2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 頭文字D6 AA 逆甩問題
返回列表 發新帖 回覆
樓主: D3新手
go

逆甩問題 [複製鏈接]

我唸 呢...1個新手係無可能 用 86玩到 3 05囉

我預左比人串 但係古唔到你禁無知 0.0

ps"新手唔會玩 86 (玩86果d先係未學行先學走 )

原帖由 lhkplayer 於 2009-4-27 07:18 PM 發表
我講果句係因為你好著緊套 2分56野

套野講出黎既原因睇黎你未知 囧

你又扮kai喇 大哥

之前同我講左禁多句.. 最後先話唔係同我講

你e家又講多次喇 真係大哥大呀你^^

原來玩秋名 3 05 係新手(大家我 ...

咁我就真係唔知你講套野出泥係咩意思牙
仲話咩意思我未知,而家你味就係講d唔講d lor

我都話左頭果句係指一眾無知新手
及後係你要認係果d人,我先同你講咁多
講左咁耐,掉番轉睇,我諗我一開頭講果d人一定有你份
除左收同7你仲識講乜?而家玩鬥快講邊個7邊個收先嗎?

原帖由 楓之間 於 2009-4-27 07:24 PM 發表

咁我就真係唔知你講套野出泥係咩意思牙
仲話咩意思我未知,而家你味就係講d唔講d lor

我都話左頭果句係指一眾無知新手
及後係你要認係果d人,我先同你講咁多
講左咁耐,掉番轉睇,我諗我一開頭講果d人一定有你 ...

第1 你e經搵到一套..唔洗再 爭呢個point ._.
唔明自己慢慢唸

第2..一眾無知..都可以同我講禁耐
講左禁多句你先黎話唔係
除左7 唔知同你講咩好..

我想講呢..d人講到唔夠講先會話唔係同我講緊野

88封咪..我唔係同你講緊野 ^_^

原帖由 lhkplayer 於 2009-4-27 07:24 PM 發表

我第一部車就係玩86 唔係個個人都好似你咁諗只係識用e4/gc8v

我搵到果套唔知係味你講緊果套野
我搵果套就用有逆甩同5波技既,冇你話係冇用逆甩個lor
如果真係有你講唔用逆甩打56,我諗唔止我一個人想睇

小朋友,你d理解能力係味得小學程度?
我re呢個post既一篇文係講大眾
第2篇係回應你係味要自認
之後既文係我確認你就係果d無知既新手

得閒就睇多d書,少d講粗口啦
如果唔係7左都唔知就比人當笑柄就唔好啦,哈哈

又封咪啦?幾時又上水比我娛樂下牙?不如講定時間比我知啦

原帖由 楓之間 於 2009-4-27 07:35 PM 發表
我搵到果套唔知係味你講緊果套野
我搵果套就用有逆甩同5波技既,冇你話係冇用逆甩個lor
如果真係有你講唔用逆甩打56,我諗唔止我一個人想睇

小朋友,你d理解能力係味得小學程度?
我re呢個post既一篇文係講大眾
第 ...

大哥..大哥..我真係笑左

又係小朋友同小學程度喇 ^^

我早就知你會以套野做你既重點論正 囧

你真係好柒-.-冇野搵野黎講 算啦..你輸左喇

okok u win
你都係想贏je,我實比你贏架wo,唔洗咁急

由頭到尾你既論點一點說服力都冇lor

原帖由 lhkplayer 於 2009-4-27 07:37 PM 發表

大哥..大哥..我真係笑左

又係小朋友同小學程度喇 ^^

我早就知你會以套野做你既重點論正 囧

你真係好柒-.-冇野搵野黎講 算啦..你輸左喇

你好似果d輸左又想死要面子果d人

原帖由 喪see 於 2009-4-27 07:41 PM 發表

你好似果d輸左又想死要面子果d人

可能佢覺得自己已經all win
由佢講
原帖由 lhkplayer 於 2009-4-26 01:19 AM 發表

逆甩係 太向右 ..

