2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 我決定退出開服以後唔會開服
go

[香港] 我決定退出開服以後唔會開服 [複製鏈接]

真可惜唷

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

吾錯吾錯...
我支持你=]

首先...
我想問反對朱古力的在座各位...
你們開過服沒有?
開服有一定的困難...
你們到底有沒有考慮過?
你們只會坐享其成...
不會想想別人開服的辛苦的嗎?
開服GM是一定要開給你們的嗎?
你們大可不玩...
有問題的...你就不會給時間GM去修正嗎?
一直只會說別人的...
那麼利害的話...
怎不開過私服來給大家玩...
一直只會說開服的GM...
不顧人感受...
要是你做GM的話...
你可肯定會沒有BUG嗎?
你可不會有漏洞嗎?
不要只有口說別人...
自己做到的...
才好說別人...
你們說的...
要開服之後沒有漏洞...
做到這點給我們來看看!!!!!!!!!!!!!!!!!

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 catwomen 於 2009-4-21 10:19 PM 發表
首先...
你們開過服沒有?
開服有一定的困難...
你們到底有沒有考慮過?
你們只會坐享其成...
你們大可不玩...
有問 ...

首先 我無開過ser  but 洗唔洗搵佢既實例比你睇下? 用toming個端來教人開ser 換 吞二野/點w0r 咁好搵呀真係? 用人地個端
入面有晒 data  跟住有埋 錄像教學 睇住來開好難咩?
不過呢 佢都算勁喇 岩先諗住search 佢d post 佢都識山左呢個post既
仲有  比樣野你睇下 開ser次數: 大約7次
copy下d ser名比你睇下先-.-
1.朱古力海盜王私服(可以入喇)(4gb ram)(500% exp)1.0女神降临天上酷装  <-4-16
2.朱古力海盜王(測試中.....)<- 4-9
3.xxx海盜王24H)   <- 3-19
4.朱古力2海盜王(人人do gm) <- 2-15
5.朱古力2海盜王(人人do gm)  <-1-28
6.呼喚海盜王 可以話係最BT  2天 招開機gm <- 1<-17
7.幻靈海盜王  <-1-22

佢之前開過ser咁多次  難道無認真開過ser 當玩玩下呀?
正係識用人地個端 咩都唔改下 正係改ser名 我仲記得 佢之前開ser 個網頁
大大隻字緣份星空
開ser係無錯 但係次次開ser 開一兩日 就走佬
跟住再開  又開多一兩日
又走佬
再開 又走
你覺得咁好好呀? 我地無拎住支槍指住佢開ser 就算指都唔指佢
你講野之前唔該睇翻佢之前既紀錄啦
難道你無睇過?

係咪好多呢?.?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 魂仔=] 於 2009-4-21 10:38 PM 發表

首先 我無開過ser  but 洗唔洗搵佢既實例比你睇下? 用toming個端來教人開ser 換 吞二野/點w0r 咁好搵呀真係? 用人地個端
不過呢 佢都算勁喇 岩先諗住sear ...

講得冇錯,,,,雖然我未玩過佢D服,,,,

月經post...
已聞...
要走ga就走..唔需要專登開個post 話俾人聽要走wo-__-
如果上博上位...恭喜你,你已經成功

原帖由 ●※朱古力※● 於 2009-4-21 04:39 PM 發表
我決定退出開服以後唔會開服
我決定退出開服以後唔會開服
放心
我唔會再害人害物
我以後唔會再開服
以後退出私服界及online
by●※朱古力※●

樓主好激動下
以後退出私服界及online 好大犧牲 不過都好"唔會再害人害物"

十週年勳章(賀詞)

我明白做GM既心情

但利用人地既野來賺取個人利益就唔多同意,可能會有好多會員話 超 好多人都拎人地既野來賣OR來用

可能佢既行為較為特出,引起左你地注意

拎人地野黎賺錢又衰左D

原帖由 魂仔=] 於 2009-4-21 10:38 PM 發表

不過呢 佢都算勁喇 岩先諗住sear ...

你味開過服 出甘多聲啦
甘易又吾見你開  
我開緊迷戀海盜王 你估下我幾多天 關服?
用人地張相  你估你真係佢咩 人妖?
私服設置
加置轉生系統
到左125搵GM
1轉左基本會變10點   0LV會有20點可以加
2轉一樣基本會變20點   0LV會有40點可以加
經驗值:50倍
掉寶料:100倍
精靈值:50倍  
精靈最高等級:125級
新手上線送年套裝
最勁裝:真年(巨,雙用)..真輝(槍手用)..真黑(EC用,海士用)
精練:一精練+9

物品設置:
介子,鏈,高石,精石,及各種石催化 可在小金金買到,價錢仲相當平介子,
武器65封可在小金金買到!酷裝可在賣裝的婆婆買到,
所以機票在白藥均有售,不用行咁遠
最高武器是85封,是打黑龍獲得
打錢最好的方法:去魔方打石
每個星期日都有活動
所有物品於遊戲內可以打到,完全不用真錢玩
gm系統: 三名GM
開機GM
lamloves@hotmail.com
解答雜務GM:
jimmy-aes@hotmail.com
ivanfu312@hotmail.com
msn    群:
group289754@msnzone.cn        
迷戀海盜王登入器:
下載網址1:
Http://FileDeck.net/files/WTEVGFA5/________________________3.rar
下載網址2:
Http://FileDeck.net/files/JHQJ2PHT/________________________4.rar
論壇:http://fancy.[此內容已被過濾].com/music.php
申請帳號:http://218.190.122.58:8080/

原帖由 lamloves 於 2009-4-22 12:18 AM 發表

你味開過服 出甘多聲啦
甘易又吾見你開  
我開緊迷戀海盜王 你估下我幾多天 關服?
用人地張相  你估你真係佢咩 人妖?
私服設置
加置轉生系統
到左125搵GM
1轉左基本會變10點   0LV會有20點可以加
2轉一樣基 ...

