2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 日日比人彈走,叫人點有心機玩
go

日日比人彈走,叫人點有心機玩 [複製鏈接]

原帖由 三去令糸文 於 2009-6-11 01:48 AM 發表

我只係知你係c子嘈嘈嘈

搞到無日安寧

你可以話我出c出得多,但我都係想佢地道歉,佢唔道歉,我有時間會再出c,但佢地彈我,我地長安擺唔到攤,買唔到野,佢地就岩?????咁當我錯囉,因為我唔識擦90鞋,我講事實都錯囉!!!!!!

原帖由 玫瑰公主小小魚 於 2009-6-11 02:03 AM 發表

佢比咩人殺關我咩事,仲有我講緊係長安比人彈,唔好離題,你地打交唔關我事.

我想笑^___^
90一番黎就墨魂大亂
咁之前豬腸叫乜
借頭借路開你波
之前同刷撚晒我地鞋咁拎改檔(我認真用架wo ac都比人封撚過)
一到手識你係老鼠
之前我地打膠無同霸王打都係呢個原因
後尾90戈d走左 佢d狗西本領先開始出黎
咁邊個亂d   

照你咁講
只係90番黎ge時間唔好 咁岩得咁橋撞正有bug彈人
so你就好撚憎佢 覺得佢"陀衰家"

原帖由 玫瑰公主小小魚 於 2009-6-11 02:08 AM 發表

你可以話我出c出得多,但我都係想佢地道歉,佢唔道歉,我有時間會再出c,但佢地彈我,我地長安擺唔到攤,買唔到野,佢地就岩?????咁當我錯囉,因為我唔識擦90鞋,我講事實都錯囉!!!!!!

你唔係真係以為佢地會因為你出c子而道歉a?= =

唔想玩咪唔好玩
比人彈走咪回報叫雲起整
雲起唔整係到嘈尻玩家?
你估d bug玩家整出黎架
咁撚把炮上去龍驅大樓屌尻佢lo
係到嘈柒柒引起罵戰有乜為
版主大人都比你搞到多好多野做

如果我地係要彈你
會因為你戈幾句野就唔彈?
撒戇

原帖由 asdfrankie 於 2009-6-11 02:13 AM 發表
唔想玩咪唔好玩
比人彈走咪回報叫雲起整
雲起唔整係到嘈尻玩家?
你估d bug玩家整出黎架
咁撚把炮上去龍驅大樓屌尻佢lo
係到嘈柒柒引起罵戰有乜為
版主大人都比你搞到多好多野做

如果我地係要彈你
會因為 ...

你ed咪正宗顛倒是非,黑白不分,人地做d衰野你唔話佢,你來話d受害人,有bug都要有d衰人用先會搞到長安咁樣,引起罵戰係你地d擦鞋仔,死都要拗番生,但又要冇道理,叫人唔好玩喎,你係唔係冇用腦唸野,講野都狗唔答8.仲有.霸王既野你唔洗同我講,但狗0搞左個不死怨念出來,係唔係要交代下佢d同盟所做既衰野呢?

原帖由 三去令糸文 於 2009-6-11 02:12 AM 發表

你唔係真係以為佢地會因為你出c子而道歉a?= =

我唔知,但起碼等佢地彈少d
仲有,你地唔再引用我 要我回,我就唔想再講.因為同你地講野太辛苦了,個個都顛倒是非黑白同擦90鞋,唔怪得2000fun 好似90開咁啦!!!

原帖由 玫瑰公主小小魚 於 2009-6-11 02:45 AM 發表

我唔知,但起碼等佢地彈少d
仲有,你地唔再引用我 要我回,我就唔想再講.因為同你地講野太辛苦了,個個都顛倒是非黑白同擦90鞋,唔怪得2000fun 好似90開咁啦!!!

刷90鞋?你連我邊位都未知
你自己話唔想玩先 我咪支持下你lo 我從來都唔逼人
話自己係受害人
點解受害人係針對不死怨念仝人
又唔見你插尻下黑衣so?
錯得少d=無做錯?真係道理撚            
見你膠想插下你又刷鞋
我唔抵得你膠 吹?

顛倒是非黑白?我地光明正大咁用bug彈人
彈左d唔關事 可以點? 十一少隻人係放左 我地亦到確實無去過1長彈
你"個人認為"佢無用bug彈人戈d呢?(唔明?提示:黑衣so戈d)
連用正身彈人都唔敢 膠到要抄名開隻分身黎彈
又唔尻認

我地係用bug
咁d bug邊到黎架
我地整出黎?
全靠有人搵d bug出黎先可以改善個game
gm都支持我地發現d bug架wo

你話我無道理 但係點解大多數人都企係我地戈邊
而大多數人"覺得"你係一粒膠?
自我反省下la

留意online game最好玩o既地方係好多野唔到你控制,唔係話你想點就點,想人唔彈你?得   等強大的雲起整番佢 ps:當年的雪人衫bug都整左成年幾先整好~.~

wow~~仲同d死撐兒童講緊丫?_______?

今次又屈我係小小魚???

