2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 係呢個區到支持GAMEONE的人<---GAMEONE放出黎的狗 ...
樓主: denden01
go

係呢個區到支持GAMEONE的人<---GAMEONE放出黎的狗 [複製鏈接]

原帖由 永遠愛瑩瑩 於 2009-4-5 12:47 PM 發表
同番香港人玩會好D
臺灣人同大陸人D脾氣唔系咁好
所以有好多人等港版-3-

台灣人~~脾氣唔好@@"
點解我預親都禁好人@@"
香港人好多都好賤!!!!(過往玩其他online既經驗~
大陸人就唔知~未同佢地玩過

未玩過game one 代理既遊戲 (想試玩都冇得玩 orz

其實有game 同d fd 一齊玩就ok~理得佢係邊個代理

玩落唔岩玩 :) ~~玩過第2隻lo~~~~

e 個世界又唔係得 sd gundam 係好玩

原帖由 路西歐 於 2009-4-6 05:38 PM 發表
都係台服同GAME X1兩邊都係衰.有咩事都上200fun.吊左先.出下氣都好呀.台服就姦商.港服就無能.兩邊都係仆街.由其係港服.你出唔到game.就比第二個出啦.唔好阻住個地球轉啦.唔得就雲起同網龍攪啦.再唔係(月一)都可能仲出 ...

9you對玩家好????
9you同gameone合作嫁老友
封IP 9成都係佢2間野出既鬼主意黎
仲要話各地版本之《SD高達Online》將進行地區性IP限制
咁點解大陸版又冇封香港IP???
唔好同我講大陸同香港係一體
咁一體又做咩要開多個港版?
目的就係要台版封IP
都係想你地lee班大陸同香港ge玩家返大陸版玩咋
比人當傻仔舞黎舞去都唔知

原帖由 大7.jai 於 2009-4-6 09:35 PM 發表

9you對玩家好????
9you同gameone合作嫁老友
封IP 9成都係佢2間野出既鬼主意黎
仲要話各地版本之《SD高達Online》將進行地區性IP限制
咁點解大陸版又冇封香港IP???
唔好同我講大陸同香港係一體
咁一體又做咩要開多個港版?
目的就係要台版封IP
都係想你地lee班大陸同香港ge玩家返大陸版玩咋
比人當傻仔舞黎舞去都唔知

我諗佢唔係唔知
只係唔係盡信ja
反正始終都唔係十成
而且呢九成都唔知用咩標準得番黎既-   -

樓主你都發神經,竟然話支持gameone既人係gameone放出黎既狗~~樓主個腦真係有問題。從來無人講過話支技gameone,只係話支持港版~~

你依D post可以叫版主ban你ac,係度鬧我地D想玩港版既玩家~~~例如你咁講,人地都可以話你係其他代理派來既寵物,乘機等隻game出問題就係度嘈人代理~~

依度有好多人想玩港版架,你唔好開post鬧我地想玩果D玩家,係又up 唔係又up,話我地係狗~~~  可以向版主告你

原帖由 廷@1987 於 2009-4-5 01:24 PM 發表

講~你係邊間公司派出黎既狗

原來e到唔止game1狗,重有其它公司既狗....係未講中左你係其中一隻狗?

原帖由 jackwahhk 於 2009-4-6 10:28 PM 發表
樓主你都發神經,竟然話支持gameone既人係gameone放出黎既狗~~樓主個腦真係有問題。從來無人講過話支技gameone,只係話支持港版~~

你依D post可以叫版主ban你ac,係度鬧我地D想玩港版既玩家~~~例如你咁講,人地都 ...

game1比人唱,又唔係隻game比人唱,唔洗咁緊張喎.......你支持game1?垃圾都支持,你有d野喎...

原帖由 不知不覺的 於 2009-4-7 01:24 AM 發表

game1比人唱,又唔係隻game比人唱,唔洗咁緊張喎.......你支持game1?垃圾都支持,你有d野喎...

@@話唔定人地係果度做呢~想冇左份工咩~呵.......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 12:28 PM , Processed in 0.029596 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存