2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 七大伺服器合併預告!反對!!!!!!!!!!
樓主: 渣波龍爪手
go

七大伺服器合併預告!反對!!!!!!!!!! [複製鏈接]

末日預告

原帖由 luckie1234 於 2009-4-2 04:41 AM 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

講錯咩野-o-?

原帖由 快劍 於 2009/3/29 09:02 AM 發表

你再用下腦諗野啦 e家冇高lv咩? d人味又係咁玩
隻隻online game都一定有高lv嫁啦
唔通你d online  game一出你就玩?
一定要做高lv?
咁你自己去玩單機啦 冇腦

ya你就講得岩啦 龍爪唔係想同你嘈諗下啦唔合好悶嫁日日d ser都冇人吹水想搵個人吹水都冇唔夠場升唔好講笑啦我上天外天升lv成個場得我一個唔好諗住成個ser得你一個啦一齊升lv多d人唔好咩又有交打唔好咩  我睇左你打d野出黎你諗野好篇激囉古龍一開始果陣都好多人玩十幾人打隻狂c上塔打個塔d人多到幾好玩呀古龍唔係得你一個嫁

原帖由 邪惡小白 於 2009-4-4 01:01 AM 發表

ya你就講得岩啦 龍爪唔係想同你嘈諗下啦唔合好悶嫁日日d ser都冇人吹水想搵個人吹水都冇唔夠場升唔好講笑啦我上天外天升lv成個場得我一個唔好諗住成個ser得你一個啦一齊升lv多d人唔好咩又有交打唔好咩  我睇左你打 ...

@@外排人咪冇聲出囉
想要當年咪叫GAEMEONE放D廣告$$!!
捉下外掛/加速~
咪掂囉~~
D人懶到X 咁係衰啦~

其實 根本 驚溫 既經營方式
係搞到無人玩既 最大原因
1.外掛......
2.講左既野唔做.....
3.無新意.....永遠只係升LV
4.無錢搵既時候唔理會隻GAME....即係理會..亦是求其.好似D 任務咁..FREE左之後D 任務9唔搭八..除左近期果情任
5.回覆太慢啦...D GM都唔知係度DO乜...一係唔答...一係等幾年...一係答左等於無答...
6.驚溫搞店呢D野..即使汁左 大家都唔會太嘈囉-.- 我諗...個人覺得-.-...我係第一個滿意-.-

近期幾個任務都懶啦
做野咁樣~你不如 唔好x做~~

你地D人都女子ON9, 之前又係你地話想合SEVEAR, 唔記得睇返半年前既POST 啦/
人地GAMEONE 做野你又講野

你都地on99唔合無咩人玩人有用咩
你想唔合玩單機啦果時無人搶你怪可以慢慢升
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 02:21 AM , Processed in 0.038719 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存