2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 我決定退出開服以後唔會開服
go

[香港] 我決定退出開服以後唔會開服 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 lamloves 於 2009-4-22 12:18 AM 發表

你味開過服 出甘多聲啦
甘易又吾見你開  
我開緊迷戀海盜王 你估下我幾多天 關服?
用人地張相  你估你真係佢咩 人妖?
私服設置
加置轉生系統
到左125搵GM
1轉左基本會變10點   0LV會有20點可以加
2轉一樣基 ...
咪搞笑先好無AQA

朱古力海盜王私服(可以入喇)(4gb ram)(500% exp)1.0女神降临天上酷装
私服設置      
經驗值:500倍
掉寶料:100倍
精靈值:50倍
組隊:50倍
精靈最高等級:125級
新手上線送黑龍套裝
最勁裝:真年(巨,雙用)..真輝(槍手用)..真黑(EC用,海士用)
精練:一精練+9

物品設置:
介子,鏈,高石,精石,及各種石催化 可在小金金買到,價錢仲相當平介子,
武器65封可在小金金買到!酷裝可在賣裝的婆婆買到,
所以機票在白藥均有售,不用行咁遠
最高武器是85封,是打黑龍獲得
打錢最好的方法:去魔方1f打石仔
每個星期六,日都有活動
所有物品於遊戲內可以打到,完全不用真錢玩
gm系統: 共有二名GM
開機GM msn:lamloves@hotmail.com
技術活動GM:nicky23364207@hotmail.com
解答雜務GM:ipyunhong123@hotmail.com
朱古力sever M群:group502586@msnzone.cn               
朱古力登入器:http://www.badongo.com/cn/cfile/14483400#
朱古力ip:218.190.122.58論壇:http://chocolatekop.m  a  r  l  i  t  o.com/
申請帳號:http://218.190.122.58:8080/星期一至五:於下午4時至5時開服至第二日早上的7點關服
星期六,日或假期:全日開服

呢個係朱古力海盜王先啦A0A  搞笑 迷戀海盜王呀? 朱古力改名咋掛AQA
你味開過服 出甘多聲啦
甘易又吾見你開  
我開緊迷戀海盜王 你估下我幾多天 關服?
用人地張相  你估你真係佢咩 人妖?
私服設置
加置轉生系統
到左125搵GM
1轉左基本會變10點   0LV會有20點可以加
2轉一樣基本會變20點   0LV會有40點可以加
經驗值:50倍
掉寶料:100倍
精靈值:50倍  
精靈最高等級:125級
新手上線送年套裝
最勁裝:真年(巨,雙用)..真輝(槍手用)..真黑(EC用,海士用)
精練:一精練+9

物品設置:
介子,鏈,高石,精石,及各種石催化 可在小金金買到,價錢仲相當平介子,
武器65封可在小金金買到!酷裝可在賣裝的婆婆買到,
所以機票在白藥均有售,不用行咁遠
最高武器是85封,是打黑龍獲得
打錢最好的方法:去魔方打石
每個星期日都有活動
所有物品於遊戲內可以打到,完全不用真錢玩
gm系統: 三名GM
開機GM
lamloves@hotmail.com
解答雜務GM:
jimmy-aes@hotmail.com
ivanfu312@hotmail.com
msn    群:
group289754@msnzone.cn        
迷戀海盜王登入器:
下載網址1:
Http://FileDeck.net/files/WTEVGFA5/________________________3.rar
下載網址2:
Http://FileDeck.net/files/JHQJ2PHT/________________________4.rar
論壇:http://fancy.[此內容已被過濾].com/music.php
申請帳號:http://218.190.122.58:8080/

同埋我用小白 張icon 又關你咩事呀 柒頭 擺明話你喇 一定要開過ser 先可以批評嫁 ? 你都好笑^^

果lamloves(傻係)傻傻地..無啦啦唔比gm我

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 ●※朱古力※● 於 2009-4-22 06:35 PM 發表
果lamloves(傻係)傻傻地..無啦啦唔比gm我

利用完你仲比你果個都傻既

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙

唔開咪當幫忙囉@_@

少左個開機者...可惜 !!

回復 34# s01100943 的帖子

你們想叫他改東西前...
是不是該給一點時間給他呢...
我剛看見有人回覆說2個月也不到就消息得無影無終...
我除了見過一次他開的海盜王私服
不知什么朱古力私服了=.=
另外...
你有沒有看清楚=.=!?
我說因我要上學=.=
我還是做功課=.=
架私服也要給我有時間開電腦才行吧=.=
另外...
我架的是天堂2私服=.=...
不是亂私服=.=...

原帖由 fshark998998 於 2009-4-22 15:42 發表

做英雄之前 , 了解成件事既來龍去脈 先ok?

