2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 戰場被屈機感想=.=
返回列表 發新帖 回覆
樓主: japanray
go

[討論] 戰場被屈機感想=.= [複製鏈接]

原帖由 Zero乂 於 2009-4-18 04:42 PM 發表
刺客先生,請問你遠攻武器係咩?

補充:
其實pvp/戰場個陣隱身有咩用?
我睇我弟弟玩刺客,佢隱左人地一樣可以睇到,照打
刺就話隱完可以出兩招暈技,但遊隱在可以點?

我係刺客呀,我用38LC鄧槍(百折蟲之尾囉)都唔係廢槍

回復 41# japanray 的帖子

武器能力加30%遠攻傷害,不錯不錯
我並非想吹牛,但我用把+攻速既弓p怪個陣超屈囉,如果有緣遇上,不妨試下
至於戰場,唔敢下結論,諧因小弟未玩過
岩岩升40我想試玩,預祝我成功

我弟弟玩刺,或者分享少少
佢用裝甲衛士
通常都搵d少血既,然後隱>偷襲>爆技>醒左再用暈技>致命之擊
應該p得死d少血低防既人,尤其最後個招扣勁多 (致命III 5集點扣多19xx傷害),然後希望無人阻住你喇
不過依家d人好多血,唔知得唔得

0.0技術問題 自從識打之後未比法師單殺過@.@
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 05:42 AM , Processed in 0.032583 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存