2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 香港神泣繁體版私服讓你體驗超爽的PK快感 ...
樓主: hongbbn
go

[香港] 香港神泣繁體版私服讓你體驗超爽的PK快感 [複製鏈接]

你地玩光明定累暗?????仲有我點解睇唔到入面d裝備 救命

玩過星曲WEB

原帖由 大富翁55 於 2009-4-27 05:30 PM 發表
你地玩光明定累暗?????仲有我點解睇唔到入面d裝備 救命

請下載台版主程式

《全港澳台首家神泣私服》—〖魔幻神泣〗

還在煩惱沒有好的地方可以練功嗎?還在煩惱沒有足夠的寶石強化自己的裝備武器嗎?

現在您多了一個選擇------魔幻神泣,全港澳台唯一的繁體私服,使用官方主程式,配合本服登錄器即可暢玩

全台首創研發,絕非一般簡體修改版本粗糙,歡迎各位加入!

以下是遊戲介紹:

¤魔幻神泣私服4月25日中午12點正式火爆開放.

¤魔幻神泣私服全港澳台首家神泣私服也是唯一一家全中文繁體神泣私服.

¤魔幻神泣私服擁有最專業最全面的技術團隊.有多年經營私服的經驗.讓你感到與官方零差距.

¤魔幻神泣遊戲倍率設定:經驗倍率1000倍.掉寶倍率1000倍.寶石倍率官方50倍.

¤魔幻神泣伺服器配備:雙至強x5355處理器8核心.人數上線3000人(依狀況增加).採用獨享海底光纜100M頻寬.

¤魔幻神泣商城系統.絕對物超所值.不再擔心在官方需要的龐大消費.

¤魔幻神泣口號: 長期穩定 永不刪檔 以求完美卓越

☆魔幻神泣論壇地址:bbs.so67.com

☆魔幻神泣登錄器安裝圖文說明:http://bbs.so67.com/read.php?tid=12214

☆魔幻神泣登陸器地址:ftp://mhtt2:mhtt2@www.mmm56.com:9999/mh_shaiya.rar

☆魔幻神泣聯繫客服MSN:shaiyamh@hotmail.com

★魔幻神泣私服完全官方遊戲內容.完美BOSS系統.戰場系統.所有怪物掉落物品與官方同步.

★魔幻神泣私服開放所有最新裝備.武器.道具.地圖.讓你在遊戲內體驗前所未有的暢快.

★魔幻神泣私服禁止所有外掛.第三方程式.一切以公平為基礎.GM不參與遊戲.

★魔幻神泣私服期待您的加入.誠心邀請各大神泣高手加入我們的團隊.

關鍵字:神泣 神泣私服 神泣繁體 shaiya 魔幻

好啦,各位我係玩黑暗既,由於現在人數還沒增加,大家不如來加入公會方便各位傾計,名>>>>2000fun小黑

我有照寫   好似你一樣 ...........

有沒人 可以幫我 申請個 a/c 呀 -.-

原本個申請post  次次都話我  用附號唔得

gm出左個新post 註冊   點知  次次  都話  驗證碼  唔得  試左2,30次  都係唔得

唉....

玩死亡剌升到41

單p紅名王死左 -_- !!

200萬冇左

gm都唔free出石

光明 !!

冇石.死左....心碎..有dd想放棄

原帖由 andy6701 於 2009-4-27 05:55 PM 發表
我有照寫   好似你一樣 ...........

有沒人 可以幫我 申請個 a/c 呀 -.-

原本個申請post  次次都話我  用附號唔得

gm出左個新post 註冊   點知  次次  都話  驗證碼  唔得  試左2,30次  都係唔得

你有無試過係 登陸器 果個介面既申請帳號到 申請 ??
我係個網頁都係申請唔到 不過 係登陸器果到 1 次就 ok 左

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

商城好多野都吾夠積分買..

十週年勳章(賀詞) 忍影世界

改唔到名既 @@"
係咁話有符號-.-

回復 107# nate0401 的帖子

都係唔得    唉    註定我玩唔到 >"<

玩過星曲WEB

原帖由 ~鬼兒~ 於 2009-4-27 05:57 PM 發表
唉....

玩死亡剌升到41

單p紅名王死左 -_- !!

200萬冇左

gm都唔free出石

光明 !!

冇石.死左....心碎..有dd想放棄

你打王竟然唔買復活石護自己- -|||||||

原帖由 tsesai37 於 27-4-2009 21:03 發表

你打王竟然唔買復活石護自己- -|||||||

冇曬分  ==川

妖白痴既 都改唔到名既玩咩呀咁樣!

原帖由 風宗一郎 於 2009-4-27 10:29 PM 發表
妖白痴既 都改唔到名既玩咩呀咁樣!

由於轉用了台灣遊戲主程式,令系統對玩家名字要求敏感
現玩家可先行隨便起個名字,稍後將開放網頁改名系統
不便之處,請各玩家原諒

原帖由 ~鬼兒~ 於 2009-4-27 09:22 PM 發表

冇曬分  ==川

玩家可以宣傳遊戲的服,可得100點商城點數,不設上限
玩家想買商城物品,隨便去幾個論壇發一下貼就有100點了

我見到你個論壇話 : 這是遊戲本身設定.....正在開發如何復活人物

你都想開發復活人物...

咁到而家....商城有復活石點解唔免費呢?

開神聖復活石 = 死亡模式復活  .  咁仲洗咩開發復活 @@?

搞到個個咁期待係到等有好野... - -

點知論壇有關e個留言都唔回覆解析

咁我想問....

最後ga答案會係 開 定 唔開 架- -?

唔通 期待 = 失望 ??

謝謝gm回答 !!

畫面好差 第一次玩感覺仲差過完美世界- -

原帖由 pkgod3 於 28-4-2009 01:03 發表
畫面好差 第一次玩感覺仲差過完美世界- -

好差咩 - -?

完全唔覺啵 - -

原帖由 ~鬼兒~ 於 2009-4-28 12:37 AM 發表
我見到你個論壇話 : 這是遊戲本身設定.....正在開發如何復活人物

開神聖復活石 = 死亡模式復活  .  咁仲洗咩開發復活 @@?

搞到個個咁期待 ...

網頁復活,可以讓死亡了的人物復活,人物已經delete了,都可以還原,而且網頁復活,不論你人物delete了多久,只要留空一個人物位置,都可以還原

復活石,只能預先帶在身上,人物死亡了,自動復活,如果用完復活石/忘了購買....就無得復活了

所以網頁復活還是比後活石好,網頁復活測試了好多次....有時不能正常顯示名字,有時進不了mssql數據庫....郁悶~

原帖由 ~鬼兒~ 於 2009-4-28 12:37 AM 發表

搞到個個咁期待 ...

昨天因為有點事在忙.....回不了論壇貼子....希望玩家見諒.....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 08:58 PM , Processed in 0.034218 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存