2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 足球討論區 大家其實認為費sir有無擺錯陣??
返回列表 發新帖 回覆
樓主: kornfans
go

大家其實認為費sir有無擺錯陣?? [複製鏈接]

我唔同意樓主所講既放棄搶中場
比巴塞係中場係咁差, 同自殺都唔係差好遠, 隨時比佢差到波都攞唔到
不過我係唔同意放傑斯係中中, 应该出贝碧或tevez突前, c7去返右, 星仔入中間
星仔不計体力既踢法, 加上安達臣(佢体力都ok得)黎逼搶小白同沙維

原帖由 妹控 於 2009-5-29 02:57 AM 發表
孔明
孔明 孔明 孔明 孔明
孔明 孔明 孔明 孔明
孔明 孔明

唔怪得知入唔到波

全部謀士

其實排錯d咩呢...
呢個陣 未開賽前都估到
費sir 最鐘意打穩陣波
作客 阿記 佢一樣咁排  只係費查 同 傑斯 1個位置唔同左..

重點係曼聯 冇一個防守力好好既防中...
安達臣 講真  我覺得佢係廢既 踢空氣  傳球率 極低
但唔出安達臣出黎搶...唔通出史高斯咩...

曼聯除左 卡仔 同 費查 2個係幾穩之外  仲有邊個好?
我期望夏格維斯 1個姐

身為忠心mu fans~~
就算今次mu拎到我都唔會開心
但如果要討論錯 我覺得不在費sir
錯在一班球員 完全發揮唔到應有水準
先講c7 除左頭十幾分鐘個幾腳波 唔覺得佢仲做左d咩=]
朗尼進攻一d威脅都無 唔知點解永遠企到邊單打獨鬥 但佢對住個個佩魯爾=]
防守又做唔到d咩=]
星仔應該係太緊張 不過有幾下番黎防守做得好好可以偷到波
傑斯好明顯跟唔上節奏 第2球失波佢同艾華都有責任
安達臣勤力但欠質素
卡域克最抵鬧 成場波係到發夢
防守欠積極 成日比小白同美斯帶同禁區頂都無人理
第2球都係因為無中場番黎逼沙維比佢咁易出到波
一對中堅一人一下犯錯 不能原諒!
只有奧沙和雲達沙比較穩定
雲達沙都好無奈 兩球都非佢能救

總括黎講 呢對曼聯唔係今季個隊~~全隊都欠缺鬥心
話就話巴塞中場好猜得 無錯~但你睇到兩隊ge決心完全唔同
人地全部1對1加第1時間埋身邊搶 曼聯??
一比人過左腳都唔落 係到踱步 朗尼卡域克都特別係!!!!!
睇完我仲以為佢地收左錢a!!

係有限度既人員下  佢只可以排呢個陣  

出新仔仲死

當晚有費查係度 a8肯定唔會有正選
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 05:37 AM , Processed in 0.029220 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存