2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔獸世界 而家先玩會唔會太遲?
樓主: ondog123
go

[疑難] 而家先玩會唔會太遲? [複製鏈接]

原帖由 仗義俠 於 2009-4-17 08:48 PM 發表
魔獸世界最少仲有一年可以玩...
雖然魔獸個故事就黎完...
不過玩下魔獸會覺得依隻GAME係另類於其他ONLINE GAME

PS: 我係依個版打滾左2年... 望見依個標題起碼100次喇

巫妖王還有夠多的內容, 3.1扯到去泰坦, 泰坦的觀念在爭霸系列本來就著墨不多啦~ 以後的3.2, 3.3, 3.4還有奈幽地底王國, 冰霜食人妖, 寒冰皇座, 和阿薩斯. 以半年一次改版, 最少可以玩到2011才開始推出翡翠夢境!

燃燒軍團的墮落泰坦薩格拉斯,在大旋渦中的那咖女王;
使夢境墮落的元兇;令時間龍出現的邪惡力量;黑龍王和其餘二位上古之神,
一堆王都沒出呢..
已有 1 人評分Good 收起 理由
禾小梨 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 Gillian~~ 於 2009-4-18 07:18 PM 發表
攪個競技場出黎真係托既
係一切唔平衡既根源
我寧願好似60LV果時
軍階制度,組AT衝戰歌阿拉希好過

戰場基層玩意,競技場將wow推向更高層次,推向高峰
60LV係勤力分,唔係技術分.
60LV戰場年代既真人真事:
一個55LV 牧師專攻奧山都可以同服BL排名NO.2
一個盜賊 係奧山只識潛行掛榮譽都可以掛到R13.

60lv唔理你技術勁到曉飛都好,想拎R14,就要花無數小時係隻game度
競技場技術勁到曉飛,1500衝起,4日內可以拎野蠻鬥士.
競技場玩得廢,打成季連1600都上唔到.
70LV競技場世界賽,wow都可以係職業玩兒,唔再係日掛夜掛既R14.

平唔平衡,唔關競技場事.
由9個職業,8個種族,27系天賦開始就係唔平衡
除非只有一個陣營,一個種族,一個職業,一個天賦,否則冇真正既平衡.

呢隻game點會死..
全球最多玩家
暴雪一個月靠wow都唔知賺幾多
點會比wow死

原帖由 野蠻鬥士 於 2009-4-18 04:17 PM 發表
【精選】3.1奧杜亞改版座談會直擊!
Q:競技場在本季減少了65%人數,第六季/3.1之後是否會針對PvP的方向做些調整?
A:3.1.0或是下一季有就是第六季競技場我們有準備做一些調整,來吸引一些PVP的玩家。

睇你玩 ...

s5比s4少65%,s6比s4可能少80%都唔定

3.1 sk 100:
2v2 世界100大第100名25xx
3v3 世界100大第100名22xx
5v5  世界100大第100名 15xx

3.1 美版同歐版5v5超少人玩,死剩2v2同3v3

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-14 09:57 AM , Processed in 0.041438 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存