟,, 金錢,,,,
對自己有利益,, 幫助到自己

原帖由 Baby^.^ 於 2009-3-29 01:33 PM 發表

嘩,, 中立都唔比???
我有講過外掛冇壞,, 我睇多幾次我打果d文,, 都睇唔到啵,,
再者很多網友都講左壞處出黎
又講個point出黎 唔夠人講又話自己中立,, 我唔明嗎,, 智商近0.,, 請詳細解釋

收皮啦,外掛狗.重係度死撐,你連影響咩都冇腦諗,你問咗政府車禍害人影響咩未呀? 冇腦思考就番去問呀媽啦,白痴仔!!!

唔抵得人地用..自己要升幾日..人地外挂1日就得..

外掛本來就不好
那我們用手動了
不就被蹧蹋了

原帖由 君子劍 於 2009-3-29 02:21 PM 發表

收皮啦,外掛狗.重係度死撐,你連影響咩都冇腦諗,你問咗政府車禍害人影響咩未呀? 冇腦思考就番去問呀媽啦,白痴仔!!!

哈哈,, 唔洗咁燥啵,, , 你咪又係講唔到影響玩家乜野,, , 未食藥就可以亂咁黎,,,
我覺得你越黎越似隻癲狗,, 唔吠唔舒服^^"

原帖由 pwl147258 於 2009-3-29 02:25 PM 發表
唔抵得人地用..自己要升幾日..人地外挂1日就得..

隻癲狗就係眼紅,,  發窮惡,, 周9圍吠,,

十週年勳章(賀詞)

原帖由 Baby^.^ 於 2009-3-29 01:45 PM 發表

用外掛程式係會令到個server lag,, 多人更加係唔洗講,, ,
外掛令虛擬物品價格上升速度快,,  呢兩點係我agree 壞處""
但好處,, 幫助我地呢d上班一族追lv,, 同一時間可以做兩樣野,,,
觀點唔同,, 冇得講""

多 ...

你最後都係講左 用外掛係為左要方便自己

原帖由 oO小仙人Oo 於 2009-3-29 02:44 PM 發表

你最後都係講左 用外掛係為左要方便自己

運用野ja,, 返工電腦都係off, ,咁不如掘野又好升lv又好
如果外掛有換自動換工具,, 你訓教會唔會開黎掘野???
難度你會用仙玉去換6千耐既工具嗎???
唔好靜係單方面去諗野啦

原帖由 Baby^.^ 於 2009-3-29 02:51 PM 發表

運用野ja,, 返工電腦都係off, ,咁不如掘野又好升lv又好
如果外掛有換自動換工具,, 你訓教會唔會開黎掘野???
難度你會用仙玉去換6千耐既工具嗎???
唔好靜係單方面去諗野啦

你學咩人討論,淨係識得係度講廢話,你人已經蠢就唔好單方面去諗野啦,你哩d手殘+腦殘+自撚私既狗,就唔好開聲亂吠啦,你睇吓哩度幾多人指住你嚟吊..白痴仔..哈哈 ^^

原帖由 Baby^.^ 於 2009-3-29 02:42 PM 發表

隻癲狗就係眼紅,,  發窮惡,, 周9圍吠,,

你老豆就係癲狗啦,生你哩隻癲狗出嚟,唔夠人講,自知理虧就係度周9圍吠..哈哈哈.

原帖由 君子劍 於 2009-3-29 06:58 PM 發表

你學咩人討論,淨係識得係度講廢話,你人已經蠢就唔好單方面去諗野啦,你哩d手殘+腦殘+自撚私既狗,就唔好開聲亂吠啦,你睇吓哩度幾多人指住你嚟吊..白痴仔..哈哈 ^^

係到發爛渣dum哂地都冇用架啵你^^"",,,
你講d野真係好膠,,,
我比3字真言你,,
好撚柒    唉 mk仔就真係mk仔
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 12:37 AM , Processed in 0.056918 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存