2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電腦硬件及砌機交流 入黎比下意見(有cpu-z圖)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 一刀封寒
go

入黎比下意見(有cpu-z圖) [複製鏈接]

原帖由 金毛特工 於 2009-6-9 03:27 PM 發表
個人意見 本身有張9600GT既話 倒不如玩I7 之後再買張9600GT SLI算啦! 應該都夠玩好多GAME
大約咁出啦~到你7月左右~又可能會降左D價~其實個HP箱如果係大箱都可以留返GE...但係注意廠機箱可能得1個HD位...
要RUN 2隻 ...

我部機主要用黎打機多 所以想跟你想AMD LIST 依家主要想換cpu+底版 顯卡可以遲下先換 因為想遲下d勁顯卡平d同埋高清mon一齊換

講真 兩張9600SLI有D晒~.~
加上新卡都就出
到時直接換果張可能仲抵玩

955真係抵玩又唔休升唔到級~.~

原帖由 天地無雙 於 2009-6-9 03:53 PM 發表
講真 兩張9600SLI有D晒~.~
加上新卡都就出
到時直接換果張可能仲抵玩

955真係抵玩又唔休升唔到級~.~

講真-.-張9600GT 2手賣出去都唔知值幾多錢啦~電腦呢家野~一陣間就OUT~
賣出去400蚊既話~倒不如真係買多張平平地行SLI黎提高效能
當然 係砌I7先至SLI

依家張9600GT暫時都未有GAME玩唔到著 所以未必會買多張9600GT 應該遲下同個MON一齊換
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 10:10 AM , Processed in 0.035911 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存