2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 你沉落去啦=]
樓主: FreeChung
go

[消息] 你沉落去啦=] [複製鏈接]

TK又真係衰左D -0-
但係魔力2易左禁到自己人 T_T

十週年勳章(賀詞)

公測唔夠幾日咁快有TK 究竟咩事呀

打機之ma,攪成咁,不過如果比我覺得,有人tk我的話,我會想他一定係傻架,但個心情最多都係x佢,但係如果同個唔出招架人升lv,我會憎佢多d,大佬呀!打左卡,你咁玩,比我都會好嬲.

但最後你地2個的事真係好難平論,因為不在場.
打機之ma,開開心心咪算,還要係到x來x去,算把la.......

十週年勳章(截圖)

原帖由 小胖胖 於 2009-4-25 07:42 PM 發表

抽水行遠d啦

自己係到做埋d小朋友行為 又要話人自己做小朋友行為

神又係你 鬼又係你 唔比粒膠你都唔得

原帖由 日向.螺旋 於 2009-4-26 02:24 AM 發表

自己係到做埋d小朋友行為 又要話人自己做小朋友行為

神又係你 鬼又係你 唔比粒膠你都唔得

我如何做 小朋友野?
你講野都冇point既-.-"
淨係識抽水博上位...
見你唔少次-___-"!

十週年勳章(截圖)

原帖由 小胖胖 於 2009-4-26 02:28 AM 發表

我如何做 小朋友野?
你講野都冇point既-.-"
淨係識抽水博上位...
見你唔少次-___-"!

我抽水博上位 洗係到博?

你 #45 係咪話人 「捉埋d字蚤 做埋d小朋友野」
之後 #50 係咪自己又做返?

point 你有咩point?
tk = 正確 ? 正義 ?

原帖由 日向.螺旋 於 2009-4-26 02:32 AM 發表

我抽水博上位 洗係到博?

你 #45 係咪話人 「捉埋d字蚤 做埋d小朋友野」
之後 #50 係咪自己又做返?

point 你有咩point?
tk = 正確 ? 正義 ?  

tk還tk
殺人還殺人
真係 2樣野黎
TK完你 你會少忽肉??

TK咪TK囉有乜問題?
我從來冇話過TK係正確 同 正義!
只是有時d野唔係分 岩同錯
係分應該做 同唔應該做~
我既理由絕對係充分既
做唔做係個人意見~

十週年勳章(截圖)

原帖由 小胖胖 於 2009-4-26 02:41 AM 發表

tk還tk
殺人還殺人

真係 2樣野黎
TK完你 你會少忽肉??

TK咪TK囉有乜問題?
我從來冇話過TK係正確 同 正義!
只是有時d野唔係分 岩同錯
係分應該做 同唔應該做~
我既理由絕對係充分既

做唔做係個人意見 ...

盲既都知條友(樓主)想講乜啦 唔好死撐啦

你有充分理由去TK ?
你既理由 = 3條友(樓主所說TK了3人)打一下怪之後掛網 , 唔「幫」帶隊 = TK成立

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

為左唔想俾人小..先表明立場......
我無支持邊一個...只係說如果我係當時人......
我同2位唔相識......同樓主都唔識....所以.........無話邊個幫邊個..

其實....如果我係組長立場...我會支持TK人個個....

因為我真係幾憎.......一齊升緊..又係到掛機....如果真係有野做...你打乜野機....就算係岩岩有野做....
唔講聲就行開(我唔知佢有無講.),真係幾討厭...魔2 都幾煩...打怪都以經係慢...仲要少咁幾個人幫手打.....
人地開聲叫你地幫手帶一陣....都無人幫...都唔知你想地想懶到幾時-.-係咪玩得掛機GAME多搞到玩魔力都無心機係到按呢.....我都係咁既人..所以轉左行去做生產系..專賣MP.....(要既可以搵我....  新牛B  <--GAME名)

