2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 勇online私服中.大家喜歡他的的是什麼原因? ...
樓主: 牙希Boys
go

[香港] 勇online私服中.大家喜歡他的的是什麼原因? [複製鏈接]

咁如果.加點同洗點,都全免費.咁大家覺得點?

不如咁講,,個人覺得點解會鍾意亂多過勇...
勇多左個部..好多時候唔洗再好似以前咁配合組隊升lv打boss..
咁減少左識朋友既機會...公會都冇咁團結...
點解我話無轉比較好...冇轉多點..大家升lv唔會因追轉而煩..
你諗下裝備你會鍾意200轉都係咁既樣..
定係升得慢..但係可以一級級咁轉裝...邊個會有feel d= =
因為d人..一陣就200..換左頂裝..之後200轉用佢= =放棄啦-.-
個人最鍾意係未收錢既 亂舞天堂...當時真係正...
裝要自己打..有好點/爛點..成日都係到行商行到...
裝自己打..石果d係廣場可以買,,但係ok貴-_-咁倍數唔會太高...
又可以升lv又可以賺錢沖+9...唔知點解咁樣玩好耐-.-

原帖由 銘b﹏仔仔 於 2009-4-17 09:09 AM 發表
不如咁講,,個人覺得點解會鍾意亂多過勇...
勇多左個部..好多時候唔洗再好似以前咁配合組隊升lv打boss..
咁減少左識朋友既機會...公會都冇咁團結...
點解我話無轉比較好...冇轉多點..大家升lv唔會因追轉而煩..
你 ...

所以我開亂.有新野的(宣傳講)
我比大家投票.喜歡100轉既人比較多- -
所以我都會開轉!
不過唔洗追轉,100轉係好容易升.
轉1次只要150lv很容易升.
到最後一轉要升到299lv爆lv會比較難升!
因為在200lv開始難升@.@
商店有石賣(武器加攻加防.防具加攻加防...加埋6個貝石)

明星亂大改革~1積分武器裝備(勿失良機)

由於感激眾多的玩家們一直以來的支持,明星亂將在個方面都做出部分調整。整理上的調整將在近期內開放,請玩家們耐心等待和多多宣傳明星亂。

部分調整項目

1.)商城開放死牢武器和死牢裝備以1積分銷售(各圖片暫時只提供參考)

2.)游戲開始便可以直接創終極部

3.)調整游戲部分BOSS將會跌出石化武器

4.)推薦活動,只要成功推薦玩家達到指定的轉數將獲得50積分每位和特定的轉數也將獲得指定的武器免費升級+1(我們將會認真的審刻)

明星亂準備了神秘項鏈贈送給符合條件的玩家。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 05:34 PM , Processed in 0.027878 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存