2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SGO - 星夢Online 《星夢》貼圖區 2005年時的星夢(本人沒玩好多年了)
樓主: 艾傑
go

2005年時的星夢(本人沒玩好多年了) [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 `闇魔愛-) 於 09-6-10 03:28 AM 發表

星夢也是我第一次接觸的Online......

Me TOO.........

十週年勳章(賀詞)

原帖由 柱仔 於 09-7-24 04:35 PM 發表
爆怪真係星夢一個最正既地方= =
爆到爆手都死埋,又嬲又high

認同=]個陣周街都係靈鬥,魔動                       (個時新手唔識係小純格離爆一爆死左都唔知咩事=]←唔記得左係藍介面個陣已經有定係轉左黃先有=]
                                                          (同埋個陣覺得小純係無敵=]

見咁多人講起之前d野我又講下先=]
個陣玩星夢係因為買天馬行空送碟so先玩=]
之前星夢d活動都好玩好多,
最記得係打鼓個個任,d人係咁狂做=]   {不過最可惜不能交易 }  (好似係因為個時有背已經好勁,個陣天翼個d都仲係同惡翼咁勁
個個活動之後就開始出防鼓個d
個時一齊玩個d都係小學friend
個陣一開始新手唔識轉職,以為係城入面轉白名個個係轉職,之後去到上遊個d比人K.O =]
個陣天玄好似都係幾萬蚊,仲好輕用新月劍,槍個d=]                   (有一把真係開心到笑
但係依家好似商店定唔知做傳送菇任個d武都勁過曬新月個d

thank:Smilie_:D5:
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:07 PM , Processed in 0.044074 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存