2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 維ser開ac收150點有何不當?(要插請便^^)
樓主: 大佬剛
go

[疑難] 維ser開ac收150點有何不當?(要插請便^^) [複製鏈接]

佢好快會唔洗150點呢個條件............6月到la........

原帖由 柑仔 於 8/5/2009 11:39 PM 發表

營運成本轉嫁消費者  有邊間野唔係咁做=-=?
呢個世界一向無公平

但係封測係最初o既公開測試
公測係跟隨之後
封測佢原意都係想俾限定o既用家試用 (玩家試玩)
封測時扲唔到acc就只可以怪自己
但係宜家公測要入點開acc真係O左

其實「宜家」維ser都唔算爆啦
上幾個星期先叫爆....
台版果d先叫爆....
不過都可能係佢升級左硬體
所以我地login果時就見好似無咩人咁 同埋易入左

雖然我宜家暫時無fd要黎玩
自己都唔駛再開acc
但係代理咁樣同玩家收返 我真係覺得唔合理
BETA就要入點玩 叫咩BETA

抽獎 可以中頭獎
可以中 紙巾
你抽中紙巾就話佢呃人?

而且佢的確有個ser "免費"
咁唔叫免費? 佢有話個個ser 免費咩?

我真係好想知世上有咩野係公平既
2個ser人數一樣咩?物價一樣咩?lv平均值一樣咩?
開acc既數目都唔同啦
公平? 哂氣啦-_-

食少個晚餐都係番到啦~38蚊= =

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 風鷹 於 2009-5-8 11:22 PM 發表

加強設備  

請攪清楚唔係設備有咩問題, 而係進入server人數已經到左原廠設定上限...
所以先唔想d人再迫入黎!!

原帖由 風鷹 於 2009-5-8 11:22 PM 發表

加強設備 <===點講哩項都係代理商o既負責
佢無咁大個頭就唔好戴咁大頂帽 要黎代理
佢自己upgrade軟硬件 就要同玩家收返?

電視廣告仲賣緊 公測終身免費
2個server有1個 要入點先玩得(公測中)
原來哩d叫免費囉
唔好同我講另1個server係免費
宜家咁樣兩個server已經唔公平啦  

睇到你個回覆.不禁令我有衝動去回帖了.......

~家陣係原廠開發問題.關代理商[個頭唔夠大]咩事?
~將加大左既開支轉落消費者身上有問題? 淨係講早排香港收重煙仔稅為例.攪到煙仔貴一倍就知世界係咁現實
~夏ser唔係ser? 起你眼中一定要維ser都免費先叫做[終身免費遊戲]?
~維ser本身就係免費.要怪就怪自己手殘遲左申請維ser ac.點解人地申請到.自己申請唔到?人地同匯思gm好熟?
~申請ac果150點根本就唔會食左你.只係一項推動消費既手法.而家一國兩制.佢制你唔制佢可以點?佢家陣渣住把刀迫你買點嗎?

★☆ 我都係夏仔玩家.家陣夏ser好失禮人? 非維不可嗎?

原帖由 魔龍寶貝II 於 2009-5-10 04:51 AM 發表

冇不當
最不當係去旺角陽光申夏ser acc會送200點囉

最好就多d人去申請夏ser,最後夏ser爆埋一齊比150點申請acc

我想問係收左150點開個ACC
定要150點轉落個遊戲ACC 可以拎黎換龍沙??
新手問題==

原帖由 大佬剛 於 2009-5-9 08:50 PM 發表

睇到你個回覆.不禁令我有衝動去回帖了.......

~家陣係原廠開發問題.關代理商[個頭唔夠大]咩事?
~將加大左既開支轉落消費者身上有問題? 淨係講早排香港收重煙仔稅為例.攪到煙仔貴一倍就知世界係咁現實
~夏se ...

冇不當
最不當係去旺角陽光申夏ser acc會送200點囉

香港原黎原多小朋友
支持樓主
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-3 01:50 AM , Processed in 0.036812 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存