開始
可能我就已經輸左

原帖由 楓之間 於 2009-4-27 07:38 PM 發表
okok u win
你都係想贏je,我實比你贏架wo,唔洗咁急

由頭到尾你既論點一點說服力都冇lor

睇番由頭到尾你都比我踩住上 a_a

你除左講 唔係同我講野 同套野 姪左我一姪之一d驚喜都冇

原帖由 lhkplayer 於 2009-4-27 07:47 PM 發表
睇番由頭到尾你都比我踩住上 a_a
你除左講 唔係同我講野 同套野 姪左我一姪之一d驚喜都冇

係牙係牙,世界都比你睇穿哂

你咁鍾意win
咁我唯有認輸
我自問我逆甩既技術唔夠你果d勁
你既level同我地爭太遠
我拍馬都追唔上

點?開心番未?過唔過癮?洗唔洗我餵埋奶?

原帖由 喪see 於 2009-4-27 07:33 PM 發表

我第一部車就係玩86 唔係個個人都好似你咁諗只係識用e4/gc8v

諗番起個時學左無耐...
真係連咩叫逆甩同擦都未識用86先打得04唉

原帖由 楓之間 於 2009-4-27 07:55 PM 發表
你咁鍾意win
咁我唯有認輸
我自問我逆甩既技術唔夠你果d勁
你既level同我地爭太遠
我拍馬都追唔上

點?開心番未?過唔過癮?洗唔洗我餵埋奶?

o..完左場lu 信長

其實我 一早就唔想同你嘈..獲獲都係 格硬講d廢話

大哥..你算把啦..你都唔係講技術既 起我隻雞蛋到搵骨頭 0.0

技術我2年前已經講過哂
無謂重覆又重覆

講咁耐你d points既證據係邊?
講技術都要有證據架小朋友
我夠可以話頭d既車識飛落山tim

原帖由 lhkplayer 於 2009-4-27 08:05 PM 發表

o..完左場lu 信長

大哥..你算把啦..你都唔係講技術既 起我隻雞蛋到搵骨頭 0.0

佢係講緊技術...只係你get唔到者....

原帖由 lhkplayer 於 2009-4-27 19:24 發表

你7左啦辯論王
用86打唔到05嗰d呢...
我會叫佢做'唔知隻game 既mechanism'的人
講真呀用86只係打到05呢....真係新手囉-.-
同埋姐係咁, 頭d ta就鬥快唔鬥慢既
快=勁, 慢=唔勁
你又要話自己腦海中的逆甩係正確, 打得快過你的人指點你又唔聽
我地識嗰d'錯'既逆甩又打得快過你-.-...只可以話隻game玩鬥慢ge你嗰種逆甩咪啱囉-.-
坦白講呀
俾咁多人圍攻自己我就真係封咪啦...點知你又走番出黎-.-...
重有, 我第一部車都係86-.-實在失敬...起碼我玩左兩星期已擺脫左你新手的概念的時間

原帖由 lhkplayer 於 2009-4-27 20:05 發表

o..完左場lu 信長

你好煩-.-又唔想同人嘈
又要繼續答人...
我不見得唔回覆會比回覆更麻煩..

原帖由 飢民 於 2009-4-27 08:16 PM 發表

你7左啦辯論王
用86打唔到05嗰d呢...
我會叫佢做'唔知隻game 既mechanism'的人
講真呀用86只係打到05呢....真係新手囉-.-
同埋姐係咁, 頭d ta就鬥快唔鬥慢既
快=勁, 慢=唔勁
你又要話自己腦海中的逆甩 ...

我係會串人..但係都會睇人..

原帖由 lhkplayer 於 2009-4-27 08:21 PM 發表

我係會串人..但係都會睇人..

你好寸唔寸..寸個2kfun最勁既..服左你
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-18 07:03 PM , Processed in 0.040345 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存