2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 轉貼!某公會某門派某此人的所作所為!公諸如世 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 正義兄
go

[分享] 轉貼!某公會某門派某此人的所作所為!公諸如世 [複製鏈接]

樓主現身?_?臥底?

活動勳章

原帖由 神眷百合 於 2009-4-16 05:32 PM 發表

人地喺人地門派頻道講既野,你點知架?

我唔想知
屘瞳話一輸左野生動物一錯頻就係普通頻講自己俾人殺左要吹雞
相信相同既說話會係公會/門派頻出現?
之後你都見到小南斗講係有人吹雞黎殺人
如果唔係佢地神交有心靈感應我都無辦法

小說寫手 十週年勳章(賀詞)

原帖由 正義兄 於 2009-4-16 05:36 PM 發表

因為我就係臥底!

紅豆之前還說可能是那個門派的人自己“良心發現”,原來卻是“無間道尋仙版”

不過紅豆之前說不認識你,你知道的事情,他又是怎麼知道的呢?

活動勳章

原帖由 正義兄 於 2009-4-16 05:36 PM 發表

因為我就係臥底!

唔好意思我唔識你
我唔知你既目的係乜
但你唔好係到搞分化

我都唔識義x紛既人  只係某日係門派頻看到一些令人感到恥辱的事 才貼出來跟大家分享!

原帖由 神眷百合 於 2009-4-16 05:41 PM 發表

紅豆之前還說可能是那個門派的人自己“良心發現”,原來卻是“無間道尋仙版”

你用下個腦都知 人地可以從其他途徑知道事件既內容啦!
單單一句臥底你就咁大反應 件事又唔關你事 你太天真了  還有 你比我的名字還要"正義"

原帖由 神眷百合 於 2009-4-16 05:41 PM 發表

如果現在他打我就是百合 那麼你就是他?0 0
請自己分析
你還差我1個道歉0 0
你剛剛曲解了我的意思 卻唔有向我道歉

成日都話事出必有因
個因到而家都未講得出
要數到上天劫同數埋封測既我都煩事答你
解釋過九萬幾次都要搞針對既真係多舊魚

論壇上有好多矛頭指向你地post  我吾知邊d真 邊d假
但總會有一兩既事係真掛   多少吾重要  最重要係有
舊事吾提  就前幾日  我係到殺緊小妖 我吾記得隻怪叫咩 總知係打一下 掉一樣野 果隻
我一路殺  你地公會既一個人就一路汁 吾好叫我比相  你地果個人已經認左
解釋係  周圍好多怪想清左先 再打果隻小妖  
但係我呢?  後面成埋怪打緊我  我都照打隻小妖  而你地個會員就係咁汁我d野
如果你想話  d野掉落地 大家都有權去汁
隻怪我打既  成果吾應該由我去拎?  點解要比你?
你地所講既正義又係咩呢?
我講呢件事出黎   只係想解釋紅豆想知既因
吾想引起太多筆戰
正如你所講  玩遊戲只係想尋開心
會員佢地有自己尋開心既方法  佢地用分身殺
我已經冇權去理  

我地行得正企得正
樹大招風係online game必然既現象

樹大招風  樹大在那?
識行識走個d你唔敢殺定殺唔到?
淆到咁都敢咁大聲 好野

宜家係我殺你地!? 你引用我個post同緊我講野啊?

老鼠個句係咪講緊你自己架?_?

吾好意思   我講緊隻臥底

驚比人流放or要比錢又要殺?0 0
咁你同叫雞 唔比錢ge人有咩分別

吾多明點解你會用叫雞黎比喻  吾可以搵個正常d既比喻?
殺你  吾值得要我地用咁多錢去洗白 同 流放一個鍾
所以先用分身殺  同你個叫雞比喻冇咩關係

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 紅豆湯丸*QQ 於 2009-4-16 05:41 PM 發表

唔好意思我唔識你
我唔知你既目的係乜
但你唔好係到搞分化

其實係樓主邊個
各下心中有數吧
論壇登入登出ip記錄絕對查到吧
除非佢無聊到轉埋ip先登入囧

雖然冰封三尺,
火藥一早set定哂
不過因為一個不明人點火而爆就唔係禁抵囉~

呢個人都唔一定係義xx既餓底
搞到要入去仙雲搵食

可能係其他門派想呢兩個派打餐死
乘機吸納想避戰既人壯大自己門派都未頂

活動勳章

原帖由 幻雪仔 於 2009-4-16 05:55 PM 發表

論壇上有好多矛頭指向你地post  我吾知邊d真 邊d假
但總會有一兩既事係真掛   多少吾重要  最重要係有
舊事吾提  就前幾日  我係到殺緊小妖 我吾記得隻怪叫咩 總知係打一下 掉一樣野 果隻
我一路殺  你地公會既 ...