因為我都發生過做組長..而想去個次所...ALLS屎..都無人會幫下手帶......聲都唔出多句...真係ZXY!#@$@#
一黎係人地帶你去升.....唔係你帶人地去升.....安守下本份LA..又要入組...去到又要掛....真係..無言...
我都唔知來龍去物....所以呢D係我心聲...係對所有人講...而唔係對接主或者TK既人講.... 真係了解下邊個帶緊你行啦....人地唔係人 帶咁耐休息都要問你地==/?你地掛係到渣WO 算係咩啊.....幫手打怪??我無打咩??
   呢D就係我心聲.........希望你地都唔好嘈LA...

我從來都唔會因為人地凸我..而我就還口...因為我跟本就唔會介意...因為好閒.....俾你威完串完我都無事發生..仲開開心心搵緊錢....係D人晒時間係到話我......不過我玩左咁多GAME都好少人話我...最多都係傻仔...話過下我..

最重要...我想帶出一點..... TK 係GAME既系統.......如果係..系統 而唔係盆他程式...咁姐係官方都預左有人會咁做啦.....咁姐係...唔洗講落去啦....PK系統係俾人PK 唔通你俾人PK 仲係到嘈咩..鬼叫呢到有PK....意思同上面一樣..

WA 我打左咁多字..真係膠左.....再賣 蕃茄醬 200/SET 有意搵我   新牛B     留埋名俾你地都無所謂...本人做事敢講敢認....無咩所謂....睇開D年輕人..(我都係 ):ro01: :ro01: :ro01:

我都會支持TK人個個
超憎d懶人

如果你真係咁懶既,,我覺得我都會tk你,,,,
但如果唔係既話........

我明白到世界GE真理 -3-
好食懶非GE人會比笑緊哥打死

我明tk既人既心情既.....   
要長期係度行黎行去  又唔做得其他野wo..
一遇怪   d隊友又掛住做其他野   成日都要打到1半上下先開始幫手打
帶左咁耐  叫佢地幫手帶一陣都唔得

組隊只不過想大家一齊升lv 可以升快d  
而隊長則係組隊系統入面比較慘果個
大家得到既著數一樣  但點解我要長期對住魔力2
佢可以去做其他野   
而且仲要唔肯輪流帶隊
仲要拖慢已經好慢既戰鬥節奏

e d情況講下粗口好正常姐  我唔明樓主講咩無文化
唔通樓主覺得自己好有文化  ?_?
還是樓主未講過粗口?  粗口雖然難以入耳
但算係一種可以直接表達自己憤怒情緒既語言
唔通你咁搞法
仲同你講   兄台 你可知掛機乃非君子所為?   我中文唔掂  有錯唔好插
至於你話燥底...  
長期要重覆一個動作 (控隻人行黎行去)  
忍受慢到無得再慢既戰鬥節奏
仲要長期對住同一畫面
自己又唔會特別話有多d經
好難唔燥嫁wo  -.-

咁我以後死都唔開升lv團啦
萬一辛辛苦苦行去升lv既地方
先知到有人掛機  到時都唔知打唔打好
咁不如自己打好過啦
組咩隊姐   留位比自己識既人吸經帶下佢
佢都會講聲多謝  or  下次帶返我

不過 小胖胖 tk又過火左d  下次可以選擇另一種方式去表達自己既不滿

p.s
極無文化.粗口滿天飛.極為燥底就會係損友?.?
唔通你識左 小胖胖好耐 !_!
以我fd老豆為例  佢無咩點讀過書  又粗口亂飛
雖然我對佢既第1印象好差  但聽我fd講返
佢係一個好細心  同埋 好關心家人 既男人lo  
我希望樓主唔好亂講

十週年勳章(賀詞)

兩邊都有錯
隊長人不在...
但主動tk都係錯
tk完又如何

心理變態....

點解又唔見你殺曬拎綜緩果d人

社會上係有分應該做 同唔應該做

難度係魔力2會無咩?

