2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 號外~傳石1:1?聖誕提前到
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 允諾
go

[討論] 號外~傳石1:1?聖誕提前到 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 motsehk 於 2009-4-17 02:48 PM 發表
咁做只係會令到價錢抬高=.=
你D傳石都係用緊所謂既市價收返黎
假設一粒傳石既市價係X
點商賣出一粒傳石應該係收返果粒傳石既價值(消豪品)=X
而你依家係令該商品既價值=X+1金?
你咁樣做咪令粒傳石既實際價值升左 ...

我的眼光好準...你都係,,^^

我擺明係幫你 助拳架啦@.@

十週年勳章(賀詞)

原帖由 motsehk 於 2009-4-17 02:57 PM 發表
我擺明係幫你 助拳架啦@.@

哈哈~~

多謝支持,,我E個口水王....

我單人匹馬...大戰幾頁-.-

冇人阻止我地~~~

咁你就錯...
我D傳石唔係用所謂GE市價收返黎
而係低過市價幾倍收返黎...
而且你咁計就錯..
假若點品為價錢為X
一個人用X價買返粒石返黎
而佢放出係1金...
姐係話1金同個X係互相低消左
姐係話個X=1
佢放左X...而收返1
而我放左1而收左X返黎
跟住我放返比人1金
人地都係用1黎同我換X
1同X係係互相低消作用下而成

十週年勳章(賀詞)

原帖由 允諾 於 2009-4-17 03:02 PM 發表
咁你就錯...
我D傳石唔係用所謂GE市價收返黎
而係低過市價幾倍收返黎...
而且你咁計就錯..
假若點品為價錢為X
一個人用X價買返粒石返黎
而佢放出係1金...
姐係話1金同個X係互相低消左
姐係話個X=1
佢放左X. ...

你睇左我第1舍POST話你咩???

你好醒目,,我一早睇穿你...

100粒25金,,,,你放1:1.........幾好,,,

你係咪仲想嘈??
個POST一早開頭你話我用幾多錢收返黎..
我講埋#幾比人知...
你都真係幾煩個BO
我幾錢收返黎都唔怕比人知...
你仲係到講咩呢..

400粒傳石都唔夠我落街買個包食

慳番啖氣 收皮啦

>3<
雖然今次我係擺明做攪屎棍既...
但係都要堅持下我既重點
消豪品
實際價值

而你既解釋重點係

人地實際都係付出左1金買返黎既
而佢地係低於市價買返黎既
所以佢地係受惠
而實際價值同埋你既賣出價既差額即係你蝕左

十週年勳章(賀詞)

原帖由 允諾 於 2009-4-17 03:08 PM 發表
你係咪仲想嘈??
個POST一早開頭你話我用幾多錢收返黎..
我講埋#幾比人知...
你都真係幾煩個BO
我幾錢收返黎都唔怕比人知...
你仲係到講咩呢..

你口口聲聲話幫手降價...

其實最發舍舍係你

你咁平收返黎,,放比去...

1:1......<<<你好識得抄我罵GM佢地D料..

同我地講良心??

你都好無良下,,,,,

奸商~~~

咁你都收下啦...
入黎講廢話

奸商..在商言商..有個奸商奸完D錢係唔用GE..
而且可以奸到可以賣得仲貴反而特登賤賣...
都真係奸到離普WOR

回motsehk:
       我係低於市價買返黎
       而依家所有人如果想買就要比多過1:1呢個價
                            而我賣出1:1我有錢食左
                            而佢地用1:1呢個價收...都係買平左
                            因為到目前為止..呢幾日
                            未見過有其他玩家有放傳石低於1:1或者1:1
                     而依家玩家要買就一定要高於1:1
                     除左同我買....總之講返...佢地係買平左

十週年勳章(賀詞)

咁你都收下啦...
入黎講廢話

都真係奸到離普WOR

笑~~~~~~

你認你係奸商就最好,,,,啦~~

你再睇下你第1篇POST講到幾為大家著想~~~~~

你收返黎本身就係平,,,,,,,,你邊到有賤賣...??

你有賺TIM LA= =

哈哈//之前傳石9金..20粒=.=

E+點解會變左2金1粒???你自己知啦~

十週年勳章(賀詞)

回motsehk:
       我係低於市價買返黎
       而依家所有人如果想買就要比多過1:1呢個價
                            而我賣出1:1我有錢食左
                            而佢地用1:1呢個價收...都係買平左
                            因為到目前為止..呢幾日
                            未見過有其他玩家有放傳石低於1:1或者1:1
                     而依家玩家要買就一定要高於1:1
                     除左同我買....總之講返...佢地係買平左

A_A ECON我都有讀....係就係有COST....

但係,,你會4日5玩至奇~~~奸商就奸商啦........

平收貴放...我細佬一向都係咁...所以我仲清楚過你~~~

仲要係第1篇到講到你好偉大~~降價,,,,你個D係降價?

我覺得琴日係咁放100粒25金人2舍個GM黎...

可惜比你買哂...哈哈//

真係平WO,,,

1:1.........................

原帖由 藍夢月 於 2009-4-17 03:24 PM 發表
咁你都收下啦...
入黎講廢話

都真係奸到離普WOR

笑~~~~~~

你認你係奸商就最好,,,,啦~~:smi ...