定係分身??

了解整件事的來龍去脈?
難道有人用槍指著你的頭叫你玩?
指著你的頭叫你比錢佢洗@.@!?
那就不好意思了
我不了解你這個給人威脅的狀況...
還沒有留意過這個狀況
真抱歉

由過來人評論下..
首先我發布左個端出黎都係希望人地玩下姐..
唔洗搞到咁..
佢拎住緣份星空都係人地未識改野
唔好怪佢..
同埋我而家覺得開私服係一種
可以消磨時間既一種玩意
根本唔係搵錢工具
端既稀有度搵錢而樣無錯..
但海盜王我放出黎唔係比人搵錢..
開ser我自己都係開個幾星期
我無資格評論佢
但係開機真係困難希望體諒下開機者

原帖由 catwomen 於 2009-4-22 08:19 PM 發表

了解整件事的來龍去脈?
難道有人用槍指著你的頭叫你玩?
指著你的頭叫你比錢佢洗@.@!?
那就不好意思了
我不了解你這個給人威脅的狀況...
還沒有留意過這個狀況
真抱歉 :smi ...

弱智仔, 講野唔用腦 ,廢事同你 尻
已有 1 人評分威望 收起 理由
Ka~家 -1 注意言行

總評分:  威望 -1   查看全部評分

連續發文3次有點不好意思=.=...
可是...
這是我小人一些意見...
我想問一下...
各位...
用別人的端沒改不行的嗎@.@!?
出了那麼個EP什么...
大家也說悶了
也是一樣的...
其實..
也不就是改了倍率也開服了嗎?
有些很好的GM
很有組織的GM們(這用個們吧...因為  很多很多人才能做到下列的=.=)
會改技能
花時間去修改很多東西...
可是...
你看見...
有些技能大同小異...
除了名跟威力不同外
外形是一樣的吧...
這其實也不是改很多東西...
其實你們有沒有想過
對著一堆文字...數字..
有什么東西比這些悶呢?
你們試試改一下端吧...
你就知有多悶=.=...
你每一只怪也改名..
也有夠煩=.=
因此...
我只是想給一些個人意見而吧
因為我看見很多人都說GM...你什么什么不行...
你什么什么不好...
我!@#$%^&你(以下為一些不好的字眼=.=...)
你這里有bug...
那里有bug
那麼垃圾的私服...
快快"汁"左佢啦...
我看見很多人這樣說吧...
可是...
GM真的很不值=.=...
架私服給你們玩...(當然  他可能有個人利益...也可能沒有...租服務端及電也要錢吧=.=)

回到這里
關於朱古力的問題...
我想
你們只是想說他...
拿別人的端來開私服...什么也不改..很缺德...
在這里等就收錢...
如上所說...
可能沒有個人利益的...
而且又很快就消失得無影無終...
他的聲譽這樣...
又不是個個玩家玩他私服都給錢他...
經營不來...
不"汁"了這個私服...
那經費那來勒=.=!?
誰嘔給他呢=.=...
我相信...一會可能又很多人反我了=.=
可是...
你們深深想一下  GM的苦況吧=.=...
很多時沒盈利下...還要虧蝕很嚴重...
逼著要關服的=.=...
他是免費開給你玩...
不像C4online...先收你錢..
要買點再入錢=.=

原帖由 catwomen 於 2009-4-22 08:45 PM 發表
連續發文3次有點不好意思=.=...
可是...
這是我小人一些意見...
我想問一下...
各位...
用別人的端沒改不行的嗎@.@!?
出了那麼個EP什么...
大家也說悶了
也是一樣的...
其實..
也不就是改了倍率也開服了嗎 ...

天堂2..簡單到XX..
我5分鐘搞完.mysql + 3個cmd 炸ma.仲有1鍵版tim.1分鐘都唔洗.
我唔信你用官方服務端,要用成1星期,我當你日日得30分鐘玩電腦,
有成30x7=210分鐘都整唔到天堂2,你死得啦!
之前又話海盜王,衣加又天堂2,你唔好當我lu lu啦!

仲有,你連改名都話難,
你不如睇下d高手繁化海盜王過程難幾多?悶幾多?
佢地連1$都唔收呀! 睇清楚d衣個世界啦.
改端不等於 改怪物,物品,裝備,技能名,好似有個海盜王有樣"abc盒子"可以換裝,
佢應該改下個"abc盒子"做"xyz"盒子,仲有d npc等等..

算了,你還是多整整私服吧.

哈哈哈
岩岩溫書溫到悶上黎..就見到個笑話貼
估唔到呢個世界仲有d咁得意既人
更加估唔到仲有d咁可愛咁天真既『英雄』
種屎未成欲取金
溫馨小提示:地球很危險的 快回火星去吧

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

唉..小英雄阿...不要以為自己真係岩晒好無...

