2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 「維克塔」新規劃-法蘭城 西地區檔口
樓主: 魔龍寶貝II
go

[分享] 「維克塔」新規劃-法蘭城 西地區檔口 [複製鏈接]

原帖由 Fox2176 於 2009-6-5 10:05 PM 發表
我希望各位係西醫開檔既人可以一直係西醫再開落去~
各位~
任何一個變革總會有阻礙,唔會係短時間內見到效
如果少少事就話停,咁同百日維新有咩分別?
不如一開始就唔好攪~
d公會要嘈由得佢嘈,有本事就封我 ...

其實若果仲有人肯係西區擺檔
我覺得可以繼續落去
但我今日on已經見到西區一個擺檔o既人都沒

回復 101# 魔龍寶貝II 的帖子

最主要係西區果邊有公會掛點
d人怕事就唔去,加上post無號召力同
宣傳不足(至少我係今日先知依件事)

原帖由 Fox2176 於 2009-6-5 10:11 PM 發表
最主要係西區果邊有公會掛點
d人怕事就唔去,加上post無號召力同
宣傳不足(至少我係今日先知依件事)

的確
可能要再想想吧?
要是能找一兩個有號召力的人效果一定好很多

從字面既解釋 我所知道既野如下
中出公會用風笛叫人去西區買野
下面為個人推斷 跟住LCM925公會因為西區太多人
搞到佢地既公會掛點 所以就阻止d人擺檔
之後中出就點名批評LCM925公會某d人
之後兩個公會就互罵
總結 LCM925公會以為成個魔力西區都係佢地既
又以為佢地所謂既掛點(即係西區)都係佢地既管轄之下
任何人都必須經其同意或許何 先可以從事何任活動
包括擺檔
咁姐係話係不久將來 (推斷)大家需要向LCM925既公會拎西區通行證
先可以係西區活動

原帖由 樂a仔 於 2009-6-5 10:19 PM 發表
之後兩個公會就互罵
...

應該中出先係起西醫掛

原帖由 樂a仔 於 2009-6-5 10:19 PM 發表
下面為個人推斷...  跟住LCM925公會因為西區太多人
之後兩個公會就互罵
總結 LCM925公會以為成個魔力西區都係佢地既
又以為佢地所謂既掛點(即係西區)都係佢地既管轄之下
任何人都必須經其同意或許何 先可以從事何任活動
包括擺檔
咁姐係話係不久將來 (推斷)大家需要向LCM925既公會拎西區通行證
先可以係西區活動

你都幾叻架wo
用個人推斷就可以拉到去
(咁姐係話係不久將來 (推斷)大家需要向LCM925既公會拎西區通行證先可以係西區活動)

用不事實來試圖引起公憤
叻你叻!
真係唔夠係講 你幻想力好豐富!!
我落街食飯 再見!

原帖由 LCM925 於 2009-6-5 10:04 PM 發表

唔係啊 我睇住中出d人用晒風笛 掛住2000fun攪西區擺檔既旗號
指名道性挑釁我公會d會員
應該好多人都睇到架 我記得係早幾日夜晚11:00左右
之後個西醫就爆晒人 爆晒寵 爆晒粗口 兩個公會係道洗頻互插

但係中出叫人去西區買野的 所以我既推斷成立

原帖由 樂a仔 於 2009-6-5 10:28 PM 發表

但係中出叫人去西區買野的 所以我既推斷成立

係喇係喇 你既妄想都成立喇
諗下聽日6合彩咩號碼喇
中左唔洗同我係道9up喇

原帖由 LCM925 於 2009-6-5 10:27 PM 發表

你都幾叻架wo
用個人推斷就可以拉到去
(咁姐係話係不久將來 (推斷)大家需要向LCM925既公會拎西區通行證先可以係西區活動)

用不事實來試圖引起公憤
叻你叻!
真係唔夠係講 你幻想力好豐富!!
我落街食街  ...

你自己講既 你話中出d人用風笛 講人知西區擺緊檔
咁姐係話佢地唔會阻止人去西區擺啦
咁你又話擺之後 兩個公會互嘈 姐係話西區擺檔影響你地
咁你地就歸咎於中出同佢地嘈囉
你地依家都咁霸道 好難唔咁諗你地嫁啵
你地咁有權力 咁到底會唔會咁 就由其他會員判斷啦

原帖由 LCM925 於 2009-6-5 10:31 PM 發表

係喇係喇 你既妄想都成立喇
諗下聽日6合彩咩號碼喇
中左唔洗同我係道9up喇

我地幻想只有西區通行證果段
其他野岩唔岩呀?你係到9up想連其他都推翻?
你當其他會員同你一樣咁戇狗?

十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

之後兩個公會就互罵
...