有人幫你講說話就又想嘈啦??
我唔幫佢地諗??
奸商.....<<<<呢幾隻字代表我話自己係奸商??
我有認過咩??我只係表示緊無言
你連奸商個字點解都唔知...
仲話我係奸商??
依家呢個情況無論點樣套用..
都用唔落我到奸商意思係佢賣出GE價位係高於他人難以接受GE水平...但係人地都要迫住買
呢D就叫奸商啦...
依家人地可以用低於市價幾倍黎同一個你所謂GE奸商買...
咁一係就你所謂GE奸商就傻GE...一係佢就好人到無野做
一係呢個人就真係最幫下人...
我係用低於市價GE價位收返黎...
但到最後我D錢無用到..姐係搵返黎GE錢完住無用黎利於己用
而且當日如果我無買到..再用1:1放出去
而比人地收左..有2種情況會發生
第1種:D人收左自己用...姐係小左人收益
第2種:D人收完用返市價放出去...姐返D人到最後都要用返市價黎買
你話呢種叫奸商定我呢種叫奸商??
唔好見有人幫你講幾句就拿拿聲返黎嘈...
你係岩GE你岩岩點會唔同我一直講落去??

係咪GM就唔清楚...但係唔一定.
因為今日放學返黎個陣仲好早..
拍賣每過一陣就有D平野出...
可能1件...可能廢野...但係比市價係平...(或者係系統..不過唔清楚點解會不定時一陣就會出可能幾件咁樣
見過有時出貴野..好似係不定價隨機出咁
仲有你話我4日後唔玩至奇??哈哈哈...
你真係幾好笑...我同公會D人已經講左...係我未開POST前..
我話會賣完呢4百粒傳石就唔玩..
仲有人問我借AC玩TIM..可惜我唔比
同埋呢幾日我唔係打蛋就係打蛋...
LV又無升..戰場打過1場咁多...
我玩黎做咩..??掛機??

呀係..仲有仲有...我係香港唔係修商科...
你講GE野我唔明..
呢D只係普通GE現實推理同埋機會率..
唔需要用到商科GE野

十週年勳章(賀詞)

我唔幫佢地諗??
仲話我係奸商??
都用唔落我到奸商意思係佢賣出GE價位係高於他人難以接受GE水平...但係人地都要迫住買
呢D就叫奸商啦...
第2種:D人收完用返市價放出去...姐返D人到最後都要用返市價黎買

其實你改左好多次你D POST,,我E+就...COPY哂你D野等你冇得改~~~~

哈哈,,GM狂放100粒25金...

我係琴日舍POST就同左你講..你買自己夠用就算啦....

哈哈..但係你買哂<<係買哂...係咁CAMP,,,,你買哂得啦..人地5洗買..人地自用都好過你啦...起碼人地係真係有用,,,

你就發哂啦,,,,舍個人100粒25金,,狂放...你就入貨....

GM<<E+降緊市價...人地放返市價,,後果...哈哈//你5好話我知你5知咩事?

仲有~你咪傻..D  GAME錢大把人收...你5好話我知你打咁耐機都5知face_l_18:

十週年勳章(賀詞)

我唔幫佢地諗??
仲話我係奸商??
呢D就叫奸商啦...

係咪GM就唔清楚...但係唔一定.
因為今日放學返黎個陣仲好早..
拍賣每過一陣就有D平野出...
可能1件...可能廢野...但係比市價係平...(或者係系統..不過唔清楚點解會不定時一陣就會出可能幾件咁樣
見過有時出貴野..好似係不定價隨機出咁
仲有你話我4日後唔玩至奇??哈哈哈...
你真係幾好笑...我同公會D人已經講左...係我未開POST前..
我話會賣完呢4百粒傳石就唔玩..
仲有人問我借AC玩TIM..可惜我唔比
同埋呢幾日我唔係打蛋就係打蛋...
LV又無升..戰場打過1場咁多...
我玩黎做咩..??掛機??

呀係..仲有仲有...我係香港唔係修商科...
你講GE野我唔明..
呢D只係普通GE現實推理同埋機會率..
唔需要用到商科GE野
==========================================================================
,,= =你又改......野..

我話埋你知..我5係讀商科的~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

樓主你番去讀完書先講野啦

書都未讀完仲要你度bilibala

去溫習功課啦

又唔係我話你係奸商....
你回我托=.=
你回人地奸商論又算啦
拖埋我落水...
而且我唔洗知你幾金收呀
我一直都係用緊個代號X
人地無睇你發表咩淨係睇我講咩
咁我都幫你唔到啦
(奸商!!)
奸商論...
依個世界係要發財立品架...
你唔發財點立品...
而且依個世界都有好多攪屎掍

十週年勳章(賀詞)

原帖由 烏鴉@o@ 於 2009-4-17 03:56 PM 發表
樓主你番去讀完書先講野啦

書都未讀完仲要你度bilibala

去溫習功課啦

我一早講佢係醒目仔~~

佢想點我會5知?哈哈...費事佢掉臉咋.....係咪讀屎片????

哈哈...E到係一個騙徙呃錢實錄~~~~~

十週年勳章(賀詞)

正唔正呢~~~E個實錄~~

可以警醒哂各大玩家~~~~~

以上~~由我老妖月~~提供~~

回復 79# 藍夢月 的帖子

=.=
你認左本版大大...
我諗...
無人夠膽同你爭啦...
真係...
依到最有諗頭果個又係你@.@
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-23 05:15 PM , Processed in 0.037954 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存