2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 足球討論區 足球 球隊Fans Club ~~~~~~CHELSEA車路士臨時討論區~~~~~~(車迷請進!!) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: kelly1839
go

~~~~~~CHELSEA車路士臨時討論區~~~~~~(車迷請進!!) [複製鏈接]

原帖由 黑仔的我 於 2009-6-1 20:08 發表
真係肥安...............
-0-你地咁快就唔撐佢,雖然我都好擔心用會老化車仔,但車仔買人希汀克會比意見,佢都支持年輕化,咁應該唔到肥安話哂事,何況呢家一個人都未買
我反而想知佢d排陣同調動得唔得
呢家真係冇咩名 ...

我覺得老化唔係首要既問題

肥安九成排聖誕樹陣 4-3-2-1
車仔既防守可能會更加強勁

原帖由 傻angel 於 2009-6-1 11:06 PM 發表

總之唔好拎艾辛去換就得嫁喇=.=

而家最想佢買韋拿/施華

韋拿同阿古路,我揀阿古路
施同華列貝利,我揀列貝利

原帖由 信希☆ 於 2009-6-1 11:23 PM 發表

我覺得老化唔係首要既問題

肥安九成排聖誕樹陣 4-3-2-1
車仔既防守可能會更加強勁

我覺得聖誕樹陣 4-3-2-1其同451/433差唔多
係摩連奴同希汀克教既時候都要求進攻球員返後防守
最重要都係睇有咩人執咩陣,唔通真係好似大菲咁,你買唔到羅賓奴果種球員,你都仲要堅持果種踢法,咁咪食哂屎

油王無上限支持藍戰士擴軍

(綜合報道)

(星島日報    報道)車路士    主席畢克透露,班主阿伯拉莫域已準備於今夏大灑金錢去擴軍,據悉拜仁慕尼黑    已為車路士一直心儀的法國    翼鋒列貝利,開出天價一億歐羅    (約十億九千七百萬港元)。

畢克指油王阿伯拉莫域已準備不惜代價收購適合的球員:「我預期有三、四人離開,三、四人加入,若果有合適的人選,即使他身價高昂油王亦會給予支持。」波歷克周六捧走足總    盃後,亦證實續約一年︰「我還未簽約,但一切已談妥了。」這位周薪高達十萬鎊的德國    國腳,原本今夏約滿可自由轉會。據英國    《大陽報》報道,車路士向拜仁開出五千萬歐羅收購列貝利,但拜仁回覆只夠買他一條腿。

藍戰士大熱領隊人選安察洛堤,有傳計畫帶同愛將派路和施多夫加盟,條件是以艾辛作交換。

足總盃冠軍將帥 冷暖自知

(綜合報道)

(星島日報    報道)車路士    在周六於溫布萊上演的英格蘭足總盃    以二比一反勝愛華頓    封王,為即將離任的主帥軒迪克作最好的送別禮物。軒迪克在下半季一手拯救車路士,以英雄式光榮引退的同時,決賽中為球隊扳平的入球功臣杜奧巴    ,卻隨時黯然離隊,一隻冠軍獎盃,帶出兩個悲喜故事。

英超保住第三位置,歐聯    四強飲恨,加上足總    盃錦標,在今年二月匆匆接任的軒迪克,帶來的成績絕對令人滿意,贏盡所有車路士球迷的掌聲,幾乎視若神明。

軒迪克履行承諾,擔任車路士暫代領隊一職至季尾,今天便再度全職處理俄羅斯    國家隊教練的工作。軒迪克說:「如果能夠參與數天前的賽事(歐聯決賽),一切便極盡完美了,未能與曼聯    較量,是我在任車路士的唯一遺憾。」

軒迪克續說:「完場後在更衣室的氣氛實在很感動,大家聚首一堂,連班主阿伯拉莫域亦在場分享喜悅,在這派對中連我也跳起舞來。我再向職球員致謝,感謝他們在共事期間給予的支持。」軒迪克不算是帶來豐功偉績,但成功地把二月時信心盡失瀕臨崩潰的車路士回歸正軌,難怪受盡全隊上下與球迷的尊敬。

車路士在決賽開局不佳,不足一分鐘便失守。面對防守頑強的愛華頓,杜奧巴在二十一分鐘扳平的一球重要性甚大。這位捧盃功臣表示希望可以繼續留效車路士,然而杜奧巴有心,車路士卻無夢,有可能在今夏將他賣走套現作重整陣容。

今仗已是杜奧巴效力車路士後上陣的第六場盃賽決賽,當中五仗皆有取得入球,為藍戰士帶來四個獎盃。杜奧巴說:「我相信車路士的未來會是一片光明,憑球隊在過去幾年的成就,足以吸引到好球員加盟。只要球隊還需要我,我希望盡可能長時間留在這裏。」

杜奧巴經常出現衝動舉動,年紀以至態度,都令車路士有意趁其仍有價值時將他出售,收取可觀轉會費。杜奧巴即使為車路士贏得足總盃,但下季歐聯又不知因早前辱罵球證而停賽多少場,前途仍然未卜。

肥安係帶就帶個朗拿癲奴過黎車仔
比我拎黎印下波衫都唔錯

原帖由 JJ衡@NJF 於 2009-6-2 01:22 AM 發表
肥安係帶就帶個朗拿癲奴過黎車仔
比我拎黎印下波衫都唔錯

要卡卡會唔會好d-0-
睇黎都係靠你開post

原帖由 黑仔的我 於 2009-6-2 01:25 AM 發表

要卡卡會唔會好d-0-
睇黎都係靠你開post

卡卡實唔過
太過大想頭
朗癲起碼正常D

原帖由 JJ衡@NJF 於 2009-6-2 01:33 AM 發表

卡卡實唔過
太過大想頭
朗癲起碼正常D

-0-咁柏圖,癲佬都老啦

原帖由 黑仔的我 於 2009-6-2 01:44 AM 發表

-0-咁柏圖,癲佬都老啦

可能有第2春呢
打下後備都唔錯
難得有個後生仔
AC點會放

原帖由 kelly1839 於 1-6-2009 22:33 發表

d字好似特別大隻..~.~

幻覺黎嫁姐...
