2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online TO PG家長指引 會長 "快閃"
返回列表 發新帖 回覆
樓主: aidan10896
go

[其他] TO PG家長指引 會長 "快閃" [複製鏈接]

原帖由 不死拳神 於 2009-4-10 04:38 PM 發表
PG家長指引@_@? 上次比我吹雞打到d人走哂-0- ...我仲會日日同你地玩 by:孫婆婆 順帶一提 我上次入獵苑佢地就打我 但又打唔死-0- 6-7個人 比我輪流殺=.=  某名pg會員話:邊個敢入黎 ...你獵苑殺人冇問題 咪講埋d膠野 . ...

p
6-7個打你都殺你唔死 ,你仲要輪住殺佢地= =
如果係真既 ,只可以講佢地真真真係太廢..(邊度獵苑?)

原帖由 不死拳神 於 2009-4-10 04:38 PM 發表
PG家長指引@_@? 上次比我吹雞打到d人走哂-0- ...我仲會日日同你地玩 by:孫婆婆 順帶一提 我上次入獵苑佢地就打我 但又打唔死-0- 6-7個人 比我輪流殺=.=  某名pg會員話:邊個敢入黎 ...你獵苑殺人冇問題 咪講埋d膠野 . ...

原來係最叻用雷打斷人地捉緊寵  然後再殺新手既孫婆婆死人妖@O@
原來你係2KF既大名係E D
跟住唔夠打就吹雞條傻仔@@""

原帖由 ~浪~子~ 於 2009-4-10 04:48 PM 發表

原來係最叻用雷打斷人地捉緊寵  然後再殺新手既孫婆婆死人妖@O@

你會唔會夠我打LOL @_@?...掌電都屈你機

原帖由 不死拳神 於 2009-4-10 04:50 PM 發表

你會唔會夠我打LOL @_@?...掌電都屈你機

邊有你咁勁呀  我E D 都係得閒玩下姐  邊夠D雙失玩呀- -

原帖由 ~浪~子~ 於 2009-4-10 04:51 PM 發表

邊有你咁勁呀  我E D 都係得閒玩下姐  邊夠D雙失玩呀- -

真係笑死人 可惜我唔係雙失-V- .....

原帖由 ~浪~子~ 於 2009-4-10 04:48 PM 發表

吹雞好正常姐~ 有咩問題?

同埋如果出好寵,理得你係新手老手啦-.-

最起馬上次我見京城獵苑無人捉寵,我自己單挑去捉, 孫婆婆同一班佢既fd 都無打我:D(我完全唔識佢地)

下..?咁入得去自動開左紅就係可以打人嫁啦...你係條街無啦啦俾d黑社會打咁你叫stop係咪就唔打...?..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 nono仔仔 於 2009-4-10 04:55 PM 發表
下..?咁入得去自動開左紅就係可以打人嫁啦...你係條街無啦啦俾d黑社會打咁你叫stop係咪就唔打...?..

有時我都幾想佢地比黑社會打死
世界上就少左90個"以為有錢就大曬"既人

哦、完來果日PG係俾你/妳!?一個人輛姦既
仲要係PG既垃圾打唔過你!?/妳之後吹雞
但點解會係京城見到你/妳!?大姐本人既、仲見到您會一批人同茶包會長既??

原帖由 leo077 於 2009-4-10 04:54 PM 發表

吹雞好正常姐~ 有咩問題?

同埋如果出好寵,理得你係新手老手啦-.-

最起馬上次我見京城獵苑無人捉寵,我自己單挑去捉, 孫婆婆同一班佢既fd 都無打我:D(我完全唔識佢地)

嗯.....因為PG ge大名我聽得太多... 我只係搵佢地殺..... 咩搶寵 蝦新手 我唸我搶ge人 大部份係PG

原帖由 Ctyrone 於 2009-4-10 04:58 PM 發表
哦、完來果日PG係俾你/妳!?一個人輛姦既
仲要係PG既垃圾打唔過你!?/妳之後吹雞
但點解會係京城見到你/妳!?大姐本人既、仲見到您會一批人同茶包會長既??

