2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero ●●●●●●●●●大家對兌換戰好似有誤會bor-_-+●● ...
樓主: 0050
go

[新聞] ●●●●●●●●●大家對兌換戰好似有誤會bor-_-+●●●●●●●●● [複製鏈接]

講真
如果佢其他附屬物品好d既
我諗我都會掉錢落去既

但係見d人抽9次都係
r石
10枝星水

點抽得落啊
d寶石換番來又用唔著

原帖由 由莉菲亞 於 2009-4-24 04:13 PM 發表

好唔同+_+抽獎話送ps3, 佢會話明比你知ps3呢個獎有幾多份, 而唔想投機既人可以選擇用投機既錢去game鋪用正價直接買ps3, 而唔去抽獎

但而家呢個係, 唔抽獎就冇, 想要就抽獎, 而且當中機率有多少等等全部都係唔知 ...

我覺得有冇話明幾多份唔重要

最重要係抽中左當然開心 但抽唔中唔好話難抽
始終係商家唔賺錢就唔會做野

雖然唔扣寶石~但係對唔同人來講e個活動有唔同意義
如果玩家係本身要買點去買其他的寶石物品的話~
抽獎是一個bonus
但如果玩家是想要個幾套裝的話~
咁就唔同講法~
某些玩家可能係為了那些套裝去買點抽
用出去的錢可能比買一套正常的點數 多or小
而且個d寶石可能對佢來講暫時冇咩作用
抽一次的價錢也實在太高和抽中的機率低
抽中一套裝的代價 比 買一套裝的代價普遍為高
所以大家都有怨言吧

但其實我覺得~點解唔乘機出埋新點數裝
咁d人買點都買得爽手d同甘心d啦

原帖由 由莉菲亞 於 2009-4-24 03:28 PM 發表

如果有得買我寧願俾平時套裝既雙倍價錢直接買.........我真係唔多想玩抽獎.........

以前同叮叮申話吞2果D抽野點呃錢點呃錢, 話人地網龍儲一次點先得一個福袋, 超昆水, 估唔到而家玩FEZ都有呢種極度昆水既抽獎活 ...

我都好同意 如果套野7000-10000寶石先買到 我都唔介意俾錢去買
但係今次咁樣抽真係....我都好考慮緊抽唔抽 需要換左既寶石仲放係到俾你用到
但目的係d新裝....機率仲要咁低....好心佢人地抽9次就俾人中一套都好喇....

原帖由 ~寧~ 於 2009-4-24 11:49 PM 發表

我覺得有冇話明幾多份唔重要

最重要係抽中左當然開心 但抽唔中唔好話難抽
始終係商家唔賺錢就唔會做野

無話明幾多份當然唔重要 因為這是例子

抽唔抽中都唔係咩問題 重點係太難抽同d副產品太雞肋 你諗下d星水..d r石仲有d國商 都可以做抽獎禮物既一部分
我真係唔排除下一次佢會整件夏娃裝俾你

原帖由 鬼雅 於 2009-4-25 01:54 AM 發表

我都好同意 如果套野7000-10000gash先買到 我都唔介意俾錢去買
但係今次咁樣抽真係....我都好考慮緊抽唔抽 需要換左既寶石仲放係到俾你用到
但目的係d新裝....機率仲要咁低....好心佢人地抽9次就俾人中一套都好喇 ...

7000gash 700蚊一套  pccw 用户好似可以平d? -35蚊   665蚊-  -"

原帖由 0.0qq 於 2009-4-24 05:27 PM 發表
吊 我真係唔係好撚明d人嘈乜
換左又唔會扣你寶石 有得換應該開心至係
d人係要嘈 咁易抽到就唔叫抽獎啦 送埋比你好唔好?

咁你記得抽到中為止=[

原帖由 小恆=] 於 2009-4-25 02:04 AM 發表

7000gash 700蚊一套  pccw 用户好似可以平d? -35蚊   665蚊-  -"

唔係7000gash係7000寶石-_-
7000gash我真係理佢都有味-_-
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-14 02:54 PM , Processed in 0.036358 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存