2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 去水之鄉 好多好多野想問~
go

去水之鄉 好多好多野想問~ [複製鏈接]

原帖由 makk008 於 2009-6-8 06:41 AM 發表
又唔洗禁驚ge我都係70劍同人地帶左我入,如果唔用祝福就預定死好多次啦~
我都由60幾%掉到得返0.1%唔緊要ge有人同你組去就得了~

60%/3
要死20次...
(唔緊要,我依家得1.0% xddd)

我尋晚終於都打完晒衝天塔白龍一堆任務啦, 開左我隻84騎上去, 都要死左一次...
(無解, 全隊得我一個騎士, 其他隊員係更嫩嘅劍/魔, 比我死多好多次...)
我有2400HP都要死左一次... (因為好lag機... 條龍出lava我走唔切一路3xx咁扣... 囧)

原帖由 clamcc 於 2009-6-8 11:22 AM 發表
我尋晚終於都打完晒衝天塔白龍一堆任務啦, 開左我隻84騎上去, 都要死左一次...
(無解, 全隊得我一個騎士, 其他隊員係更嫩嘅劍/魔, 比我死多好多次...)
我有2400HP都要死左一次... (因為好lag機... 條龍出lav ...

(面部抽筋)
死啦我仲要雙開-3-原來果到會lag機,冇諗過添--'
如果1分鐘之內我唔可以2隻人仔行出傳點就真係x&#@ -.-
你就好啦,打贏左條龍-.-我仲要等我細妹返黎先可以開始招人打...
好緊張啊依家-口-'

2千4血應該係敏騎?(我估)
你地果組係唔係都係有體型既人頂王@@?

我都想去打白龍呀

我體騎 4200血  應該唔會死得太多次掛-.-

原帖由 czm01068 於 2009-6-8 12:38 PM 發表
我都想去打白龍呀

我體騎 4200血  應該唔會死得太多次掛-.-

好啊~!
我細妹岩岩返左黎,我依家要招人啦~
你叫咩名~~?
等我密下你先^v^

樓主開了沒 我考古想來

看來已經遲了...

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

有冇興趣要一個龍的角笛子+_+??送件比你丫@@ 扣100血+召龍過黎

十週年勳章(賀詞)

原帖由 不可靠的翅膀 於 2009-6-8 12:41 PM 發表

好啊~!
我細妹岩岩返左黎,我依家要招人啦~
你叫咩名~~?
等我密下你先^v^

其實..1條key可以..幾隊人一齊解-﹏-..當益下人都好吧
入到去搵人出隊...出面d人入隊..入到黎要出隊就ok
可以上魂打..不過最好入傳點前解憑吧..
帶果汁就不會死吧?
我隻沒體既魔道打過3次白龍.正係死左一次...
帶水食就冇事的了

我之前打白龍王
有4個ec&4個打手XD
咁樣都夠打
打手係一個劍,一個騎(本人),一個巫&一個魔導
都幾易打
我只係死左2次-v-
4個ec即係
ec:打手
1:1
好安全XD

呼..有好多勁人入左黎-3-
我既存在已經冇用-口-;
條龍打打下又飛返去個圈到...果技笛吹完又吹.
我地得1個EC--
岩岩想試清楚我係唔係可以來回水之鄉果陣..
一入電梯間,就比條龍定身--'我仲以為以後可以唔洗見到條龍...
點知一入去就比佢KO左--
試死左幾次先知要禁個控制器上同落...
咁我每上一次水之鄉就要比龍KO一次-_-

原帖由 joshuakg123 於 2009-6-8 03:12 PM 發表

其實..1條key可以..幾隊人一齊解-﹏-..當益下人都好吧
入到去搵人出隊...出面d人入隊..入到黎要出隊就ok
可以上魂打..不過最好入傳點前解憑吧..
帶果汁就不會死吧?
我隻沒體既魔道打過3次白龍.正係死左一次... ...

條KEY唔係用左就會消失--?
我死左10幾次...因為我有理冇理衝埋去打XD
個湖會定人,想走都走唔到..
原帖由 ~車厘~ 於 2009-6-8 04:38 PM 發表
我之前打白龍王
有4個ec&4個打手XD
咁樣都夠打

我...我地得一個神官--'
不過有幾個係體型@@'佢地好勁--我LAG到咩都睇唔到0.0
總之我就好廢啦-口-'

我地魔法學院3人組終於打到條key啦..勁開心至餘甘就梗係即刻去打天塔龍啦..點知打完次後去個傳點禁落去,佢話咩野制未啟動喎..甘咪去搵咯..就係甘過左1分鐘..只得ec小姐好醒唔理甘多照禁甘就入左水鄉..而我同賢者妹妹就.. (淚目)..

所以想係度話比大家聽原來個d字唔駛理佢..仲有呢就係魔法係打龍都可以好安全甘打..ec要e住打手甘就唔怕無血(ec 加mp丸)..不過起初ec落左地就煩..因為個地圖係睇唔到大家個位置..所以我避緊隻龍d技既時候..ec就跟唔到.仲比d小龍圍..差d叭地望星星.(魔法學員既組合一定要有賢者/魔導放救援..甘樣就唔怕白龍既物攻..放心企係度精佢)

原帖由 不可靠的翅膀 於 2009-6-8 07:00 PM 發表
我地得1個EC--
一入電梯間,就比條龍定身--'我仲以為以後可以唔洗見到條 ...

我覺得自己好似都冇咩做到野...

憑係 隻 商上面...
係咁放+防技...

原帖由 E_C_O 於 2009-6-8 08:36 PM 發表
我地魔法學院3人組終於打到條key啦..勁開心至餘甘就梗係即刻去打天塔龍啦..點知打完次後去個傳點禁落去,佢話咩野制未啟動喎..甘咪去搵咯..就係甘過左1分鐘..只得ec小姐好醒唔理甘多照禁甘就入左水鄉..而我同賢者妹妹 ...

恭喜打到KEY~~
出唔到傳點咁咪要打多次!? 0.0''  不過個傳點唔係我細妹提我其實我都唔知係邊...
你地真係勁...我死左10幾次 XDDD
咁你地最後有冇打多次,一齊去水鄉~?

原帖由 czm01068 於 2009-6-8 08:54 PM 發表
我覺得自己好似都冇咩做到野...

憑係 隻 商上面...
係咁放+防技...

唔緊要啦~都好過我--
我隻劍用達人一下好似扣2位數字...
仲有...你地行緊果陣我要顧住細妹同隻分身..
行得最慢-_-結果要全村人等我,我真係好魚-_-
不過今次真係辛苦左個神官,,,得佢一個補...
但總算成功去到水鄉~~

無呀..因為已經打到超晒時..打完隻蜥蝪攞完key又要返去麼根解任又行左好耐跟住買完証去打又打左大半個鐘....ec小姐就得意洋洋甘話帶我地入去喎..甘賢者妹妹就心大心細,但又唔想次次都要憑入去..唉...我同佢講"買條key再打白龍入啦好無?"因為最煩係打key e家等緊佢覆..係買就聽日買完再打過

十週年勳章(賀詞)

原帖由 不可靠的翅膀 於 2009-6-8 07:00 PM 發表
我地得1個EC--
一入電梯間,就比條龍定身--'我仲以為以後可以唔洗見到條 ...

用左係會消失..不過..入左去之後..可以拉埋其他人入黎..食湖會硬..都唔會死吧..食水=ok..除非你有水盾係身- -
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 05:58 AM , Processed in 0.043170 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存