2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 ser1傳奇人物..柒頭洛既比殺相..得兩張炸..影得唔係幾好 ...
樓主: 小青。。b
go

ser1傳奇人物..柒頭洛既比殺相..得兩張炸..影得唔係幾好大家唔好見怪..^^ [複製鏈接]

原帖由 ~vic~ 於 2009-5-13 05:21 PM 發表
認屎認屁都可能比800蚊買隻垃圾a/c好得多

錢多買黎釣魚唔得咩"自閉得多個d只係識打機唔識搵錢個d咪e為800好多囉@@v

多錢買就唔好話比人呃啦///.\\\

唉.....係既狗係色盲 連字都未識睇就係到吠~~~ 你睇番個post啦唔該 ^o^我話比人呃個個係小青呀 洛兄

^v^are u an idiot? 中文唔識睇咁英文識唔識?

呵呵 點解又吠丫 你吠緊嗎?

面皮幾尺厚..比人話緊都要死撐 威晒呀 洛兄 邊有人夠你玩姐^^

原帖由 龍貓 於 2009-5-13 05:27 PM 發表

錢多買黎釣魚唔得咩"自閉得多個d只係識打機唔識搵錢個d咪e為800好多囉@@v

錢多都係買隻800蚊既a/c

原帖由 ~vic~ 於 2009-5-13 05:41 PM 發表

錢多都係買隻800蚊既a/c

咁要買咩先岩^^? 我買咩都要你理埋?

冰島赤貧無嘢叻~~嘈交幾個人一齊串人最撚叻....打交又唔見咁勁wo???

要搞到殺掛機先有相影....我覺得好搞笑....

唔好話我幫白龍..我咩幫都唔係..係今日睇到赤貧幾個人圍住白龍一1個人係閒頻吊..

好無聊...開口埋口話自己低lv俾人恰..咁撚得閒就升下lv好過啦..係閒頻勁吊有咩用??

泰利波格個ac都唔知邊個玩緊..?( 龍貓定係山豬妹啊? ) 好似d姣婆搵仔幫手嘈交咁....好撚煩...

成日話人恰女仔..我覺得係你地恰緊人多d....嘈交無撚用...打就最實際.....

女人真係好撚煩.....

無d風道.....係白龍搞我地拾我地..我地先串佢炸..咁都唔得咩.....重有呀..你唔知頭唔知路就唔好講到我地想圍佢先

得嫁...玩打交更係一齊玩嫁啦...佢地白龍有人都可以圍我地嫁....唔只係我地幫打白龍..其他幫都有啦....佢地咁鳩

撚屎屎係ser1大多數既人都唔鍾意佢地嫁啦..你唔知頭唔知路..就唔好話我地...睇清楚件事先啦...知無

^^:smilie_:):   重有呀....呀洛講過個句野..我而家重記得......<我係拾你搞你呀..你可以點呀>..我而家可以

話比你聲..我地唔會怕你..你係拾我地就黎啦......我地ser1無人會驚你........

我靜係知你哋鍾意圍人哋囉~~~4打1都唔夠打...唔夠打就係度嘈..

唔好以為你哋冰島赤貧又好得去邊!!!你哋係ser1都無人鍾意~~就係因為你哋同白龍咁撚

煩..搞到好多人先走去其他ser.. 我都係~~最憎d女人打唔到人就搵其他仔嚟嘈!!

成撚日口水戰有咩用??煩~~你低lv係恰你ga啦~~唔想人哋恰就自己升高d lv啦~~

你估女仔大撚晒咩???咁唔打得就唔好玩古龍啦~~~玩低lv ac預佐ga啦~~~~俾人打就

吹雞~~係勁嘅就自己打返人啦~~~唔該...唔好係度呃post~~~~

仲有啊~~我睇嚟睇去都係睇唔到有其他幫打白龍...靜係睇到你哋冰島赤貧係咁搵交打

囉~~~張張post都係你哋同白龍打~~~我唔覺有其他幫都好憎白龍囉~~~

眼見為實~~~女人係特別鍾意屈人~~~好彩我一早轉佐ser~~唔係對住你哋班口水怪

真係命都短幾年~~~~~~

你要走咪死快d走囉係到阻住晒 好撚熟咩同你 3唔識7係到嘰嘰吉吉 有咩唔鍾意你可以唔好睇個post" 加上 你吹大左囉^^吹到唔夠打...我地落一個鬼王神唔知佢死左去邊呢???唔夠打^o^笑死人咩 只係識post自己叮人d相 挑...比人叮個d去左邊呀?????唔好話圍啦..係條柒頭係ser1冇朋友幫ja 大不了佢都可以吹雞架 岩唔岩先"

原帖由 龍貓 於 2009-5-13 08:28 PM 發表
你要走咪死快d走囉係到阻住晒 好撚熟咩同你 3唔識7係到嘰嘰吉吉 有咩唔鍾意你可以唔好睇個post" 加上 你吹大左囉^^吹到唔夠打...我地落一個鬼王神唔知佢死左去邊呢???唔夠打^o^笑死人咩 只係識post自己叮人d相 挑... ...

你咁叻  你出黎比我地圍下丫.........鬼王神 出黎爆左4粒,5粒嫁....唔通越出越多ac出黎都繼續打....我比人圍都打左一轉狗有多.......已你地呢? 我地圍你地1,2分鐘就唔知死左去邊.....?
你地自己唔識影我爆不死咩....定係打緊交既時候無手影丫......咁就搵下人幫你地影啦....

仲有丫 你咁多野講  唔見你出黎打既??
你咁僧應該出黎打我啦....唔係得個睇字丫麻......聲大大有咩用?

下下似你咁on9就死啦 冇腦 打交要自己出手? 朋友多自願幫我 你唔低得? 唔低得你就慢慢對住你4f d怪自閉啦

上面嗰位..你係男定女定係人妖啊??姓別嗰度---->女??????...講嘢仲粗撚過d男人....

唔怪得知人哋話你哋冰島赤貧死靜把口啦~~~~ 今日見識到啦~~

乜出一個都得咩??點解我見到佢俾人叮到媽媽聲嘅??  無相睇就咩都假...

你哋真係叮到人嘅就唔該post啲相出嚟啦~~~ 掛機叮死就免啦~~~會俾人笑ga~~

哈哈哈哈哈哈哈哈哈~~~~~笑撚大人哋個口就唔好啦~~~

原帖由 龍貓 於 2009-5-13 08:39 PM 發表
下下似你咁on9就死啦 冇腦 打交要自己出手? 朋友多自願幫我 你唔低得? 唔低得你就慢慢對住你4f d怪自閉啦

驚咩出聲囉.....唔好意思丫 問清楚人 我打幾/f先話人啦?
你話緊你明月ac係 4/f怪自閉升lv?

唔好意思囉^^乜升lv又要自己升?????? 唉  宅男 哩係屋企慢慢升啦你""""

哈哈 你話緊升龍行同鬼王神同龍在天涯果3個人=.=?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 12:46 PM , Processed in 0.035319 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存