2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 幫我解解...
返回列表 發新帖 回覆
go

幫我解解... [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

我琴晚夢見我媽媽死左.......之後就無啦啦換左第二個媽媽.....跟住我就係到狂喊...點解我會發埋D咁既夢呀...我明明唔想媽媽死架喎
幫幫手呀...
PS.我係夢入面係講唔到野,喊唔到,醒左之後就叫左一聲- -
(第一次黎,講錯野唔好介意.....)

已有 1 人評分威望 收起 理由
883516 + 5 感謝分享! 下次再來過~有咩唔明可以pm我

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

原帖由 pp021435 於 2009-5-31 08:45 PM 發表
我琴晚夢見我媽媽死左.......之後就無啦啦換左第二個媽媽.....跟住我就係到狂喊...點解我會發埋D咁既夢呀...我明明唔想媽媽死架喎
幫幫手呀...
PS.我係夢入面係講唔到野,喊唔到,醒左之後就叫左一聲- -
(第一次黎, ...

夢見母親是道德的象徵,表示你對性的恐懼與壓抑將會減輕。

死人        
夢見死人表示你打算忘記一些不快的往事,並準備從失意中再站起來。不用害怕。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:31 PM , Processed in 0.130354 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存