同舊英超字差唔多大細

Kaka and Frank Ribery are at the top of new Chelsea boss Carlo Ancelotti's summer transfer list. Milan admitted last night that Kaka could follow Carlo Ancelotti out of the San Siro this summer.

係既話就好喇
真係2個就夠哂數

油王無上限支持藍戰士擴軍

(綜合報道)

(星島日報    報道)車路士    主席畢克透露,班主阿伯拉莫域已準備於今夏大灑金錢去擴軍,據悉拜仁慕尼黑    已為車路士一直心儀的法國    翼鋒列貝利,開出天價一億歐羅    (約十億九千七百萬港元)。

畢克指油王阿伯拉莫域已準備不惜代價收購適合的球員:「我預期有三、四人離開,三、四人加入,若果有合適的人選,即使他身價高昂油王亦會給予支持。」波歷克周六捧走足總    盃後,亦證實續約一年︰「我還未簽約,但一切已談妥了。」這位周薪高達十萬鎊的德國    國腳,原本今夏約滿可自由轉會。據英國    《大陽報》報道,車路士向拜仁開出五千萬歐羅收購列貝利,但拜仁回覆只夠買他一條腿。

藍戰士大熱領隊人選安察洛堤,有傳計畫帶同愛將派路和施多夫加盟,條件是以艾辛    作交換。

唔要艾辛  換黎派路同施多夫值嗎?!

個人認為一d都唔值     布汀克執教車仔冇耐 艾辛就復出(冇記錯ge話)
                              之後 車仔就一路都係好成績(可以話希汀克神奇ge= =)

我又係車迷又係a米fans      多多指教

下季 4-3-2-1 之選
            施治
保辛華 阿歷斯 泰利 A高
    林柏特 艾辛  波歷克
       祖高爾  馬路達
              杜奧巴

原帖由 。褲仔 於 2009-6-2 08:20 PM 發表
下季 4-3-2-1 之選
            施治
    林柏特 艾辛  波歷克
       祖高爾  馬路達
              杜奧巴

咁姐係車仔唔買人?= ="

原帖由 fathin4899 於 2009-6-2 08:45 PM 發表

咁姐係車仔唔買人?= ="

未知買邊個麻, 求奇擺個陣出黎睇下先 @@

施治
      艾辛
   波歷克
 林柏特    馬路達
 安歷卡   杜奧巴

鐘意呢個多d= =    祖高爾作用好似唔大   又成日傷      話曬安歷卡都係今季神射手嘛

原帖由 黑仔的我 於 2009-6-1 11:30 PM 發表

韋拿同阿古路,我揀阿古路
施同華列貝利,我揀列貝利

=_=施華去西甲啦
咪去英超

原帖由 黑仔的我 於 2009-6-1 11:36 PM 發表

我覺得聖誕樹陣 4-3-2-1其同451/433差唔多
係摩連奴同希汀克教既時候都要求進攻球員返後防守
最重要都係睇有咩人執咩陣,唔通真係好似大菲咁,你買唔到羅賓奴果種球員,你都仲要堅持果種踢法,咁咪食哂屎

歐聯...0.0希望一上任就拎到

原帖由 文健 於 2009-6-2 10:18 PM 發表

歐聯...0.0希望一上任就拎到

最好啦   油王等左咁耐= =
不過肥安用人好死板= =
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 02:59 AM , Processed in 0.066569 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存