原來我都真係好多重身份架喎 =.=

一時又係小笨燕 , 一時又係000000 , 一時又係小小魚

實不相瞞丫 , 其實我真正身份.......係........路化斯(唔係路斯化喎,睇清楚,哈哈哈哈哈哈)

照我估計呢 , 小笨燕就係版主喇 , 如果唔係我咁俾人屈法都唔關左果版野既???

有人係無証據下硬囉幾張相話係我囉 , 吹脹 火都黎埋真係

佢地都講到明用架喇 , 仲有咩好講姐? 駛咩理你地長安擺攤人既感受?

原帖由 伊穌 於 2009-6-11 08:29 AM 發表
wow~~仲同d死撐兒童講緊丫?_______?

今次又屈我係小小魚???

原來我都真係好多重身份架喎 =.=

一時又係小笨燕 , 一時又係000000 , 一時又係小小魚

實不相瞞丫 , 其實我真正身份.......係........路化斯( ...

你威丫嘛
人地唔知以為你有精神分裂~.~

我都覺得條膠魚唔係你黎
因為佢膠得太犀利

我都想好似你咁 有條膠魚出黎幫你出聲

受到警告
人地開得 呢ac id上黎扯貓尾 又點會認衰仔呀
只細d睇佢打野就知啦
拉得開就拉開佢 唔講
來來去去講 擦鞋 死撐 笑左出黎
就算係話 5月1 彈人 佢只係彈紅人 你有正明佢有彈長安咩? 羅相出黎(一定無啦) 仲有十一隻人 掛住我地不死枝期咩?答我丫?(1萬%答唔出 笑)
仲有關90咩事呢@@? 點解要擦佢鞋?(狗up佢就叻) 你去奶下人地鞋低好過啦(幫佢答成日奶 哈哈) 主要係想唱我地 針住90姐 笑左(係唔係自己心照啦)
明眼人一睇就知啦 小朋友玩意(幾十歲人仲on狗狗)

我地又唔會操既 你小心爆血官(為你媽好渣 生隻狗出黎都係自己既仔)

原帖由 玫瑰公主小小魚 於 2009-6-10 10:44 PM 發表

佢垃圾+烏龜就梗,唔出來面對件事,講句SORRY都要啦,鬼叫佢係盟主咩.淨係識問我咩幫,跟住又唔道歉.不死最叻死撐,唔死都冇用,正一墨湘敗類,垃圾

wow
佢垃圾?_?
你同佢1打1^_^

只係識叫人道歉-.- 你搞清楚件事未呀 -.-你低b架 一入黎就係到嘈嘈貢 你狗b 托世-0-?
想要人道歉 就拎d證據令到我地冇野好講喇 低b~ -______- 狗仔 去屋企慢慢咬骨頭喇 -3-

雪之丸 唔好在咁ON狗狗了
快D上黎 話我鳩UP啦

受到警告
原帖由 MrLxx 於 2009-6-11 02:30 PM 發表
人地開得 呢ac id上黎扯貓尾 又點會認衰仔呀
只細d睇佢打野就知啦
拉得開就拉開佢 唔講
來來去去講 擦鞋 死撐 笑左出黎
就算係話 5月1 彈人 佢只係彈紅人 你有正明佢有彈長安咩? 羅相出黎(一定無啦) 仲有十一隻人 ...

唔好話相啦片都拍埋啦,5月1日自己post埋相出來啦仲撐,撐撐撐....撐你呀媽生雞仔咩

原帖由 醉無緣 於 2009-6-11 05:33 PM 發表

wow
佢垃圾?_?
你同佢1打1^_^

好打唔可以係垃圾,人格垃圾得唔得呢?

原帖由 準情人ξ軒仔 於 2009-6-11 08:56 PM 發表
只係識叫人道歉-.- 你搞清楚件事未呀 -.-你低b架 一入黎就係到嘈嘈貢 你狗b 托世-0-?
想要人道歉 就拎d證據令到我地冇野好講喇 低b~ -______- 狗仔 去屋企慢慢咬骨頭喇 -3-

你 一入黎都係到嘈嘈貢 你又咩狗 托世? ON 99呀???

原帖由 MrLxx 於 2009-6-12 12:05 AM 發表
雪之丸 唔好在咁ON狗狗了
快D上黎 話我鳩UP啦

衰仔,我係你老母呀,你咁鐘意叫人話你鳩UP既?不過你又冇錯喎,你一向鳩UP當呼吸啦.
一次過回晒你班擦鞋狗.

最後要一提...同你地講野一定要降番D grade,就下你地既水平同說話方式.同你地講道理就等如對牛彈琴

原帖由 玫瑰公主小小魚 於 2009-6-12 05:13 AM 發表

唔好話相啦片都拍埋啦,5月1日自己post埋相出來啦仲撐,撐撐撐....撐你呀媽生雞仔咩

好打唔可以係垃圾,人格垃圾得唔得呢?

你 一入黎都係到嘈嘈貢 你又咩狗 托世? ON 99呀???

衰仔,我係你老母呀,你 ...

你中文水平好得下wo 次次都係同一句野 冇第句
加上 我想問成件事關90乜事 玩針對

會員因遊戲而產生爭拗,請勿以此討論版作為筆戰的場所,應改用短消息 (PM)或其他方法。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:07 AM , Processed in 0.034710 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存