2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online 大家要努力升lv!對抗大陸仔+澳門仔!
樓主: lung616
go

[消息] 大家要努力升lv!對抗大陸仔+澳門仔! [複製鏈接]

原帖由 乂神風乂 於 2009-6-9 12:58 PM 發表

程式修改器??係人都識啦
不過未發現可以用係SD高達
如果你改到既
唔該放上黎睇下啦..咁勁???
正面會心一擊你識???嘩..睇唔出啵..仲要係人都識@O@?仲勁
咁真係唔該你搵個人試比我睇下....如果我是但搵個人都 ...

用the o正面會心一擊有難度咩 ?

笑傲無雙

原帖由 乂神風乂 於 2009-6-9 08:10 PM 發表

修改器有官網..嘩好勁咁啵
咁樣係唔係修改器可以改到sd高達d野先??
改唔改到先???改唔到就唔好係到講啦
比個實際d既例子好唔好??又例如係你貼圖上黎改下d人改啦
如果你唔識既..就唔好講啦
你都係香港人???點 ...

我只是自認比大陸人差
就係佢地比我打多成年機
港服公測幾耐??佢地咁樣走來踩場??
仲有,我自己係唔識改,咁你咪用飛翼連射3炮給我看看吧
又唔來港服,我大陸無賑呀
我唔識用掛唔代大陸人唔識
好心你啦,我叫你讀多d書,你話反我??
你小幾呀,入唔入到band2都成問題啦
識小小扮代表??我笑左
你可以錄條卡用飛翼連放3武嫁

原帖由 alvinlin0720 於 2009-6-9 09:02 PM 發表
其實呢,玩隻game姐,
唔使嘈成咁囉我覺得,
與其係到話對抗人地,
不如練好自己既技術先,
因為係SD既世界
LV=/=技術,
事實上,
LV只不過係代表你個AC玩得多,
打左好多場,
而唔代表你既技術,
眼見,
跳水升到士 ...

+1 我都同意

原帖由 ufo911 於 2009-6-9 09:25 PM 發表

我只是自認比大陸人差
就係佢地比我打多成年機
港服公測幾耐??佢地咁樣走來踩場??
仲有,我自己係唔識改,咁你咪用飛翼連射3炮給我看看吧
又唔來港服,我大陸無賑呀
我唔識用掛唔代大陸人唔識
好心你啦,我叫你讀 ...

你都自認差啦..仲好好咁返去自我反省下
人地黎踩場你都唔可以話人地外掛 加速  比d風度ok??
你真係覺得你係外掛 加速  你咪唔好同佢玩咯
同埋你成日話飛翼連射3炮..點連射法?
我知飛翼3號可以發3下...你係唔係見到佢連發3下..1下 2下 3下 好出奇咩?
定係你見到佢1下就發下3次先..如果係既..你可能lag機咯..都有可能係佢地lag機..人地射左3下  lag一lag咪3下一齊黎咯
我玩國服都成日出現呢d情況嫁啦..唔通人地又話我外掛  加速咩
如果肯定係大陸人 咪佢地連黎港服玩 一定有咁上下既lag嫁啦...好似我玩國服咁..人地都會有時話我閃黎閃去..唔通我又外掛?
黎港服  冇問題...我有號...咁你輸左咁點先....認錯??
你唔係 唔識用掛  你係搵唔到既...你咁勁..可以講出修改器...
同埋我讀完書啦...你慢慢讀啦...返去讀先2年先啦

笑傲無雙

原帖由 乂神風乂 於 2009-6-9 09:41 PM 發表

你都自認差啦..仲好好咁返去自我反省下
人地黎踩場你都唔可以話人地外掛 加速  比d風度ok??
你真係覺得你係外掛 加速  你咪唔好同佢玩咯
同埋你成日話飛翼連射3炮..點連射法?
我知飛翼3號可以發3下...你係唔 ...

我新手來嫁馬,點夠你抽,你咁勁,唔使用我來證明你的實力啦
仲有,我只係根據人地話3連射
咪先話用外掛,我從來無否定對方lag機,又或我地呢面lag
只是覺得3連射係有問題,同時,我唔係話佢勁話我就係外掛
但難道3連射,唔推進都快過推進(有技術),就不足令人想佢地用外掛??
難道國服來的人就是技術?
難道佢地有技術就來踩場?
有技術都要有風度才受尊重(文章重點)
咩叫讀先2年

都唔知有咩好嘈................

我知樓主講邊班0.0同佢地挑過幾次
佢地都吾勁既- -
我同我3個fd一齊打佢地  得1次輸比佢地-.-

笑傲無雙

下次見到佢地就講:「汝乃神人也,吾不敢匹敵」,之後就走
等佢地無地玩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-10 02:32 PM , Processed in 0.043126 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存