2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 維修之後都on99
樓主: charlie62806
go

[游俠] 維修之後都on99 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 笑傲無雙

原帖由 小鴇乂 於 2009-4-5 04:37 PM 發表
[img]http://www.2000fun.com/bbs/images/smilies/default/1004.gifhttp://www.2000fun.com/bbs/image ... es/default/1004.gif[/img]http://www.2000fun.com/bbs ...

咪整lag人啦凸!!!

其實而家職業算係平衡好多...

睇你有冇技術同識唔識用腦既姐...技術唔夠咪用腦搭夠law...

我而家同以前玩3隻職要上榜都完全冇難道...

只不過 國戰唔係一個人打既 ...

戰線唔岩你咪做後勤law...最緊要知道自己既位置係乜...

-,-咪傻啦~改完係難打左~以前自己1個去前線有d場都可以壓下線
e+殘勁左~戰士多左-__-壓完~死路一條
唔通自己去sm人? 屈傷有咩貢獻呢?
一set殘餐 ....sm死1個人有15xx傷唔洗多7~8個夠過萬 你鐘2咁冇辦法
如果你e加可以滿血入敵人前線殘完幾個敵軍仲可以半血出番泥 你就超勁
只要你出泥中一1下 包你比人sm死
以前都好d 戰士冇飛龍
e+有飛龍好易比人包抄=死
前線戰士何其多
前方肯定有數個
e+有5成都係戰士
都唔知打乜~

笑傲無雙 玩過星曲WEB

7個字講哂
屙c唔出賴地硬

講完?

原帖由 charlie62806 於 2009-4-5 04:30 PM 發表
個日大維修完之後..
刀遊又話物春貫通又剩...
改左之後依家行路打國戰見到一格格咁郁...
仲要d技勁難中...仲難中過未改
依家場場得個5-6千傷...見到都覺得自己on9..
仲要係咁打唔中人又laglag下搞 ...

我最少都1m5 bo...support大維修~~

只能說你嫩

原帖由 charlie62806 於 2009-4-5 04:30 PM 發表
個日大維修完之後..
刀遊又話物春貫通又剩...
改左之後依家行路打國戰見到一格格咁郁...
仲要d技勁難中...仲難中過未改
依家場場得個5-6千傷...見到都覺得自己on9..
仲要係咁打唔中人又laglag下搞 ...

範圍係窄左,但係距離係遠左......
佢話減少硬直,我就唔多覺得減過....
戰士係難打左,前都線難打左,因為箭雨強左,戰士有巨龍亂打都打到你出黎....
黑又細左......最後覺得優點只有2個,殘技距離遠左,可以貫通.....點解佢唔開埋戒都可以貫通.....

一早都話唔係改版後刀遊就天下無敵咁
個個都話有貫通就好就正, 真係有得著既只係技術高果班, 技術低既始終都唔會因為咁上到位

原帖由 Fourth 於 2009-4-6 04:28 PM 發表
個個都話有貫通就好就正, 真係有得著既只係技術高果班, 技術低既始終都唔會因為咁上到位

我都話架啦
玩家主導
咩野都冇變過.....

原帖由 三爪痕 於 2009-4-6 04:45 PM 發表

我都話架啦
玩家主導
咩野都冇變過.....

不...火法上位了

原帖由 SM321 於 2009-4-6 04:48 PM 發表

不...火法上位了

基本上
唔係黃國完全上哂位咩

原帖由 -§冰封§- 於 2009-4-6 02:25 AM 發表
其實而家職業算係平衡好多...

睇你有冇技術同識唔識用腦既姐...技術唔夠咪用腦搭夠law...

我而家同以前玩3隻職要上榜都完全冇難道...

只不過 國戰唔係一個人打既 ...

戰線唔岩你咪做後勤law...最緊要知道 ...

都係平衡左既 戰士不嬲都應該近戰強~ 魔c,弓手不嬲都應該企後支援, 這是正常得 . 魔c 弓手 自己行去前線戰士區域 俾人打死 係佢傻 唔怪得人- - 同樣 技術 係最重要 用腦思考更重要  係邊d時間 出騎士死0巨人 都識睇時勢 打個比如: 我方騎護緊合成獸~ 敵騎同玩家一定去殺合成獸~ 咁此時仲唔出巨人 係反方向 爆佢塔 仲等幾時 好多人都唔明白lee個道理

原帖由 Fourth 於 2009-4-6 04:28 PM 發表

囧  咁你見到隱遊  破手  冇反應  比人殘番轉頭  你會覺得係你問題咩-_-
(我好肯定個時係應該中既)

原帖由 暗影乂楓 於 2009-4-6 05:01 PM 發表

囧  咁你見到隱遊  破手  冇反應  比人殘番轉頭  你會覺得係你問題咩-_-
(我好肯定個時係應該中既)

你又肯定, 又應該, 即係點?
位哩家野, 差一格就係差一格, 攻擊判定只有一瞬間
唔係你覺得中就要中
除非你買左必中水晶啦

戰場上, 急住殘人既遊我就見得多 明明唔到位都照出左先

原帖由 Fourth 於 2009-4-6 05:04 PM 發表

你又肯定, 又應該, 即係點?
位哩家野, 差一格就係差一格, 攻擊判定只有一瞬間
唔係你覺得中就要中
除非你買左必中水晶啦

戰場上, 急住殘人既遊我就見得多 明明唔到位都照出左先

係山邊度   勁近  佢又冇跳  ok難唔中-_-
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 10:32 AM , Processed in 0.039779 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存