2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 動漫專題區 NARUTO 火影忍者 點解D人又KEEP住睇又投訴??無人迫你睇架WO?? ...
樓主: ╳×紫淚oO
go

點解D人又KEEP住睇又投訴??無人迫你睇架WO?? [複製鏈接]

等睇佢可以點再爛落去....同網王同級既漫畫

你都幾好笑
我見d人話以樣果樣但冇話唔會睇波
1星期一集   順手睇埋 唔得既?
仲有唔鍾意有要睇咩道理?
我唔鍾意巴士  日日搭小巴  但我係車望出去都會見到巴士啦

老實講我覺得火影好垃圾  我主要睇佢垃圾到咩地步
我會睇到佢完  睇佢一直不停咁垃圾到完結/爛尾
咁你可以點丫?   告我? 打我?   香港有言論自由既
睇漫畫一定要鍾意先睇嫁?  你既理論唔代表全部人
子非魚 安知魚之樂?    我就係鍾意睇個作者垃圾到點

擺明開POST等比人插

十週年勳章(賀詞)

原帖由 賣小孩的火柴‘ 於 2009-6-6 02:18 AM 發表
擺明開POST等比人插

已潛入海底三萬里

少少事就潛....咁咪好唔得掂

批評唔代表唔鐘意套漫畫,批評可以係批評作者,
正因為大家都鐘意套漫畫先有欣賞有批評,o係度評作者的確唔會畫好d,
但係呢個討論區係比大家發表自己對呢套漫畫既睇法如果你覺得唔o岩聽,
你可以一笑置之既姐,大家都係鐘意睇火影姐,無謂相嗌唔好口。

原帖由 我愛你丫傻仔 於 2009-6-5 11:38 PM 發表
你都幾好笑
我見d人話以樣果樣但冇話唔會睇波
1星期一集   順手睇埋 唔得既?
仲有唔鍾意有要睇咩道理?
我唔鍾意巴士  日日搭小巴  但我係車望出去都會見到巴士啦

老實講我覺得火影好垃圾  我主要睇佢垃圾到咩 ...

我唔覺得有咩值你笑~~仲有你自己諗下你上面堆野講乜先~~不知所謂比喻
我只係覺得人地畫套野出泥~無影響你地d乜野~睇到一半覺得唔岩睇就係咁咒罵作者~無品到
無一套漫畫係完美~能夠符合所有人~當然一套會有比一套更好~~但係唔代表呢套係d人講到咁一文不值
如果香港有d咁叻o既人就好lu~~個個得把口係度用3字經鬧d作者=S慘

仲有樓上戈幾位話咩淨係識潛水~~等比人插戈D~~唔好傻唔該- -
比人話幾句我唔需要潛水囉~反而你地呢D回埋D無意義架句子到頭來最縮骨就係你地~~

26樓師兄講得岩~~或者我都唔應該反應咁大~~但係睇見D得把口o既人9up真係...

回復 28# ╳×紫淚oO 的帖子

講真....個位人兄個比喻好鬼頂癮....

原帖由 ╳×紫淚oO 於 2009-5-30 03:29 AM 發表
都唔明D人~_~又話神經~又話離晒大譜~~人地收左你錢畫架??
識出忍術唔離譜- -?有尾獸唔離譜?點解識復活唔得?有一兩個角色屈機又唔岩o既?
主角勁好唔正常= =?
漫畫就係咁架喇~~如果咁多野都要照住你邏輯咁畫~有咩好 ...

不看不能罵,看了不準罵,那即是漫畫家不能罵,他們以為自己是誰?
錦上添花的事不必我們做,作品越紅就越要忍受批評,因為名氣大,銷量高,所以要求自然要比一般漫畫高得多。

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 ╳×紫淚oO 於 2009-6-7 12:37 AM 發表
仲有樓上戈幾位話咩淨係識潛水~~等比人插戈D~~唔好傻唔該- -
比人話幾句我唔需要潛水囉~反而你地呢D回埋D無意義架句子到頭來最縮骨就係你地~~

26樓師兄講得岩~~或者我都唔應該反應咁大~~但係睇見D得把口o既人9up ...

點能樣先叫有意義.?

老實講火影初初設定好撚good

你唔好一定以為睇火影  就一定要支持火影既...

