2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 大家成日話隻game呢度唔好果度唔好..?點解唔比少少耐心 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: lionloveryan
go

[分享] 大家成日話隻game呢度唔好果度唔好..?點解唔比少少耐心佢呢 [複製鏈接]

比佢老"無"我等左2日都入唔到game 好啦算 msn叫佢又唔應 打比佢地又唔聽   sd信比佢地先應,仲要解決唔到,等到火都黎

親愛的會員您好:

【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
建議你重新安裝ie7 之後在開啟beanfun!時 , 暫時將防火牆及防毒程式關閉。

謝謝您的來信及支持!

其實隻GAMES都算好好玩,內容豐富,比起其他呢類型的GAMES,尋仙好玩好多!!
尋仙升又升得快,有咩GAMES仲好玩得過佢!
隻隻GAMES都屈錢嫁啦,咁你係未隻隻GAMES都唔玩先!!
隻GAMES唔一定用錢先玩到,不過唔用錢可能會升得辛苦少少,尤其是法寶!!
SO,希望 大家繼續玩落去,唔好咁快對尋仙死心!
隻GAMES係好需要大家一齊玩先可以HAPPY咁玩落去!!!
希望大家認真諗諗我D肺苦之言,仲值唔值繼續玩尋仙!!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 08:03 PM , Processed in 0.030792 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存