2000FUN論壇

搜索
go

25lv戰士問題 [複製鏈接]

我用25lv戰士同fd組隊打..
打啲高lv過我地既..我兩個fd打得唔會好似我咁吃力..
我兩個fd用治療c同盜賊~~
點解佢地夠打又打得比我輕鬆既呢??
我用長weapon..個招長weapon技能有3lv~~
之前唔知有分3種weapon..所以其餘兩招都學左各1lv~~
會唔會因為咁而唔夠打??
點解會唔夠打既??
係咪我唔識用戰士??

你果兩個fd幾lv..同埋..你打幾lv怪先..
依隻game係唔主張越級打怪..
經又唔會多好多//又難打d..
長兵器都係比較冷門的武器.,,
都常戰士都係短重雙修,攻守兼備.
長兵係勝在有60%cut技..但係唔係100%..如果cut唔到你咪硬野..
盜就技能使用量都幾高.打怪都係用暈技同毒
治就係法c類"用獸技打都ok.有神裝打同一級怪都ok.
但係都係果句la.唔好越級打怪.得不常失.
照咁睇你學晒3樣技都可以話晒左2sp..後期高lv d技sp都好吃緊..
橫掂你依家都係廿幾lv..重升一隻好易.好過後期要買塵洗技

你係玩香港sev?"?

我玩香港sev架~~
我兩個fd都係高我1lv..但係打得好輕鬆-0-
我地打29lv既兔仔之痳~~佢地打兩隻我先打得一隻-0-
其實我之前啲sp升錯左..三種weapon既技都學哂-0-
個個忘記技能重新升過個個野..邊到有得買...
個個商品叫咩名呀??
咁係咪用刀劍加重兵器好過只係用棍?
但係劍攻擊力低wo~~
咁我係咪應該劍同重兵器既技能都要學??

正常黎講呢..短兵加重兵係好d,岩晒平時打怪升lv同埋打王
打怪呢..其實打低過自己2~3lv d怪係最好,d經係最多..
你短兵可以拎埋個盾可以頂王,,高lv少少有招王者之風,可以自己補血..減低補c負擔.
重兵差唔多lv有招一撃入魂對怪黎講係好有用,pk都算ok la..
相反長兵係用黎大範圍攻擊.依隻game 比較少d王係有小怪.範圍技(打團戰)果陣又未必你會真係打到咁多人,
講真..你依加頂多都係30lv.1,2日應該升得返,冇謂晒50$去買果舊199點嘅野(遺忘之塵)
一係再升過隻la..咁低lv升返仲好.

唔係既 不過玩團戰既話 最好唔好咁

推-3-

顎式破碎機 錘式破碎機 反擊破碎機 沖擊式破碎機(制砂機)

柳州運輸發票13682566374李生

柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生柳州運輸發票13682566374李生

不錯。我頂你啊

signature_____________________________________________________
免費空間

自然百科

你廢咪難打

29lv的兔仔之痳?
我21OK1人9打
我一人打死39.40可
不過我D裝好強--
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:37 AM , Processed in 0.033009 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存