2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online "報左警"
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 乂臭雞乂
go

"報左警" [複製鏈接]

原帖由 ←破碎→流星 於 2009-5-25 08:59 AM 發表
你執到啦碰0岩d傻仔俾人嚇兩句就俾番d錢你
如果果條友仔道行深0既話佢會300蚊賣個竹馬俾你添
你報警有q用呀,一買一賣,300蚊sell竹馬你吹呀?
仲以為好醒.......on99咁

執到?    唔好覺得你好醒啦~~~
我已經接埋個電話去洛口供啦"要唔要一齊去睇下?
而加個警察話如果消案等於放走佢等佢再呃人~
加上個3百蚊佢比唔比番我都冇所謂~~
因為我根本就唔係為個個3百蚊去告佢!!
我告佢係因為佢係一個騙徒""" ok ?

嚇兩句??你不如打比佢問下佢係唔係警察打比佢叫佢去警局""
62305504<~你自己打比佢問下

你真係好得閒wor,,講野經下大腦,,,香港係有法治既地方~~
你唔係以為警察唔捉賊a?~~唔通會捉老鼠咩""

用下你個腦諗野先啦~~!!!唔好再咁天真啦 "" 你真係好傻

原帖由 大笨貓 於 2009-5-19 10:38 PM 發表
係咪一定要有18歲陪同?

你講去警局??

警察會主動打番電話比犯人架咩--?  可能我認為咁太兒戲 唔係應該直接通知佢家人 由點會只係叫犯人自己去警局..

玩過星曲WEB

辛苦你...我會小心

online game主張現實金錢買賣咩?
錢係你親自過比佢  如果佢堅決唔肯比返你
就算你玩到幾大都告佢唔入  今次佢淆底你先拎返300蚊
下次無咁好彩啦~
原帖由 乂臭雞乂 於 2009-5-25 04:35 PM 發表

執到?    唔好覺得你好醒啦~~~
我已經接埋個電話去洛口供啦"要唔要一齊去睇下?
而加個警察話如果消案等於放走佢等佢再呃人~
加上個3百蚊佢比唔比番我都冇所謂~~
因為我根本就唔係為個個3百蚊去告佢!!
我告 ...

差人打電話叫佢去落口供唔=定左佢罪
佢有無罪唔係你講 亦都唔係我講
呢D case十居其九係告唔入
但報警都可以產生阻嚇性既 不妨一試
無錯 香港有法治 但係依家既法律根本唔足夠去懲治D人

以上全部都係自己意見  如果有部份字眼過份偏激  請原諒我

原帖由 bobbyho83017 於 2009-5-30 08:26 PM 發表
警察會主動打番電話比犯人架咩--?  可能我認為咁太兒戲 唔係應該直接通知佢家人 由點會只係叫犯人自己去警局..

有咩出奇?   我比既電話係佢自己本人...唔係打比佢唔通打比你咩???
        直接通知佢家人,,我覺我一定唔會 low    因為根本件事味清楚唔會搞到佢屋企人住low

原帖由 Sikkwong 於 2009-5-31 11:39 AM 發表
online game主張現實金錢買賣咩?
錢係你親自過比佢  如果佢堅決唔肯比返你
就算你玩到幾大都告佢唔入  今次佢淆底你先拎返300蚊
下次無咁好彩啦~

差人打電話叫佢去落口供唔=定左佢罪
佢有無罪唔係你講 亦都唔 ...

罪" 佢由一呃人個時已經有嫁啦!!!
落口供唔=定左佢罪 我知a  所以唔會放佢走,,,,
等d呃人既人咁開心"""

我唔信香港既警察做唔到野"""
我相信個條友一定得到佢應得既野"""""

你不如去做導演啦......
其實個心唔知幾谷氣...
d錢 又

回復 27# 乂臭雞乂 的帖子

你個post系5月10出0既,今日已經6月3
仲未拉到人呀?
成日話自己醒,醒就唔會比人呃啦
玩game玩到要用真錢同人買野証明你屎+廢
俾人呃就開post,博同情?警惕世人?

原帖由 ←破碎→流星 於 2009-6-3 07:38 AM 發表
你不如去做導演啦......
其實個心唔知幾谷氣...
d錢 又

谷氣係人比人呃都谷氣嫁啦"""唔好玩啦""
做乜導演a,,不如做警察啦好無""
低能白痴""何必要咁講人呢"
人地講既係真既唔通你又會無啦啦小左忽肉既?
做咩要係到挑起呢d咁既話題呢!!!
得閒冇野做?""做咩要點起火頭要人同你嘈姐"咁樣你會好型ma?
唔鍾意你味唔好鬼睇啦,,,,我點解要開呢個post 姐? 我唔係要開黎等你挑剔嫁wor
!!!你係到up咩姐?人地去報警關要唔要比你差疑真定假""
真既你係唔係會收埋你講出黎既說話先?
你估我真係好q得閒到係到9 up  咩?
你呢d就係9 up 啦  "

原帖由 ←破碎→流星 於 2009-6-3 08:01 AM 發表
你個post系5月10出0既,今日已經6月3
仲未拉到人呀?
成日話自己醒,醒就唔會比人呃啦
玩game玩到要用真錢同人買野証明你屎+廢
俾人呃就開post,博同情?警惕世人?