本身我唔想引用你地公會/門派既論據去講
其實一直我都覺得有D野係自己自律或者大家做出黎既不明文規定
正如我地公會之前會係京獵捉寵見到有人同我地一齊搶
就岩岩同你而家既情況一樣
隻寵係我地打先,可能打到就黎無血就會有人黎捉
咁我地斷佢技就係我地唔岩
後來係論壇各位發表既論據就係獵苑既寵係大家
你一日未捉到都唔係你
依樣野係我地係大家身上學返黎
你覺得我而家咁答你,你既感覺係點?
就係正如我地當初見到依個不明文規定一樣

另外一件事就係我自稱樹大招風既一個問題
你會話見唔到我地係樹大
咁如非樹大又如必一直都針對我地
覺得我地會威脅到你地咁大既公會咁大既門派咁
過去既事拎黎講都無謂
如果以後真係有事有問題
我絕對唔介意你黎搵我
老實講一句我同小寶係有計傾
可能係我一廂情願
但我絕對唔覺得有野係講唔掂數
我唔認為做到一個群體既代表,群體既人會完全無視你講既野
可能中間好多既誤會我地兩個都有責任
因為根本無了解清楚就已經黎料
所以以後小寶覺得有問題要搵義仟紛算帳既你可以搵我
我絕對願意同你4466拆掂佢

呢篇野可能出唔晒
--------------------------
哈哈,真係好笑,我咁耐先回post,一開始,樓主有心搞事,佢可能只係想唱下某個團,唱下某個人,但係

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

講黎講去都係雙方有成見,不尊重對方,睇唔起對方

A公會某成員被2000FUN成員殺了, A公會可能也不尋根究底就去報復
2000FUN成員被殺了,又同樣情況去報復...雙方不斷重複動作,永無止境
就像武俠小說中的江湖事...-_-..

我自己認為如果有心想化解雙方既問題
各大公會 會長或高層人士應該在發生問題的時候,先將事情尋根究底後才出手,避免只是一點小誤會被變成不可收拾的問題...

原帖由 紅豆湯丸*QQ 於 2009-4-16 06:12 PM 發表

本身我唔想引用你地公會/門派既論據去講
其實一直我都覺得有D野係自己自律或者大家做出黎既不明文規定
正如我地公會之前會係京獵捉寵見到有人同我地一齊搶
就岩岩同你而家既情況一樣
隻寵係我地打先,可能打到就 ...

事既對錯 大家都有吾同既睇法
我不嬲都係覺得 邊個付出努力 邊個就得成果
所以我玩尋仙咁耐 都冇搶過人寵
至於邊個搶邊個既寵  邊個斷邊過個既技
呢d係 佢地自己既事
係獵苑入面   你打到既王冇血 隻王當然係你地架啦
但係有人想要  去搶去殺
呢d就係實力既問題  你有實力既  隻寵你得到  我都冇野好講 怪就怪自己吾夠人搶
小妖果件事  可能係我笨 我自己吾汁野先   比人有機可乘
講出黎吾係想話邊個錯   只係想比你知道  點解會對2kf反感既原因

原帖由 正義兄 於 2009-4-16 05:54 PM 發表

你用下個腦都知 人地可以從其他途徑知道事件既內容啦!
單單一句臥底你就咁大反應 件事又唔關你事 你太天真了  還有 你比我的名字還要"正義"

之前問緊紅豆點知其他人門派頻道講既野,你跳出黎回帖“因為我係臥底!”

意思自然係“因為我係臥底,紅豆先知依d野!” e+又反口,真係得架

活動勳章

原帖由 神眷百合 於 2009-4-16 06:38 PM 發表

之前問緊紅豆點知其他人門派頻道講既野,你跳出黎回帖“因為我係臥底!”

意思自然係“因為我係臥底,紅豆先知依d野!” e+又反口,真係得架

你要認定我無辦法
我同小寶心目中都已經知道係咩人
你鐘意既可以話係我派去既卧底
最好搵到o個個人出黎之後請佢做訪問,問下佢係尋仙做卧底既日子係點
重點係記得寫係pc game wave入面
我估好多玩家鐘意睇依d八掛新聞

by the way
我同小寶已經係game傾好以後有咩事就會傾掂數先
如果有人鐘意抽水可以繼續

正如紅豆 所講
我地已經有共識
希望呢件事可以告一段落

臥底係邊個   我都吾想再追究
你鍾意既  可以再貼我地既對話出黎
你所做既野 正義同冇品只係一線之差
自動自覺  離開門派吧..

我就覺得你地係有咩仇就一次過講哂出來,唔好係到單單打打
一d就係到扮哂正義
我見到都想嘔lo,係唔係都係到話自己岩
專係做埋哂d y曲事實既野
cap唔到圖做証據就係到9talk
     by一個冇玩好耐既人:葉王

每個家族都存在好人衰人嫁啦
睇開d
勁想知,點解兩個家族會不和?
係由40天劫開始?
搶位掙野?

榮譽勳章

現在打機除了說深奧....就唔知說什麼"

玩遊戲殺人與被殺?真的會那麼大仇恨的嗎?

P.S花生5蚊包..誰人要!?

活動勳章

原帖由 小虎xD 於 2009-4-17 11:07 AM 發表
現在打機除了說深奧....就唔知說什麼"

玩遊戲殺人與被殺?真的會那麼大仇恨的嗎?

P.S花生5蚊包..誰人要!?

你最近死左去邊
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 06:42 PM , Processed in 0.037552 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存