唔好係到扮哂野LA  京城個次唔夠搶係成個星期前GE事  石塘個件事係2-3日前發生LOL 你連自己公會D人比人打都唔知LOL??

原帖由 不死拳神 於 2009-4-10 04:59 PM 發表

嗯.....因為PG ge大名我聽得太多... 我只係搵佢地殺..... 咩搶寵 蝦新手 我唸我搶ge人 大部份係PG

你專門搶人寵殺低lv
係度話我地pg
同埋係你比我地殺囉攪清楚-.-
你條垃圾米係度吹水

PG衰野我又小聽人講、反而花都同大姐你兩大名我就經常聽人提過

仲有之前大姐妳同你公會數位會員都好似比較喜歡係京城城內[/COLOR]升LV
仲要一升升過夜WO

pg真係好自私
話說一次係仙府有個任要送女仔出去,見到pg d 人 都要送,我話我都接左任啦,送緊(佢地都送緊,我地同一時間接左)已經行左一小段路..我一話我都接左,佢地即刻由個女仔死..死左之後我問佢地可以唔可以入隊一齊解,就話咩共唔到任(明明共到)隊滿左.我話我入隊共享任比我即退隊..佢地之後就唔出聲啦...
雖然話一唔一齊解佢地決定,只不過,多個人幫手會有分別咩...呢d唔係自私行為我都唔知點講了-.-

原帖由 leo077 於 2009-4-10 05:08 PM 發表
pg真係好自私
話說一次係仙府有個任要送女仔出去,見到pg d 人 都要送,話我都接左任啦,送緊(佢地都送緊,我地同一時間接左)已經行左一小段路..我一話我都接左,佢地即刻由個女仔死..死左之後我問佢地可以唔可以入隊一齊 ...

好笑,果次我係度
開始左係冇得共享任務
你自己問清楚d人先

咁可能我記錯啦
明明我共享個任比我朋友~

原帖由 leo077 於 2009-4-10 05:14 PM 發表
咁可能我記錯啦
明明我共享個任比我朋友~

攪清楚,係開始左,npc開始行
我就試過唔得
唔係接任果陣分享

仲有,你個護送任點解要我地幫你解
唔解就係自私??同你好fd?

唔洗講咁多野,頭先專登為左你去試左2次次(我未解). 條女行左都共到, 影左相,你係要證明我可以post上黎
另外幫係人情,唔幫係道理,所以個時我無迫你地or罵你地
只不過幫左(嚴格上唔係幫我解,係一齊解,所以大家都無影響,橫掂你地都解緊) 唔會影響你地,但唔幫除左自私我唔知咩原因, +送條女去自殺, 咁樣係唔係自私,其他人可以分析下,只不過我講番件事出黎比大家睇下pg班人係點

已有 1 人評分Good 收起 理由
罡魂.俊 + 1 唔幫你就自私?你係得既

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 leo077 於 2009-4-10 05:37 PM 發表
唔洗講咁多野,頭先專登為左你去試左2次次(我未解). 條女行左都共到, 影左相,你係要證明我可以post上黎
另外幫係人情,唔幫係道理,所以個時我無迫你地or罵你地
只不過幫左(嚴格上唔係幫我解,係一齊解,所以大家都無影 ...

你個人都幾得意wo
單拖去解護送任 即係你係高手啦
識講幫你係人情 你講到老馮要幫你咁
仲特登走去試一次添...
你可以控制到個100人公會 個個都熱心助人 個個都頭頂有光圈嗎?
唔得就唔好係度一竹篙打一船人
收番起PG個名 將矛頭指番去唔幫你呀 或者係獵宛殺你o個d人身上囉 <--給樓主

原帖由 HKN 於 2009-4-10 09:02 PM 發表

你個人都幾得意wo
單拖去解護送任 即係你係高手啦
識講幫你係人情 你講到老馮要幫你咁
仲特登走去試一次添...
你可以控制到個100人公會 個個都熱心助人 個個都頭頂有光圈嗎?
唔得就唔好係 ...

收"泥"
人地打人, 仲叫人唔好還拖,先生你邊位呀
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:52 PM , Processed in 0.035092 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存