有唔岩屌既    佢有做得好  我又覺得佢good(好似打潘恩個陣真係期期好撚緊張.. 一出即睇  ,, 家下就越撚黎越on9..

你睇下家下ab  d內容講到點鳩樣先好講啦

仲有加good個條撚樣...畫麥鳩野阿   我有話火影畫風有問題咩?

我講撚緊內容阿  柒撚柒撚下咁  +good好撚威咩  出黎討論實際d好唔撚好

原帖由 麟=) 於 2009-6-10 06:30 AM 發表

點能樣先叫有意義.?

老實講火影初初設定好撚good

你唔好一定以為睇火影  就一定要支持火影既...

有唔岩屌既    佢有做得好  我又覺得佢good(好似打潘恩個陣真係期期好撚緊張.. 一出即睇  ,, 家下 ...

+GOOD無人覺得威- -反而我覺得你以為自己識爆粗好鬼型咁,
無意義o既回覆我講緊23~24樓個d姐,
我無話睇火影無需要支持佢架,只不過我認為佢創作o既內容無咩問題,
只係有d人唔想劇情係咁樣發展,就去鬧到人地一文不值,
就正如你認為我無唔應該話d人態度有錯一樣~~~我都唔認為你地有咩資格鬧到人地狗血淋頭

原帖由 ╳×紫淚oO 於 2009-6-10 09:56 AM 發表

+GOOD無人覺得威- -反而我覺得你以為自己識爆粗好鬼型咁,
無意義o既回覆我講緊23~24樓個d姐,
我無話睇火影無需要支持佢架,只不過我認為佢創作o既內容無咩問題,
只係有d人唔想劇情係咁樣發展,就去鬧到人地一文不值,
就正如你認為我無唔應該話d人態度有錯一樣~~~我都唔認為你地有咩資格鬧到人地狗血淋頭

為什麼沒有資格批評?
凡是看漫畫就有資格批評,問題是批得到不到家,有沒有水準,看的漫畫多不多,你自認不夠格是自己的事,別把人家看成和你同一水準。

依家個故事真係無問題?~
比起疾風傳之前既故事依家已經無平衡性可言~

十週年勳章(賀詞)

火影初頭真係好正嫁-.-佐助走左之後悶到仆街

唉 d人呢 發埋d膠帖   無投訴火影會有進步?_?
問埋d不切實際既野
投訴令人改變  
投訴令人進步
投訴 還有種種的好處(雖然我未諗到,諗到再改)
你真係咁唔鍾意投訴的話 你可以令自己做到最好
唔可以叫人唔好投訴
香港都有言論自由啦(200fun無?_?)
既然別人的投訴/評論你都要插手
我覺得無人迫你插手架wow??

唔批評何來進步?

原帖由 S!U鬼‥〞 於 2009-5-31 07:08 PM 發表
老實講
我都唔明點解班友唔鍾意套漫畫又要入專區鳩up

咪係,好同意

原帖由 正義之名下 於 2009-6-10 05:36 PM 發表

為什麼沒有資格批評?
凡是看漫畫就有資格批評,問題是批得到不到家,有沒有水準,看的漫畫多不多,你自認不夠格是自己的事,別把人家看成和你同一水準。

不是我自認不夠格~是你們覺得我不夠格才會這樣回覆~~
我當然不會把那些毫無論點~~存心只想鬧鬧鬧的人看成同一水準~~
問題不是批得到不到家~有沒有水準~~~是批評的人心裡是怎樣想的=)

原帖由 94134567 於 2009-6-12 06:47 PM 發表
唉 d人呢 發埋d膠帖   無投訴火影會有進步?_?
問埋d不切實際既野
投訴令人改變  
投訴令人進步
投訴 還有種種的好處(雖然我未諗到,諗到再改)
你真係咁唔鍾意投訴的話 你可以令自己做到最好
唔可以叫人唔好投訴 ...

你岩wo唔投訴點會進步~~我唔講比戈d人知佢地係幾無謂佢地點會進步wo=)
不切實際係邊個你都未搞清楚~~我話佢地起碼佢地知~你地會諗~有人會反駁我~
但係有d人淨係識鬧鬧鬧~爛爛爛~所以這樣就叫實際了嗎????
我都係得個知字姐=)何得何能唔比人發言丫~~睇請楚好wo~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-17 07:59 AM , Processed in 0.048666 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存