論壇乞焉呢個名真係岩哂你~~
開幾廿間警局就係等我一個黎報警a?
即刻報警即刻幫你拉人a?  用下腦啦"
即告搞野都唔係即刻生啦"
好語氣d同你呢d人講野冇用嫁"  
白痴你敢講"醒就唔會比人呃啦"   我就唔信有邊個冇比人呃過low~
玩game玩到要用真錢同人買野証明你屎+廢<~  白痴"有人賣就有人買嫁啦"
{咁只係可以講你冇錢買就會係 屎+廢"}<~呢句係多餘
我相信好多人都係用真錢玩game  low   
咁玩收費ser個d又要用真錢買月卡 咁又係唔係屎+廢
"俾人呃就開post"唔開又點會比人知道個條友呃人a"'   咁你唔好睇新聞啦 如果唔係你一定血管爆梗啦"
白痴,,博同情做咩我要博同情a,我都好想知woo ?           
警惕世人<~唔好意思世人我就冇辦法警惕啦"  我只係想如果有人好似我咁報警真你有用low""

其實你講咁多野你都只係想搵個知音人陪你一齊搵交嘈姐"
,唔係你一定就係呃得人多"先不停係到挑剔我個post"
a"a再唔係就係你有病"有病快d去睇下啦"如果唔係次你對住個屎坑講你博同情a

受到警告
我系唔抵得你呢d低能仔系度吠姐
一句講晒"豬西至會俾人呃"
俾人呃完仲要系度扮晒醒教人報警
呢d咪叫做低能lor

"我只係想如果有人好似我咁報警真你有用low"呢一句真系經典
你以為個個好似你咁豬西呀?
仲有呢句"咁玩收費ser個d又要用真錢買月卡 "既然你都識講收費ser啦on9
無月卡點玩呀?用下個柒腦啦!

仲有你個post唔止得我一個屌你呀
發雞盲呀?

原帖由 ←破碎→流星 於 2009-6-3 03:03 PM 發表
"我只係想如果有人好似我咁報警真你有用low"呢一句真系經典
你以為個個好似你咁豬西呀?
仲有呢句"咁玩收費ser個d又要用真錢買月卡 "既然你都識講收費ser啦on9
無月卡點玩呀?用下個柒腦啦!

有幾經典先?我真係好想知woo
超又係你自己講野用真錢玩game就=屎!!ma!!
買月卡唔係真錢咩??個重點係用真錢買game野a ma  "講又係你講而加又係到9唔塔8"

仲有你個post唔止得我一個屌你呀""       你叻哂啦人屌你又屌
  你係狗黎嫁 跟尾狗""   威水啦威水啦   要唔要開埋香檳a"

發雞盲呀?  你識發雞盲a我就唔識啦~  你咁叻發埋豬 盲啦笨

威水狗你叻仔你地開post關你q事咩鐘意味睇唔鐘意味唔好理low"
多管閒事 9唔塔8,, 人地開post唔係唔得a要唔要問準你先? 你邊位a"大哂a"
你講q哂啦!!低能仔"  人地開pot你就入黎搵交嗌"痴線嫁你?

冇教養既可能真係以為打幾句粗口會嚇到人"
收埋番屋企同對住塊鏡慢慢講啦""

原帖由 ←破碎→流星 於 2009-6-3 02:58 PM 發表
我系唔抵得你呢d低能仔系度吠姐
一句講晒"豬西至會俾人呃"
俾人呃完仲要系度扮晒醒教人報警
呢d咪叫做低能lor

我係到吠?   慘得過你又睇得明woo"都話你勁嫁啦"
喂我真係唔信冇人比人呃過woo"   就算比人呃又點先?   

豬西去街市買啦威水狗~~

係a我係比人呃a咁點先? 我唔覺我係一件無面既事黎嫁woo"  
扮晒醒教人報警<~報警洗人教白痴"你唔見左你亞媽洗唔洗教你去報警先?

唔抵得唔抵得,,你唔好去唔抵得你自己個腦有問題  白痴"
係low woo   人地報警你唔抵得  你自去去報幾次low  低能仔""
人地開post 你唔抵得你都可以開多幾個post嫁"

一句唔抵得 就係到扮英雄 ''慢慢做埋d網絡英雄啦"

醒小小唔好比人小   ok?

樓主一心想講件事比人聽ja

拉佢

受到警告
人如其名臭雞=臭西
haha....話你on9又發嬲!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 12:06 AM , Processed in 0.039456 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存