2000FUN論壇

搜索
樓主: 黑蝶.0.
go

B20 [複製鏈接]

咁快上到20@@
果然好勁

回復 20# 天魔斧 的帖子

講D咩??
屈我外掛??

不過我可以告你地 離題lo

時間就係金錢
金錢都可以係時間
睇黎上面果幾位係第一種吧

23F個版有冇人留過言-。-趕快拎第一吧

你張圖load好耐先睇到
咁快上到b20真係屈機

原帖由 天魔斧 於 2009-4-22 07:51 PM 發表
有1個我唔清潔既..
第一張最左果位,唔好意思,睇唔到你...
不過你既然同得佢地4個一齊上23...難免令人覺得你都係果d人...

唔好再兜啦呀黑蝶,你post上黎,預左比人講

卡西叫我可能係因為我同佢有生意上既來往呱之前又同佢收石整裝

再加上我平時係電台出現呱..

佢叫我上遺之前用16m收左我20耐高生之後1m1耐放番比我-_-

原帖由 黑蝶.0. 於 2009-4-21 10:51 PM 發表
我一日用成18個鐘升闇技
你可以去吉恩村SER1/SER2問人
我全日 係度一邊升技&吹水

一邊升技 一邊吹水?
係呀...你禮貌仲好好添     一邊升技 一邊串人
第1次見     我隻人低lv 就串77咁!
傻仔傻仔咁叫 同你好熟? 熟 就可以咁叫?
唔怪得 你可以1日用18個鐘 升技啦
唔通因為你 無朋友?咁又係既 係我都唔會同D唔知咩叫禮貌既人做朋友囉!

你唔會錯頻?   幫你答    100%會   咁你又係傻仔?
定你 身"痕" 好想比人串?! 你知你D禮貌幾好嫁啦 迫人串你~
[全世界你最正常!]
依句野 熟唔熟啊? 記得我係邊個未?傻婆= ]
做得好!埋到邊  同 星野外掛狗 一齊打遺添!  唔通你真人識班外掛團?
星野  幾日 可以就 搞定2個ac ?
丁怡隻ac 都係佢黎啦掛= ]
丁怡60Lv 同 45技 加埋 星野 60Lv 闇師61技 唔多信  唔係連加速器都出動埋啊 !
真係 高手 !1個人 幾日就升完2個ac 連埋 D技!
成班外掛團黎~係喎...不過你唔係用按精= ]  
你係  有娘生 無人教姐 = ] 
唔該你重讀幼稚園 重新學下  咩叫"禮貌"啦

Ps :第1次見 同你講左幾次 第個ac 收緊野  先錯頻  係要串77咁 ,同你串 又要唔夠串!
唔夠串就識叫  我吹水去s1 邊個串人先?   咁就係你講既 一邊升技,一邊吹水?
依D就係你D 禮貌?  高Lv有Q用? 煩我唔到,搞我唔到?最多上榜有咩用? 咪又係比我串~  =]
爽!

Ps2:唔好話我串你囉    我心平氣和 同你講錯頻!
第1次 傻仔 我打句 "哈" 算數 ! 之後 錯多幾次頻!
你就打多幾次 傻仔 = ] 我第1次而經忍左你!唔好屈我話  我串你先啊!= ]
你以為60Lv 好威?  我唔勁膽串你?以為樂Ser 好多新手?
沒有在怕的啦      傻婆

原帖由 小麻仔 於 2009-4-21 10:27 PM 發表

你冇證據唔好屈我wo我得50技咋嘛全部人手升

我升技已經唔叫快啦你地唔升我有咩計wo

唔通為左唔比你地講我就要停係到等你地咩

無人屈你囉 你都唔出名= ]  
佢話既 全部 應該打錯
應該係指 星野卡西 同埋佢個  丁怡
仲有 蘋果綠吧  = ]  永遠不知"明" 地升Lv快到抽筋  !

原帖由 黑蝶.0. 於 2009-4-22 09:00 PM 發表
講D咩??
屈我外掛??

不過我可以告你地 離題lo

告囉! Del cm姐   ! 人地都無離題啊 !
仲有提上遺 哈哈
不過我就明係睇唔慣你  係到扮晒野咁 !
一D 禮貌都無 !黎到2000fun 收晒火?
人地 屈 你又要係咁認?
我知你唔係按清 不過你無禮貌 仲差過 星野用按精 囉 !
起馬 星野 唔會亂串人!唔似你 唔識串又要串 唔夠串又要叫人轉S 真係好笑
自己唔夠串唔識轉s?叫人轉都有..哈哈 不過你想我轉Ser 都尊重你 = ] 
串埋最後一句 就轉左 =]  我係咪好好人 最後1句   傻婆

回復 27# 天使的翅膀 的帖子

@o@我講你傻仔- -?? 邊個做證??你d fd??
算啦你= =永遠都只係識屈人
自己升技慢同懶
人地快過你就外掛
========================
起馬 星野 唔會亂串人!唔似你 唔識串又要串 唔夠串又要叫人轉S 真係好笑
我幾時叫人轉ser= =你有問題
我根本冇講過呢d 你只係識屈
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 12:00 PM , Processed in 0.031984 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存