仲要聲大大....明明錯左都唔銀認

係唔係上得高登多變得膠左呀

原帖由 marcoccf 於 2009-4-26 12:32 PM 發表
心理變態....

點解又唔見你殺曬拎綜緩果d人

社會上係有分應該做 同唔應該做

難度係魔力2會無咩?

仲要聲大大....明明錯左都唔銀認

係唔係上得高登多變得膠左呀

網上tk
同真實殺拎綜緩果d人  可以連埋一齊??
睇你都係果d俾人拎左d武器跳樓果堆小朋友
唔係唔俾你用例子  用個無咁牽強既ok??

原帖由 liyuksan 於 2009-4-26 02:59 AM 發表
為左唔想俾人小..先表明立場......
我無支持邊一個...只係說如果我係當時人......
我同2位唔相識......同樓主都唔識....所以.........無話邊個幫邊個..

其實....如果我係組長立場...我會支持TK人個個....

...

認同
魔力隻game focus係溝通同合作
升緊lv 你唔打字都由得你 因為無必要講野
掛住係度 出招又拖慢 真係完全唔 fair
如果佢真係有心玩 有留意自已人物  , 我地tk佢時 佢死之前已經識登出啦

tk會扣自已名聲 , 唔係你自已本身過份, 邊個得閒tk你?

原帖由 `Weikit 於 2009-4-26 01:44 AM 發表
TK又真係衰左D -0-
但係魔力2易左禁到自己人 T_T

我同意...
因為我曾經唔小心tk過隊左既寵物
原因係我禁得太快,連自己都唔肯定打左邊隻.....

入返正題,
我覺得兩邊都有錯既...
如果有人唔打怪,最多就kick佢出組....
但又唔洗咁激去tk人地.....
但唔郁果個都有小小問題.....
如果唔打就唔好+人去升....
加左人就唔該盡小小做隊員既責任打怪.....

以上都係我既感想....不喜物插唔該...

原帖由 kaming9374 於 2009-4-26 08:38 AM 發表
一遇怪   d隊友又掛住做其他野   成日都要打到1半上下先開始幫手打
帶左咁耐  叫佢地幫手帶一陣都唔得

e d情況講下粗口好正常姐  我唔明樓主講咩無文化
唔通樓主覺得自己好有文化  ?_?
兄台 你可知掛機乃非君子所為?長期要重覆一個動作 (控隻人行黎行去)  
忍受慢到無得再慢既戰鬥節奏
仲要長期對住同一畫面
自己又唔會特別話有多d經

你又知我地去到一半先幫手打=] ?
你又知佢有出過聲=] ?

有文化.同無文化.每個人定義唔同=]
不過正常既人.都唔會覺得講粗口係有文化=]
就例如.國家主席有日係電視發表講話.但係直播緊果陣講粗口話人.你會有咩感覺=]
小兄弟.如果我地唔打的話o.o你認為佢2隻人夠打可以升lv=] ?
ok.如果淨係得我掛機.佢殺我.我都冇怨言=]
但係會唔係3個人都同時間掛機=]
ok.就當3個人都同時間掛機.得佢一個打.佢都可以選擇登出=]
洗唔洗殺我地做到咁絕=]

叫得帶隊就遇左嫁啦=]
知道自己帶唔到.又何必叫呢.

小兄弟送你兩句話.
聰明既人.會懂得運用佢既智慧.
自大既人.會胡亂運用佢既推理. =]

原帖由 keitman 於 2009-4-26 04:32 PM 發表

網上tk
同真實殺拎綜緩果d人  可以連埋一齊??
睇你都係果d俾人拎左d武器跳樓果堆小朋友
唔係唔俾你用例子  用個無咁牽強既ok??

如果係為左個小小野都去TK人果D 真實咪一樣小小野都殺人打架 有冇聽過小時偷針 大時偷金呀?
何牽強之有呀 小朋友
我睇你先係果D為左反對而反對既小朋友啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 01:33 PM , Processed in 0.123534 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存