一:一開始知道無時間,,就唔好開大口 話開私服..
    我知,,佢都係想開住俾大家玩,,開心下,,但佢有無認真諗下,,
    呢個開住係好唔方便,,因為大家見到無改進,,一成不變,,就會有怨,人之常情阿!
    如果佢本人真係無時間,,唔開係最好,,想玩幾日幾個星期,,叫下自己d fd底入去玩嚕
    無fd就另一回事啦,,有bug係無可避面,,呢個我知,,佢有無去改先??
    佢講你就信佢?佢話佢開過一個咁大把,你就要信佢??邊得來咁多同名阿??
    因為要讀書改唔到開唔改 絕對唔成立,,借口一個來姐,,玩玩下咁龍重開post話開,,
    到頭來完全無改進,無完善過,,只係不停換名,,咁又有咩用??
    你話改倍率,絕對係易事,,最基本架,之後就係改倍率,,咁有咩用??
    咁算你改金錢幾低,經驗幾高,,到頭來一個bug,,一個洗錢,,
    都係玩完,,k.o!明唔明?同我研究再深d,,
二:「經費」
     其實人人都知,,現實d,,「無錢咪唔好開嚕」我唔否認我都有呢個想法
     但係,,我唔知力兄係咪仲係學生,,但開機的電費就由你決定開服個一刻就要先決定
     你話開弟一次,,體諒俾足,,但係,,你敢保證佢係弟一次??
     由佢發post方法,,明顯熟手,,呢個問題係自己來處理的,,唔係由玩家去幫佢分擔的!
     先苦後甜,,乃是開ser之道,,沒有心思熟慮,,便公開大眾?!
     俾人罵都係值得,,更何況你唔只一次,,
扮英雄,,就唔該諗清楚先,,唔係駁一個人就得,,係以全部證據去駁去做英雄
唔識咪出位,,唔係最後就只有狗雄呢個下場,,

s01100943:
話說天堂2要勁機先得=_=....以佢個樣..我諗點轉髮型都開唔到...

退出一個搞私服既 大家又少一個私服玩勒

回復 51# s01100943 的帖子

高人  我沒說我架的是海盜王=.=...
你留心點看一看吧=.=...
不要以遍蓋全  3qqq
另外
我想請你問點整
5分鐘搞掂?
我想還要下載端那些
也要時間吧...

另外
我有說過改端等如改名那些嗎=.=!?
還想說
不是難
是悶
爬文用心一點兒
3qqq
我不想重復數百次!!!!

回復 52# Wilsonwawa 的帖子

可愛天真  我想問  你在說啥?
還是想騙積分@.@!?

回復 53# ab323232 的帖子

所以話佢冇可能用服務端開
模擬器一樣好勁,更新道度快同易改,可以超容易改繁體,
只不過save野冇服務端咁穩定,模擬器用1~2 gb ram已經可以啦

1, 40 mb ct2.2/ct2.3 angel服務端(1鍵,10個有8個係1鍵)用1分鐘down好.
2, 匯入sql文件到資料庫(如果不是1鍵)最多1分鐘
3, 又於set好左單機ip,唔洗改,直接開1~3 開服cmd.(廢機開3分鐘度)
4, 放補丁,再開l2.exe入game

我自問整天堂2都有d經驗,如果你真係要用成星期整,不如我教下你啦(真心

原帖由 ab323232 於 2009-4-22 23:32 發表
唉..小英雄阿...不要以為自己真係岩晒好無...

一:一開始知道無時間,,就唔好開大口 話開私服..
    我知,,佢都係想開住俾大家玩,,開心下,,但佢有無認真諗下,,
    呢個開住係好唔方便,,因為大家見到無改進,,一成 ...

神人
連我電來是什么也知道
這樣我沒話好說...
我用家用機還不知怎樣
竟可自己架新遊戲
利害
你果然神人
不知不要說
3qqqq

回復 55# catwomen 的帖子

你不是說要用1星期架海盜王嗎?
你不是說改一改怪物名已經很悶嗎?

海盜王繁化過程係  技術+努力
當你真心想開1個完美既繁體服,你就會想快d完工,
可以開服滿足玩家,衣種係1種無形既推動力,當你改
到悶,悶到想放棄,咁即係冇心機開私服啦.
人地繁體服1$都冇收過你地,點解樓主又多bug又唔改又小朋友都可以收錢?
仲要開post話自已唔開私服咁威威,一定好多人插佢啦

關人隱事  四個大字
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 07:22 PM , Processed in 0.048405 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存