我可以講我地係無阻止人開檔
但係點解2個公會會嘈我就唔知啦
因為我個晚12點幾訓左之後就嘈
第3日個陣係我放寵先
點解放寵圈地呢?
因為第2日個陣我地坐係度傾緊計既時候有人無啦啦係我地前面放檔
完全檔住我地d人
就叫佢搬開少少
佢都搬開左
避免再發生d事so先放寵圈左少少地出黎
我地並唔係要完全霸佔西e
但係突然間搞d咁既活動而且放檔係正我地面前
我覺得完全唔尊重
所以第3日先咁做的
我地依家都考慮緊會唔會繼續係個度掛
但係突然間你放哂寵係我地d人度我諗無人會開心吧

原帖由 樂a仔 於 2009-6-5 10:36 PM 發表

你自己講既 你話中出d人用風笛 講人知西區擺緊檔
咁姐係話佢地唔會阻止人去西區擺啦
咁你又話擺之後 兩個公會互嘈 姐係話西區擺檔影響你地
咁你地就歸咎於中出同佢地嘈囉
你地依家都咁霸道 好難唔咁諗你地嫁啵 ...

咁即係你今日係屋企打完飛機 可以推斷你性欲過剩聽日可能會出街強姦人?
睇黎大家要小心d了

打完飛機仲要性慾過剩?
若然你唔係一個戇狗 咁你一定係咁做過

原帖由 樂a仔 於 2009-6-5 10:43 PM 發表
打完飛機仲要性慾過剩?
若然你唔係一個戇狗 咁你一定係咁做過

你今日打完唔能夠擔保你聽日會唔會性欲過剩架喎

大家唔好嘈......我個公會有份係果度掛網..
but我地只係佔好少地方..一忽仔only...
如果全部人都咁合作去西e賣野..
我地一定會搬走呢個咁lag既地方...
but眼見之前果幾日都唔係好多人去賣..得果幾檔...又冇人去睇...
你地可以繼續係西e擺檔ga..
我地見多人既話就自然會搬走...

原帖由 火… 於 2009-6-5 10:45 PM 發表

你今日打完唔能夠擔保你聽日會唔會性欲過剩架喎

咁姐係我打能完 你都唔能夠擔保我聽日一定性慾過剩啦?
唔該你返主題唔好係到鳩up啦

原帖由 aaaaabhk1 於 2009-6-5 10:50 PM 發表
大家唔好嘈......我個公會有份係果度掛網..
but我地只係佔好少地方..一忽仔only...
如果全部人都咁合作去西e賣野..
我地一定會搬走呢個咁lag既地方...
but眼見之前果幾日都唔係好多人去賣..得果幾檔...又冇人去睇 ...

但係有公德心既公會 唔可以話好少 但係某會員果個一定唔係

原帖由 樂a仔 於 2009-6-5 10:52 PM 發表

但係有公德心既公會 唔可以話好少 但係某會員果個一定唔係

我唔知係講緊邊個啦=_=
but我地公會既會員唔見有冇公德心既人...

原帖由 HopeNeverEnd 於 2009-6-5 10:38 PM 發表

我可以講我地係無阻止人開檔
但係點解2個公會會嘈我就唔知啦
因為我個晚12點幾訓左之後就嘈
第3日個陣係我放寵先
點解放寵圈地呢?
因為第2日個陣我地坐係度傾緊計既時候有人無啦啦係我地前面放檔
完全檔住我 ...

始終也無法解釋公會與公會嘈與西區擺檔有關係

如果係跟足樓主所講咁擺,我認為111樓果位先生可以稍移玉步行出條大街慢慢傾吧~
當然,擺檔果個係正人地面前擺緊係唔得啦,你亦都有權趕走佢...

但係個問題係,點解?其實都唔係只係問你,我其實係問咁多個係ser1有公會掛點既朋友
到底點解要有掛點依樣野?我真係諗極都諗唔明~?
吹水~?唔係呀,有公會頻,仲可以一邊練功解任,一邊傾
一係你係間碟,要通知其他間碟~所以有d話題你唔講得...
等人~?其實有好多其他地方都可以等人嫁姐,加上你如果圈個地方出黎只係為左等人既話
咁姐係你依個地方都唔係好重要嫁啦~可有可無
ok~ok~
就算你真係有十萬九千幾個理由真係要圈地,
咁我點諗都諗唔明~
點解要係一個最多人流既ser到圈地?
我諗一般工會你地圈個地方出黎都係為左吹下水,坐下,休息下,等下人咁
再唔係就攪d活動仔咁...
但係我覺得你做依d野既時候,唔會想有太多人經過囉
咁點解唔可以去ser6~ser3到圈呢?
我深信如果咁樣做大家都好囉...

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 10:27 PM , Processed in 0.047590 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存