等埋我呀 就面世啦

呀.....我只能說...你早就應該退出

回復 24# 魂仔=] 的帖子

我想問...
你玩過亂私服嗎?
當今有多少個私服是用其他的私服做架構  你知道嗎?
你認為他可以賺多少錢?
服務端不用錢嗎?
你只會說他拿別人的私服做自己的架構
可是你又有沒有想過
開私服要花多少時間預備?
即使是用其他私服做架構  就不用時間準備嗎?
你可能看見別的私服架起得有聲有色
可是
不就只是內容吸引嗎?
以亂為例
你們會說
經常EP(x)很悶
可是
那些也不就很多是拿別人的做基底嗎?
你有用心等待過嗎?
對  玩私服  尤其海盜王私服
我眼見已有很多這個遊戲的私服
你不用等
你大可不玩
我想
沒有人威脅你一定要玩吧?
我友人也叫過我幫他架私服
我也試過架起來
預備的時間
用花了我一星期(我有時要上學)
還沒算改動
GM一定要開私服給你們的嗎?
你們只會坐享其成的話
請試試做開服的苦看看吧

回復 33# catwomen 的帖子

講極唔明,佢用人地個極端唔改名唔改野當係自已嫁!
仲拎d所謂既技術換my card,連網頁個sql連接都唔識set佢教得人咩?
我都知道gm既難處啦,秒秒鐘MSN都閃住5個以上既訊息唔係人人頂得住,
但係佢根本唔係開比人玩,係開比自已玩.架私服要一星期是你電腦底子差,我
小6第一次整亂都係用左2個鐘.

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

總結:
走,就請走吧,好行就夾唔送..
你,大可以玩私服,但係唔好再返返開服的路了
就,結果來看,你的確係「開ser失敗」,因為無改進!
走,吧..就算味到萬人鎖憎,,你的失敗都原諒不了..
...................................................................
點解會咁樣呢??我都經常聽到d人一直講樓主開服唔好,,
又話設定有問題,,我係明白,明白開ser有痛苦,
萬惡之乃玩家的叮叮叮,,不過講真,你開得ser 預左!
見到24樓個幾個名=  =我先知原來係同一個人開出來..
多次嘗試,,多次失敗,,至少有一次成功吧?!
沒吸收阿,,沒把失敗的經驗吸收起來,,同一個端,,要改進.
你就只是原地踏步,玩下就好?!
真係請你走吧..唔會咁多人留你..算我是其一吧..
仲有..走唔洗開post..十有9唔留人..水貼=  =+

十週年勳章(賀詞)

做GM做到你禁就咪做啦...

用人地端開SER有冇品嫁你

係你自己話要走...冇人BIG你嫁...

唔好俾我地系2000fun見到你呀

十週年勳章(賀詞)

原帖由 七夜魔君 於 2009-4-21 09:24 PM 發表
真可惜唷

佢尼種人走左都唔可惜

原帖由 catwomen 於 2009-4-21 10:19 PM 發表
首先...
你們開過服沒有?
開服有一定的困難...
你們到底有沒有考慮過?
你們只會坐享其成...
你們大可不玩...
有問 ...

做英雄之前 , 了解成件事既來龍去脈 先ok?

定係分身??

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 catwomen 於 2009-4-22 06:11 AM 發表
我想問...
你玩過亂私服嗎?
當今有多少個私服是用其他的私服做架構  你知道嗎?
你認為他可以賺多少錢?
服務端不用錢嗎?
你只會說他拿別人的私服做自己的架構
可是你又有沒有想過
開私服要花多少時間預備?即 ...

亂私服同海盜王私服點比阿
海盜王最快三個字搞惦
亂私服 快都要一個鐘啦
不過咁啵 香港人開既亂私服都算有心機啦
改技 改裝 唔通你以為真係拎住個垃圾端 當開機 改晒exp 掉寶 金錢來開呀? 咁就叫[xxx私服]
唔怪得樓主咁鬼成功啦 得到咁多人同意
電腦底唔好 又係到開私服   改咩姐 咪同以前一樣囉 有改到既 改左個網 無左個名囉
唔通你覺得 海盜王十五分鐘搞惦晒就開得ser ?
錯啦 服務端係唔洗錢  你何來見樓主洗過錢買個一個完整既服務端係到開ser呀?
開私服要花多少時間預備?
我知 朱古力 要花既時間係: 十五分鐘~一粒鐘
so?  原來呢樣就係你所講既好server 講到佢好似好偉大咁

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 魂仔=] 於 2009-4-22 04:07 PM 發表

亂私服同海盜王私服點比阿
海盜王最快三個字搞惦
亂私服 快都要一個鐘啦
不過咁啵 香港人開既亂私服都算有心機啦
改技 改裝 唔通你以為真係拎住個垃圾端 當開機 改晒exp 掉寶 金錢來開呀 ...

都唔知係咪佢自己開出來扮正義..
想講咪開正身反講返我地嚕=  =唔洗暗地鬼神正面英雄wo!
話說...佢最長個次開左幾耐..
我見次次都唔夠2個月就消失得無影了,,
有無人入過錢俾佢=   =有就可憐了
可能個人位英雄受過佢恩惠,,例:俾過神裝佢玩下咁啦 等等..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 06:44 PM , Processed in 0.036729 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存